Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Draga Anda ceva nu i-a picat lui bine la stomac, e posibil nici macar sa nu fi fost mamaliga, poate a fost ceva ce a mancat inainte, desi 99% ca a fost mamaligoasa. Eu zic ca ai trecut cam repede la mancaruri "grele": galbenus, smantana. Poate de-asta n-a vrut. Tu cand ai probleme cu stomacul ai pofta de mancare? Eu zic sa ai rabdare cu mancarea, eu nu ma panichez daca intr-o zi mananca la pranz jumate (sau chiar mai putin) din cantitatea pe care o mananca de regula.

Eu cred ca nu e nici o tragedie cu burtoasa cu Nichita, doar ca atunci cand ii dai ceva nou, da-i in prima zi o lgrt - doua, in a doua 3-4 etc.

Ripley si mai e si categoria care intra din an in pasti, cand au o problema, intreaba si apoi dispar in ceata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Anda, noi avem 2 dinti jos de 2 luni si gingiile albe si umflate tot jos, sus nika-nika. Roade Anutzache tot ce prinde, mai dam cu calgel, insa cred ca de fapt ii doare cand ies mugurii, sau dintisorii nu neaparat cand se sparge gingia.
Despre faza cu legumele, eu zic asa: schimba rand pe rand legumele, noua nu ne-a mai placut morcovul o vreme, apoi i s-a urat de radacina de patrunjel, sau pastarnac ce-o fi, apoi a devenit fan mazare.... au si ei fazele lor, e ca si cum ai tot manca tu ceva ce-ti place da' vine si ziua cand te saturi.
Sau fa cum i-am spus si Taniei, amesteca ceva ce nu-i place cu cdeva ce-i place, in proportii tot mai mari.... poti incerca!

Mamaliga e totusi o mancare grea, dc o combini si cu ou, branza si smantana.... e balamuc si pt un adult.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ripley, merci de raspunsul cu dermatita de acum cateva luni:)), stiu ca ai raspuns, dar dupa cum bine spui, este forum de discutii. asta nu exclude politetea, of course, dar se dau 100 de raspunsuri zilnic. ar trebui sa incepem mesajele cu multumes si p-orma sa postam si altceva:)), de-aia eu nu prea multumesc, dar nici nu astept sa-mi multumeasca cineva. eu raspund si am o convingere paranormala:)), astrologico-esoterica:))) ca persoana a citit si mi-a multumit in gand:)). serios, chiar nu dau importanta faptului asta, dk persoana face sau nu vreo referire la raspunsul meu.
chiar, ana ce mnai facut cu dermatita? din mesajele tale mi-am dat seama ca e putin mai agresiva dermatita la ana decat la fiu-meu. era adik. la nichita a mai trecut, in sensul ca factorii ce o provocau sau ce provocau manifestarile bolii, s-au mai redus la numar.

ba pe mine nu ma deranjeaza nici daca persoana care a revenit cu intrebarea a revenit suparata! exemplu: io am intrebat de cojile la fructe acu ceva timp. nici macar un raspuns, nene, vreo 2-3 zile! intru p-orma si le "ciufulesc" pe fete, ca ce faceti, slalom printre intrebarile mele, ce naibii, bla-bla. 20 de raspunsuri am primit, na. am fost satisfacuta. cele 20 persoane citisera intrebarea si prima data dar o sarisera la raspuns. nu m-am suparat in sensul ca m-a afectat, m-am suparat in sensul ca le-am "apostrofat" la reeditarea intrebarii si pac, au venit raspunsurile. vorba mamei di tutti, dk se revine, si mie imi sare in ochi ceva peste care am sarit. daca atunci cand am revenit "suparata" cu intrebarea, iesea cineva cu o postare ca nu ne deranja cu frustrarile si supararile tale, sa fi vazut explozie! de-asta am luat apararea fetelor care s-au plans in legatura cu raspunsurile si care au fost usor "sanctionate" de voi.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

hai sa descretim fruntile:

citat de pe alt topic DC:
> Ce este rascoala?

Rascoala inseamna, cand parintii nostri nu gasesc bani si atunci rascolesc ca sa gaseasca. (8 ani)

toata viata am fost o rasculata si n-am stiut....

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello si seara!

Ziua mea a continuat in acelasi mod mifiric in care a debutat cu urletele lui Sarah in miez de noapte. Deci: suntem in plina criza de crsetere a dintilor de sus, asta si datorita Calciului pe care il ia de 5 zile, cred.
Afara a fost maraita rau, a mai si luat o busitura de toata frumusetzea, cu bostanul de asfalt -cred ca la capitolul asta suntem singurele-, dar ne-a trecut repede.
Acuma seara am constata ca aparatul meu foto, de care io sunt "putin" dependenta are afisajul LCD stricat...ma intreb ce mai urmeaza, dar raspunsul vine de la sine: NOAPTEA!!! Ehehe...sa gandim pozitiv totusi...I-am dat 2.5 ml de nurofen, asa..preventiv, sa vedem, poate ne ajuta bunul Dzeu la o noapte linistita.

Amu sa ranspund:

Gandacel - si io castigam mai mult ianinte decat cele 8 mil, iar acuma salariul a crescut si mai mult de la indexari + diverse alte sporuri. Asta-i viatza. Sa vedem ce o sa rezolv, ca planuiesc revenirea.

Maria-Alexia- hm, cam nasoala treab, deci. Nu stiu daca pot spune ca alaptez. Multumesc oricum pentru citarea textului de lege.

Dordia- cu scrasnitul nu stiu nici io daca ai ce sa-i faci. dar ce as face io - asta e din teoria de educare a copiilor mai mari: sa nu dai importantza la scrasnit. Ca asa poate nu i se mai parea importanto-amuzanto-dragutza pentru el si poate va renuntza.

Catuza- io alte idei in afara de celebrele colturi de aparat masa, care sunt de la mai multe firme - gasesti si pe net, nu mai am.

Madau- ehehe..cu Gap-ul e aceeasi poveste ca si cu HM-ul. O tipa din parc de la mine a vrut sa-i aduca in Romania si aia i-au taiat-o din scurt ca nu-i intereseaza reprezentante in tari est-europene. Ca nu au incredere in noi. Misto, nu? Dar au hainutze superbe. Are si sarah cateva si ce-mi place mie cel mi mult la ele e ca desi scrie un anumit umar de luni, se potrivesc si dupa aceea. Adica parca sunt mai mari ca numarul de luni estimat de ei. Nu ti se pare?

Meems - ehehe, Xandra e pe taramul insorite, in Spania, al mare. Evident, fara plod....ce viatza pe unii, nu? cat despre pufarine...of, sunt la cura.

Mai citesc si revin, sa nu ma placintesc.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Ripley cred ca nu ai inteles exact ce am vrut sa spun... sau cel putin asa am inteles eu....
Oricum eu nu sunt interesata de puncte sau de stelute... a se vedea cate mesaje am scris da cand am intrat pe forum. La mine importanta e comunicarea si mai ales schimbul de informatii care iti creeaza o alta viziune aspra anumitor lucruri...Cine detine informatii(corecte) detine puterea...acela e un om puternic, dupa mine.

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta

Mergi la inceput

ceva vesel despre propriul copil:)), ca altceva nu-mi vine in momentul asta:
nichita aplauda in somn! a invatat bravo de cateva zile (e haios, o mana o tine fixa si doar pe cealalata o aduce la "aplaudare")si cred ca este asa incantat de noul lui skill, incat aplauda si-n somn.

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Buna seara si de la noi

Gabi sunt de acord cu tine.

Eu va citesc zilnic dar nu va scriu pt ca nu am mare lucru de spus ...

Ce nu imi place mie este cand incep unele persoane sa se intepe .

Noki si celelate fete care au probleme cu trezitul noapte , doctorita ne-a spus ca de pe la 9 luni copii incep sa faca cosmaruri si de aceea se trezesc noaptea si apoi le este frica sa se mai culce.

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hai ca pana la urma tot forumul mi-a descretit fruntea...pai cum sa nu cand dupa ce postez, citesc pagina 11 cu ditai controversele si realizez cam cum a picat mesajul meu plangacios si patetic in marea de discutii serioase....

Editez, ca sa raspund Alinushului- cred ca fornaiala si nasul infundat sun tot de la dintzi. Ideea asta mi-a incoltit in minte azi de dim, ca prea coincide cu perioada de scandal dintos, iar daca zici ca si la voi e la fel...e clara treaba, o brevetam ca efect secundar la eruptie dentara.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

noki, io cre' ca tu te plimbi prin parcul primaverii:))) ca tot aud: la mine in parc e plin de carucioare maclaren, la mine in parc o fata vroia sa francizeze...:)) vin si io la tine in parc:)) vad ca e rost de afaceri:)

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput