Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya spune:

catutza, m-ai provocat si am scarpinat forumu dupa mesajul cu masa
nush cum mi-a scapat, k aceeasi problema am avut-o si eu.
rezolvarea mea, k d'aia e mama inginer! am pus purfix. dupa care mi s-a parut cam naspa vizual, asa k m-am dus si am cumparat niste autocolant transparent cu floricele. m-am pus pe decupat in jurul floricelelor ca sa arate la un fel marginile si l-am tras peste purfix. macar arata omeneste acum si sunt sigura k dl inhata-tot nu va rupe purfixul. cand mai creste scot minunea (depaseste marginea mesei inspre interior cu max 5 cm, depnde cum a picat floarea, e colorata discret si dc vine cineva si stramba din nas asta e! mi se falfaie, inseamna ca nu are copil sau...a uitat.
dc ti se pare util sfatul...nici nu costa mult.

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

gabitaco, da?
io ma gandeam ca dintii cresc precum parul....nu ca se formeaza complet in interior si p-orma urca....

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

da Anda, exact asa a avut si inca mai are razvan, numai ca la noi au urcat mult "bobitele"

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Si Nati scrasneste uneori din dinti, dar in mod constient, nu prin somn. Cred ca se minuneaza ca-i are.

Ina si Addya multumesc de ideea cu netul dar la sanitare nu prea merge, vreau sa-l vad, sa-l pipai si sa urlu: este! Tot plimbatul prin oras e solutia si o sa-l practic - sambata! Ata ete!

Anda exact asa s-au vazut dintii si la Nati inainte sa iasa. Intai alb pe gingie, in forma dintelui, apoi in cep sa iasa la imbucatura ca sa zic asa.
Ai citit raspunsul meu cu varsaturile? E f important de retinut!

Pofti-Nati tocmai i-a bagat mana in gura lui Virgil sa-i scoata covrigelul. (O avea in brate)

Ripley exact asta am discutat(barfit) azi cu drita (Palicari) care zice ca s-a cam retras de la Mami din aceste motive. Aaa.,si am mai barfit si retetele lui Cernaianu ala, de care ziceati tu cu Tania am impresia, ca sunt killer-ante pt bebe (cu ceapa prajita, faina prajita, etc). Zicea i-ar scrie individului sa-l intrebe ce-i in capul lui.

Ioana copilul meu - din pacate toate articolele sunt traduse. N-am mai cumparat-o de mult, dar cand o cumparam asa era. Mami nu mai cumpar nici eu ca ma plictiseste si ma scarbeste tonul dulceag si mieros.

Anda uite eu, uneori efectiv UIT sa raspund cuiva, desi stiu. Asa ca mie imi foloseste foarte tare cand cineva repeta intrebarea.

Se mai intampla inca ceva: cineva intra, pune o intrebare si dispare. Am patit-o de mai multe ori ca am raspuns cate o juma' de pagina cu detalii si n-am primit nici un feed-back daca destinatarul a citit sau nu, n-a mai intrat cateva zile bune.

La faza asta eu o apreciez f f mult pe Mandy. Daca ii raspunzi si ea intra peste 2 saptamani, da un semn prin care vezi ca a citit.

--------
Despre noi: (daca mai are careva chef sa citeasca.)

Azi de dimineata am ajuns pe culmile depresiei ca era mizerie in casa, nu putusem face dus aseara ca tocmai ce pusesera gresie in baie si nu aveam voie sa intram, mi-a venit si ciclul, aveam si stomacul deranjat si imi luase mesterul si prelungitorul de la calculator asa ca nu puteam sa intru sa ma plang la voi Sa fiu patetica, vorba Andei.

Trebuia sa merg la pediatra (ca pleaca in concediu) dar era cat pe ce sa renunt pt ca Virgil a fost f ocupat si nu putea veni sa supravegheze mesterii.

Pana la urma am luat decizia inteleapta, mi-am bagat picioarele, am lasat mesterii singuri in casa si am sters=o cu Nati la pediatra, iesire care ne-a facut f bine.

Acum s-a mai luminat, au plecat pe la 6, am dat cu mopul si am facut un pic de curat, sa ne simtim si noi ca oamenii... pana maine.

Ina ce pot sa fac e sa aman sosirea Silviei. Per total va sta 3 saptamani la buni ceea ce e cam mult. Dar ne-am chinui (si ea si noi) sa vina in molozul asta. Mesterii estimeaza ca termina miercuri-joi, Silvia va veni probabil sambata, sa apuca sa fac si un pic de curatenie. [

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

anda...nu fi suparata. Eu una am inteles ca pe forum exista un grup de fete care constitue un nucleu si carora li se acorda mai multa importanta sau mai bine zis atentie - lumea se poarta cu manusi ca nu cumva acele persoane si bb lor sa se simta neglijate.ce sa-i faci unora le place sa fie in centrul atentiei. Dar asta este. Inteleg pt a nu stiu cata oara ce inseamna sa fii din provincie. Eu m-am resemnat. Nu ma mai supar cand nu mi se raspunde. Caut raspunsuri in alta parte...si poate asa este cel mai bine. Ma informez mai mult....si ca atare fac fata mai usor altor situatii. Inteleg ca lumea e ocupata, bb sunt mari, ne solicita mai mult .... dar totusi... sa fim rezonabili ...

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta

Mergi la inceput

acu nu vreau sa supar pe nimeni...da asta e parerea mea. Eu citesc in fiecare zi ...iar daca stiu ceva...daca pot ajuta pe cineva raspund ...daca nu stau cumintel in banca mea. Nu imi place sa laud odrasla... e a mea si pt mine e cel mai minunat copil din lume... si ca sa ma conving de asta trebuie numai sa o privesc....si nu neaparat sa mi-o laude lumea.De aceea scriu si mai rar despre Mateea.. doar cand ma apuna melancolia .

Mateea la cules recolta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

da, mama di tutti, am citit, normal, am retinut cu pauza dupa vomat. sper sa nu-mi fie de folos informatia in viitor, dk intelegi ce vreau sa spun....tare m-a "dezamagit" vomatul asta. sunt foarte descumpanita si pesimista cu privire la viitorul alimentar al lui nichita...
de la vomatul ala e tot mai mofturos. ieri a mancat doar 3 lingurite la pranz din oferta: piure de conopida cu dovlecel, cu galbenus si cu smantana, iar azi, a refuzat TOTAL acelasi meniu (ca mai ramasese), ba chiar azi l-am imbogatit cu ficatel. asa ca a servit iaurt gol... cum naiba sa creasca doar din lactate, ca el doar lapte, iaurt si smantana inghite, si ceva fructe....poate il apuca mofturile si la astea...nici nu stiu ce sa-i dau maine sa manance...
ps: n-am uitat de "datorie" doar ca n-am avut timp zilele astea.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ando, si tu spuneai ca dc se revine cu intrebarea se raspunde. Deci cumva esti de acord cu faptul ca nu se raspunde din prima :) Si nu asta era ideea: ci faptul fetele se supara dc nu primesc raspuns. (Gabita, ai partial dreptate cu faptul ca unele da, altele ba).
Nah sa zic ( si asta si rasp. pt lavi cu mesaje lungi scrise de-a lela, fara macar un raspuns) : cand aveati voi (Anda adik) pb cu dermatita atopica am stat intr-o sambata dimineata si ti-am scris 2 chintale de mesaje, (poate nu le-ai citit, poate ti-au fost de folos, poate n-ai avut timp sa raspunzi, etc...da' veci n-ai zis, multam ripley, sau ripley te aberezi.) Si nu mi-a pasat asta, nu m-am suparat, chiar dc. poate nu mi-a cazut cumva bine pe moment DAR e un forum public, raspunde cine cui vrea, in 1 an si ceva de cand ne stim s-au creat simpatii sau antipatii, sunt persoane iubite sau antipatizate, sau tolerate, sau... mai p'aia directa: cui nu-i convine, n-are decat sa se supere si sa se retrage, vedeti ca aproape fiecare plecare a fost temporara (mai putin canutza si gogolos), si nimeni n-a facut din asta o tragedie. Si Anda ai mare dreptate, sunt persoane care nu vin decat sa se laude cu copiii lor, nu dau exemple dar sunt, sunt persoane care intra doar sa citeasca pe diagonala, sunt persoane care vor doar sa stranga stelute sau noi titulaturi, sunt persoane - si pe astea nu le suport eu, care intra la cate un topic, sau la cel de care "apartin" doar casa faca valuri, sa creeze conflicte, sa rate cat sunt de destepte si performante.
Dar daca lasi deoparte toate maruntisurile - chiar dc uneori te scot din pepeni si-ti vine sa-ti bagi picioarele in el forum - ramai cu ceva bun , cu sfaturi bune, cu momente placute, cu amintiri placute chiar, si eu asta pun pe locul 1.
Cum zicea candva Lordra, nu esti aici pentru prieteni, socializare, etc. ci pentru informatii. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

anda eu una te-as sfatui sa incerci sa-l pacalesti nitel adica sa ii dai o lingurita din ce-i place si una din ce nu-i place...daca intelegi . si asa , treptat poate revine si pofta de legume. la noi metoda a dat randament. noi nu papam nimic fara piersica si ii dadeam 2 lingurite de piersica si una de legume si tot asa... dar acu papam de toate.

Mateea la cules recolta

Mergi la inceput

anda, eu nush ce gusturi are "boetul" dar eu k sa-l dau pe brazda pe razvanu cu mancarea i-am descoperit alimentul-minune, la noi e cartoful! asa ca...pun un pic in aproape orice gatelnita de pranz, mai putin, logic, in macaroane sau mamaligutza. sincer, al meu, cat e de mancacios, nu cred k manca piureul tau, pt ca nu e fan nici dovlecel nici conopida...

sper k nu m-am bagat ca musca, faza cu alimentul-minune e de la drita mea citire....

nota pt cine nu stie: boet= poet boem

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput