VOCEA INIMII
Ce parere aveti despre noua telenovela romaneasca? Unii actori au jucat si in Secretul Mariei, alta telenovela difuzata de antena 1 si care, cred eu, ca a prins destul de mult la public.
Pareri pro?Contra?
Raspunsuri
diadaniela spune:
mie imi place tare mult melodia.
din serial am vazut doar primul episod.pare dragut,dar nu cred ca o sa am timp sa-l urmaresc.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
dariana spune:
Doar diana a vazut filmul asta? Sunt curioasa cum vi se pare ca joaca actorii in acest film?
diadaniela spune:
eu zic ca joaca bine.
oricum cam toti sunt actori cu state vechi.
mie imi plac tare mult Marius Bodochi si Olga Delia Mateescu.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Tzuni spune:
parerea mea e ca joaca execrabil! Actorii romani nu stiu sa faca diferenta intre interpretarea de pe scena teatrului si cea dintr-un film... Chiar am fost dezamagita. Ma asteptam sa fi evoluat...
www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
floryanna spune:
Imi place filmul,iar actorii joaca bine...si imi place tare mult melodia cantata de Nico
dariana spune:
Eu pot sa spun ca il urmaresc, mi se pare dragut, dar nu se compara cu Secretul Mariei; si impresia mea este tot asa, chiar ca incurca filmul cu teatrul; sunt unii actori care cjiar joaca prost dar si altii care sunt foarte priceputi
dariana spune:
Ce parere aveti despre imbracamintea Sidoniei? Mie mi se pare foarte prost imbracata, stiu ca e personajul de asa natura, insa nici macar cu gust nu e, utea fi saracacios dar cu putin bun gust.
Nu prea urmaritzi filmul asta din cate observ, nu?
Dariana si Darius (30.07.2006)
blueeyes2003 spune:
Mie imi place doar melodia din generic!
CRACIUNUL APRINDE LUMINA DIN SUFLETELE NOASTRE!
CRACIUN FERICIT!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20961/" target="_blank">Praying for a miracle!
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by dariana
Nu prea urmaritzi filmul asta din cate observ, nu?
Dariana si Darius (30.07.2006)
Ce-ar fi de urmarit?
Acum, serios vorbind, se spune ca telenovelele romanesti sint rupte din actualitate si, in unele dintre ele (chiar si in asta) joaca niste actori considerati buni si cu ceva vechime.
OK, inteleg ca-i un fel de teatru da' parca-i prea artificial...
Pina si pe Bodochi pe care l-am vazut jucind bine in alte ocazii il gasesc exagerat si nepregatit.
Trecind peste asta, hai sa ne gindim la "mesaj" : o fata simpla si draguta dar care vorbeste prea mult singura, are vedenii, respira ca-n delir si ghiceste in tarot se angajeaza ca bona intr-o casa si tulbura relatiile celor de acolo pe sitemul "vai, pe seful meu il paste un mare pericol, nu stiu sa va spun care dar eu trebuie sa-l scot din ghearele lu' logodnica/nevasta lui ca asa imi zic mie cartile iar eu sint o mimoza care-i vreau numai binele, adica sa-l despart de aia si sa ma marit eu cu el ...".
Ma rog, o fi dragut subiectul dar ma limitez la a urmari doar promo-urile, cind si cind, din greseala. Pe cuvint ca e suficient!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
AYUMI spune:
Mie imi place foarte mult aceasta telenovela.
Sunt de aceeasi parere;nici mie nu imi place stilul vestimentar al Sidoniei.
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118