CAUT PSIHOLOG PEDIATRU
Va rog sa ma ajutati cu numele si adresele unor psihologi competenti la care sa ma pot adresa pentru fetita mea de 5 ani si jumatate care manifesta un comportament ciudat.Sunt o mama depasita de situatie si sunt in cautarea unui sfat profesional.Pot fi contactata la tel: 0723.459.264 sau la mail :melania_matei@yahoo.com.Va multumesc.
Raspunsuri
roxanaz spune:
mesajul original:
melimel
Posted - 13/09/2006 : 09:05:43
--------------------------------------------------------------------------------
Va rog sa ma ajutati cu numele si adresele unor psihologi competenti la care sa ma pot adresa pentru fetita mea de 5 ani si jumatate care manifesta un comportament ciudat.Sunt o mama depasita de situatie si sunt in cautarea unui sfat profesional.Pot fi contactata la tel: 0723.459.264 sau la mail :melania_matei@yahoo.com.Va multumesc.
voinea spune:
M-ar ajuta si pe mine raspunsul la aceasta intrebare. Daca mi-ati putea trimite si mie pe mesaje private va sunt foarte recunoscatoare.
Adina si dragalasii ei
dianaintruder spune:
Si eu caut unul sau mai multi pentru fata mea. Va rog contactati-ma pe privat
diana
mamacita spune:
Cred ca este o informatie utila pentru toti,cu sau fara probleme actuale,asa ca va rog sa postati si aici info,nu numai pe privat.Multumesc
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
Principesa spune:
Eu sunt psiholog si psihoterapeut si lucrez terapie individuala, cu copii si de familie. Daca aveti nevoie de detalii sau date de contact, ma puteti contacta pe PM.
Cumva o fi sa fie ca niciodata n-a fost sa nu fie cumva
Nu este niciodata prea tarziu sa ai o copilarie fericita
MariaSor spune:
Eu sunt moderata, deci nu pot trimite pm-uri. Pot primi si pm si mail, in schimb.
Adina, am incercat sa-ti trimit un mail, n-a mers.
Cunosc o familie tanara, sot si sotie, ambii psihologi, ei insisi parintii unei fetite; au un cabinet in centrul Bucurestiului, daca va intereseaza coordonatele lor, contactati-ma pe privat.
Citez din placheta lor:
Nu dezvoltam jucandu-ne!
Organizam grupuri de dezvoltare a creativitatii si abilitatilor de comunicare pt copii si adolescenti.Tematica adordata:
- Nevoia de educatie, adevar sau provocare?
- Ce joc prefera copilul meu?
- Inteligenta emotionala in educarea copiilor
- Atasament si individuatie
Sanatate tuturor