Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya spune:

e ora 8.00 shi eu sunt pe forum la !!!

stiti de ce? doarme fi-miu lemn shi eu m-am trezit de odihnita! pe bune !!!
traiasca Batista Bebelusului !!!!

revin cu multumiri pt ideile de cadou de botez, dar eu nu voi cumpara in mod cert bijuterii. si sa va zic de ce. Intotdeauna cand am luat un cadou mai special pt o persoana draga, m-am gandit nu la ce mi-ar place mie, ci la ce i-ar place ei, daca isi dorea caine cu covrig in coada, aia luam indiferent dc mie mi se parea ok sau nu.
Treaba cu bijuurile sta asa: fetita in cauza are deja 2 perechi de cercei, unii in urecehe, unii in casetuta. Are si bratara cu numele (facuta de ta-su pe comanda ). Bic are dreptate, cruciulita este apanajul nasilor! Iar altceva....ce sa zic, pai pana o creste puiul asta mic, cine stie ce moda o mai fi!!!. Eu personal pana la 30 shi treaba mea de ani nu am purtat aur decat rarisim, la cine stie ce ocazii cand trebuiau neaparat accesorii aurii si nu mergeau gablontzuri.. sunt declarat fan argint!!! Apoi, si bijuteriile au o moda a lor, modelele de acum 30 de ani par desuete in marea lor majoritate.
Nu prea as vrea nici hainute, nu zic ca nu sunt practice pentru parinti, dar voi lua ceva care sa bucure copilul! pana la urma este cadoul ei, si chiar daca nu se va juca / folosi respectiva chestie decat o luna, 5 luni, cat va vrea ea, daca va rade si va intinde manutele macar odata la chestia aia scopul meu e atins! pe mine cel mai mult m-au bucurat cadourile pe care fi-miu le-a iubit si apreciat EL! asa pui mic cum e, mie mi se umfla pipota de bucurie cand il vedeam ca se bucura la ceva ce a primit si vrea obiectul respectiv sa se joace cu el, ca sincer am shi chestii, unele luate de mine, altele primite, la care nu s-a uitat si nici nu s-a jucat.

hai ca m-am placintit...mai revin eu azi, doar vreau sa ajung la "junioare!"

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Gandacico, asa este, ai inteles foarte bine, pe termen nedeterminat as fi vrut eu sa stau sau cel putin pina face pufoasa scumpa doi ani.

Dordia…of! Cum putem sa evitam busiturile astea?

Hildegarg …mai, eu cred ca tu esti atit de indragostita si fericita incat ai incurcat pastele si cartofii cu legumele si carnea… pai vrei sa ne obezim , nu auzi ca incercam sa scapam de pardalnicele astea de kg. in plus care se incranceneaza sa stea pe noi?

Ripley, multumesc pentru raspuns! stiam eu ca aveam sa-ti scriu ceva si nu stiam ce; LMA - cu intarziere- pentru Anutache! sa fie sanatoasa si fericita!
M-am gandit zilele trecute la tine fiindca Rachel a primit un calut din lemn si stiu ca ai pomenit de asa ceva recent.Deocamdata nu o prea atrage, este curioasa doar cand incepe ala sa cante apoi sa necheze dar nu-l prea calareste, cred ca-i este frica sa nu-l storceasca, la gabaritul ei… .sufletista rau fiica-mea! Iubeste atit de mult animalele, incat ar fi in stare sa le adune pe toate de pe strada, cand mergem sa ne plimbam.

Lavi, dar nu gasesti un website pe care sa te poti uita in loc sa te duci direct prin magazine? Eu cam asa procedez cu magazinele de aici si ma duc la sigur. Astazi, de ex. am fost la un magazin unde stiam ca o sa-i gasesc rachelutei costum din fas, de iarna, si fiindca aia nu aveau masura ei ( vroiam pentru 12-18 luni) au sunat la toate magazinele din jur fiindca ei au interesul sa-si vanda marfa. Din pacate, niciunul nu a avut marimea pe care o doream iar celelalte modele nu ma incantau, eu vroiam gen cosmonaut, cu manusi si picioruse.
Am inteles ca vrei sa fie baia terminata pina vine Silviuta ( in inspectie) dar daca totusi nu gasesti ceea ce vrei, nu mai poti amana data finalizarii? este totusi, o investitie pe termen lung si trebuie sa fie si placut ochiului ca sa nu-ti para rau dupa bani si sa-i "amortizezi" cu placere.

Bicule iti dau raspunsul la subiectul tau aici: ma trezesc dimineata (in functie de cat de mult stau pe dc) ii dau laptic rachelutei, o pun apoi linga jucarii si in timpul asta pun la fiert legumele ptr. pranz. Mai spal un vas, ii fierb apa proaspata
( apropo, pina la ce varsta trebuie sa-i fierbem apa de baut??) ne imbracm si iesim pe-afara la plimbare cu carutul ( timp in care mai trage un puisor de somn de vreo ora-doua) sau pe la cumparaturi cu masina. Venim acasa, papam, ne mai jucam putin si ne culcam cca 3-4 ore, somnul de dupa-amiaza.Eu lucrez la firma si mai "socializez" la telefon cu prietene. Se trezeste fata, papa iaurturile sau fructele si iesim iar afara, o dau in leganutul din fata casei sau mergem cu caruta pe stradute. Venim la baita, papam, mai vorbim, cateodata citim, si apoi directia la culcarica, dupa care eu ramin si fac curatenie prin casa, spal vasele, pregatesc pachetul lui george, ma uit pe computer, scriu mesaje, ma urnesc cu greu la culcare din cauza dc-ului, fir-ar sa fie!
Intr-o zi mai “buna” si “norocoasa” ma trezesc dimineata , inaintea ei si aspir ( avem din acela silentios)spal holul, bucataria si baia. In orice caz, in casa reusesc sa fac mult mai putina treaba decat atunci cand era ea mai micuta.
Ti-am dat exemplu de o zi in general, ca variaza, in functie de evenimente ( mai mergem prin vizite, pe la activitati, mai am si alte activitati casnice; spalat rufe, mincare pentru noi).
Cam atit, in linii mari.

Fetelor, astazi am fost la serviciu si mi-au mai dat o prelungire pina prin ianuarie-februarie, sa stau acasa cu racheluta mea, asa ca sint ok deocamdata.
Pana atunci, se pot intimpla multe asa ca nu-mi fac planuri ca tiganu'.

Cuscra, esti bine?

v-am pupat si am la culcarica.

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

Lavi, uita-te putin aici: www.webstal.ro
poate vezi ceva ce-ti place, chiar dc nu sunt supermarci, sunt f. ok produsele....

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello !
Mai fetelor, sa va spun care era cauza febrei Dariucai mele ! Are rubeola ! A erupt ieri ! Si i-am dat si antibiotic doua zile Sa speram ca n-o sa avem probleme !

Ina, si Daria este innebunita dupa animale ! Da din maini si din picioare cand vede vreo pisica, vreun caine sau vrabiutze ... e-n extaz!

Dordia, si voi ati patit-o cu bushiturile ! Of of of ! -ici Stefanelului!!!

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
Camelia stai linistita, si fetitza unei prietene a avut rubeola la varsta Dariei si e trecut fara probleme. Bafta! Sa va vindecati repede!
Dordia din solidaritate cu ginerica, Ilinca a cazut in nas aseara in timp ce mergea de-a busilea.

Ginerica Stefan, sa cresti mare, sanatos si s-o asculti pe mami
La multi ani teroristilor de 14!!!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE 14 Iulia Maria, Stefan Cristian, Andreea, Bogdan Nicolae, Andrei-Petru, Razvan George!!!!!
Multumesc Feli de raspuns ! Asa ma gandeam si eu , bine ca a erupt ....

Camy & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Buna dimineata

Ca sa respectam trendul si io-s tot la .

Camelia rubeola e cea mai usoara boala dintre astea ale copilariei, trece imediat, nu tu complicatii, io m-am documentat cand am vazut ganglionii aia umflati la fimea, asa ca stai linistita...vindecare rapida

Noki sa stii ca si eu am incercat in trecut varianta cu carnitza rupta bucatzele, n-a tinut asa ca am ramas la varianta cu ea blenderuita, iar restul de legume pasate cu furculitza. Bine..noi nici n-avem dinti

Addya a terminat Razvanelul osul???

Hilde tu vrei sa ne omori cu zile...sau cu kile????

TERORISTILOR, SANATATE SI CAT MAI PUTINE BUSITURI!!!!

Deocamdata ma opresc aici, ca slaba activitate ati avut ieri, termin cafeaua si revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza si multumim pentru urari!!!

Uram si noi la randul nostru celorlalti teroristi, sa fie sanatosi si voiosi!

Felicia imi pare rau de Ilincutza, sper ca nu s-a lovit rau! de la Stefanel si trece!

Noi sa zicem ca suntem mai bine, adica tuseste mai cu talent dar destul de rar. Mai mult acum dimineatza dupa care...nu prea spre deloc. Muci...aproape ca s-au dus dar in interior mai fornaie! Dam in continuare cu Colargol si ser si vad ca tzine. cam atat despre noi...Va pupam!

Camelia lasa ca trece ca e vremea rece!

Va pup!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Madau, Dordia, multumim ! Asa e, trece repede!

Camy & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

puiutilor de 14 ,sanatate multa !!

Eu sint suparata tare ,ieri m-am intilnit cu fina'mea sa-i cumpar voal ,diadema etc . ,l-am lasat pe baiat la mama ;m-am intors dupa vreo 3 ore ,erau afara ,cind imi iau puiu-n brate ce credeti ca vad ?O mare zdrelitura si ditamai cucuiu' in frunte ,am simtit ca -mi vine rau ,...mama il culcase la prinz si s-a dus pina la bucatarie sa ia nu stiu ce ,cind s-a intos baiatu era pe jos urlind ,cazuse in cap :((( ,saraca mama era terminata credea ca-i fac scandal dar ce rost ar fi avut ,mi s-a intimplat si mie asa ca am iertat-o:) dar puiu e vinat in frunte :(( ,mi-e asa mila de el .A mai avut vreun bb vinataie ,semn in urma cazaturii??

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 9 LUNI

Mergi la inceput