CLUBUL MANELISTELOR !!! (3)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Superba maneluta http://www.youtube.com/watch?v=vm96DueIrfc&mode=related&search=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna dimineata!Super manelute, mai ales cea cu Vali Vijelie, e unul din preferatii mei!
Niponel ce fac oare fetele?si la noi ploua acum...brrrr... e cam frig, dar e toamna ce sa mai asteptam? Am facut cafeaua fetele!Hai!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

iubitele

scuze de absenta , dar sincer nu mi-a ars de nimic , oboseala multa dupa munca , pe hiro l-am avut bolnav , a facut perfuzii 2 zile si va da-ti seama ca nu-mi mai venea de nimic , dupa atatea plansete si chiar asa de dezmagita si suparata am mai fost , ca nu stiu , asa m-am saturat sa umblu cu el prin spitale , e asa de gingas si asa de mult se mai imbolnaveste , nu stiu ce dumnezeu are , ca eu una m-am saturat. si stiti cum e "numai copil bolnav sa n-ai"

si la noi a plouat asa de mult si e asa de frig.....ca la mine arde soba intr-o veselie

voi ce mai faceti ? bine sanatoase ? copii???

va pup si numai bine va doresc

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Buna Nanami multa sanatate iti doresc copilasului tau si tie .E poate si de la vremea asta ca s-a racit asa dintr-o data si a mai si fost taifun a plouat cu galeata .Multa sanatate sa se faca cat mai repede bine sanatos e greu cand e bonlavior copilasul .Si eu sunt la fel cand imi este fata racita as da orice sa pot sa-i iau eu raceala sa nu sufere ea ca mie asa mila de ea . Astazi am vazut la Tv. a arata din Sighisoara de la cetate asa m-am bucurat ca am vazut din tara parca mi-a mai alinat un piculet dorul de tara V-a pup dulce pe toate Nanami inca o data multa sanatate lui Hiro sa se faca repede bine

Mergi la inceput

Nanami, cum se simte Hiro acum? sper ca mai bine!stiu cum e sa ai copilul bolnav....
Niponel, sa deschide-ti linkul caci sunt si poze si sunt si eu pe acolo...

http://ajutatilpedan.uv.ro

Mergi la inceput

Iubitelor, unde ati disparut?m-ati lasat singurica?Hai la o maneluta la un caci mi-e urat singura pe aici...Hai la o cafea ...ceva un capucino!

http://ajutatilpedan.uv.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata, eu am petrecut in weekend si acum mi-e un somn de nu mai pot...ca sa nu mai zic ca ma luat si o criza de ficat ...asa ca abia astept sa ajung acasa sa dorm
Voua va doresc o zi si o saptamana cat mai usoara si mai buna

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Jesia, am vazut pozele,sunteti niste frumosi!Odihna placuta!

doina bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

buna

ce faceti???

aileene pe unde umbli draga? mi-e dor de tine

jesia odihna placuta

doina multumesc, Hiro se simte bine , de maine iar la gradi, sper sa-l mai tina ceva timp , acu continua doar cu tratamentul pt. astma , pupici si tie

niponel

si la restul

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Fetelor as vrea eu sa ma odihnesc dar acum nu prea pot din motive "de servici" ...dar pot sa va spun ca inumar minutele pana la terminarea programului ...si mi-am adus aminte ca as manca orez cu lapte...vreau la mama ...parca as fi copil mic

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput