Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 15
tania-z spune:
Pai daca ma tii, cuscra, cu okii belitzi in calculator si vad numai pixeli, nema poza....
Acuma ne mai clatim si noi okii prin parc si ne toooooooot pregatim de o reintalnire, ca sa nu mai suferim atat, ce credeai?
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
anda77 spune:
bbalinus, nu m-am rasgandit, doar ca am amanta pt. primavara, deci spune!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
bb_alinus spune:
Noki, uf, si la noi e cam la fel de la dintii astia....avem gingiile umflate si noaptea ne trezim plangand. Azi noapte am adormit-o in sezut la mine in brate, ca are si nasucul infundat....Dar si-a mai revenit. Oare o fi racita sau nas infundat poate fi si de la dinti?
H&M are haine fainute, lucrate in Eu de Est sau Asia, etc. Cumparam la inceput insa acuma nu mi se mai par deosebite fata de alte oferte. Foarte dragute si la pret mic sunt si cele de la C&A.
Anda, o sa revin cu detalii despre carucior. Chiar daca te-ai razgandit, tot o sa imi dau cu parerea.
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
tania-z spune:
quote:
Originally posted by anda77
..........., doar ca am amanta pt. primavara, deci spune!
mami de poet(09.12.2005)
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
cristinamh spune:
tania, si iris se zgarie... pe burta, la pasarica daca ajunge.. ce i se pare interesant nu stiu!
tin sa fac un comentariu, pentru ca toata lumea se plange si nu inteleg de ce!!! ba ca lu X nu i se raspunde, ba ca lu Y i se raspunde imediat... mai, da' aici e totusi forum public. poate va ajuta putin cateva criterii...
- nu raspund daca s-a dat deja un raspuns si eu n-as face decat sa repet, sau daca n-am nici cea mai mica idee. mi se pare aiurea sa scriu "X, eu habar n-am". se subintelege ca <auditoriul> daca nu raspunde nu inseaman ca nu vrea, ci ca nu stie.
- nu raspund daca problema e mai veche, si raspunsul ar fi inutil
- nu rasp daca s-a discutat de curand fix aceeasi problema (sa fie cu iertare, dar toata lumea are timpul limitat... daca unii fac efortul sa citeasca ce se discuta, nu se pot relua din 2 in doua zile problemele...)
astea fiind spuse, incerc sa fiu "la zi" cu cititul si acolo unde ma pricep sa ma bag si eu ca musca in lapte. am tinut sa comentez pt ca devine un laitmotiv.. se pune o intrebare, pagina urmatoare plansete ca mie nu mi se raspunde...
si cam atat, ca ma cheama datoria!
ps. am trimis la panou si ultimele poze pe care le aveam (gandacel, la tura urmatoare ca erau trimise deja!). la fel si datele din tabel. daca aveti ceva timp, poate mai primesc si eu din restante.
na, uite, si io tot zic ca astept date si nu mi se trimit
anda77 spune:
este normal ce se intampla cu gingia lui nichita:
el nu are niciun dinte. jos ar trebui sa apara cei 2 incisivi. gingia nu este tare sau umflata in varf, pe creasta, adik acolo unde ar trebui sa plezneasca, ci jos, spre baza. nu stiu cum sa explic...: cand rade larg si dezveleste gingia de jos toata, se vad 2 umflaturi chiar in forma de dinti,ca si cum cei doi dinti sunt crescuti complet in interiorul gingiei si nu "urca". cred ca intelegeti cum arata. asa ar trebui sa fie, la voi asa s-a vazut?
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Morgano spune:
Cristina, mare dreptate ai la faza cu frustrarile si supararile, nu cred ca e nimeni atat de liber incat sa raspunda tuturor, mai avem scapari (uite eu n-o uit pe gabitaco cu fata bolnavioara si noi citeam pe diagonala ca erau momente de (f)(c)oiala si topicul devenise total neinteresant) O tineti minte pe Ina care raspundea tuturor? Ei, pana si ea, mai are timp cumva de asa ceva?
Am cumparat si eu jelea aia de supliment mami cu mancarica. Atatea tampenii in cateva zeci de pagini n-am citit demult. Articole nesemnate, sa nu stii pe cine bagi in PM ca abereaza la greu, retete cu mult zahar care contrazic articolele cu ceva mai mult bun simt.... of, oare nu exista o oarescare cenzura (ca cea profesionala si a bunului simt lipsesc cu desavarsire) care sa impiedice sa apara astfel de reviste? Prefer de 10 ori Ioana copilul meu, parca e mai documentata, are articole mai folositoare, astia de la mami cred ca s-au perimat rau de tot, dau copy-paste cu mici modificari la articole de acum 3-4 ani.
Cat despre trezit nopatea plangand, vad ca multa lume se plange de asta, sunt dintisorii, schimbarile meteo, e varsta, nu vad nimic tragic in asta sau de speriat. Eu dc se intampla - si voi stiti cum dormea Anutzache snur 21.30 - 8.30, ma necajesc ca si-a stricat ea somnul, dar din niciun alt motiv. Cred ca e o perioada in care au si mai multa nevoie de noi, odata cu dezvoltarea lor creste si nevoia de apropiere, caldura, afectiune, intelegere.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
gabitaco spune:
Ripley ai perfecta dreptate cu trezitul noaptea. Si Mateea mai are nopti cand se trezeste si plange. o iau un pic in brate si se calmeaza. Pune capusorul pe umarul meu si adoarme la loc... deci ... nevoia de siguranta si de afectiune. Eu nu ma supar ca se trezeste noaptea uneori.Important e sa fie bine... adica sanatoasa. Avem copii ... avem raspundere...deci cu somnul mai la vale.Copii mici... probleme mici .... copii mari ... probleme mari.Eu va doresc multa sanatate atat voua cat si bb vostri. Asta este... viata merge inainte. ca trec toate.
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta
anda77 spune:
mda, nu sunt de acord cu cristinamh si ripley, de data asta. asa cum exista cazuri de fete care se plang ca nu li s-a raspuns (si eu am facut asta recent), sunt si cazuri de fete care nu prea raspund. sau care vorbesc in mesaje exclusiv despre propriul copil. sau care intr-o zi sunt patetice. sau intr-o zi mai proasta poate, sunt prea incisive. sau...sau...Acum ce facem? ar trebui sa ne infieram toate. chiar fara exceptii, fiti sincere...
daca o sa sanctionati faptul ca cineva insista sa primeasca un raspuns, atunci unele persoane vor iesi cu coada intre picioare de pe-aici. foarte bine ca insista!!!
daca veti fi atente, de obicei, atunci cand cineva reediteaza o intrebare, cu repros sau fara, chiar primeste niste raspunsuri. si primeste de la persoane care erau on-line si in ziua precedenta cand fusese intrebarea "initializata", dar care, desi stiau sa dea un sfat, nu au acordat atentie postarii poate, sau poate erau grabite sau poate...in fine altceva. Mi se pare ca aceasta situatie constituie in sine un argument suficient pentru opozitia mea.
Atat timp cat cineva se delogheaza seara satisfacut ca a fost ajutat pe topic, nu consider ca mijlocul prin care a primit sau a solicitat ajutorul este neaparat relevant.
mami de poet(09.12.2005)
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by anda77
este normal ce se intampla cu gingia lui nichita:
el nu are niciun dinte. jos ar trebui sa apara cei 2 incisivi. gingia nu este tare sau umflata in varf, pe creasta, adik acolo unde ar trebui sa plezneasca, ci jos, spre baza. nu stiu cum sa explic...: cand rade larg si dezveleste gingia de jos toata, se vad 2 umflaturi chiar in forma de dinti,ca si cum cei doi dinti sunt crescuti complet in interiorul gingiei si nu "urca". cred ca intelegeti cum arata. asa ar trebui sa fie, la voi asa s-a vazut?
da anda...sunt dintii care cresc...cresc...pana ies afara.
Tu trebuie sa ai rabdare...rabdare....rabdare. Durerea e mare si asa fara sa sparga gingia.Daca vezi ca il deranjeaza mai da din cand in cand cu calgel.
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta