Sa-l ajutam pe Sebi!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Si eu vreau sa trimit o mica suma pt scumpul Sebi
dar,intreb,ca si dantje,pt Europa cine strange?haideti va rog,sa se ofere cineva!Eu din pacate nu pot,am tot timpul ocupat de prichindel si bebita.As fi facut-o cu mare placere dar nu am timp

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Putem sa organizam operatiunea pliculetz pentru Sebi. Ma ofer sa strang bani. Pentru cei care vor, sa ceara adresa pe privat. Atentie, pentru ca in paralel mai strang bani si pentru Mirela, va rog sa specificati exact pentru Sebi cand trimietzi plicul.
Sebi, la multi ani fericiti, puiule, si fie ca Domnul sa te ajute sa te faci bine si sa nu mai fii niciodata bolnav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamarina spune:

Buna dragilor,

Lucrurile par sa se mai fi linistit. E weekend si telefoanele nu mai suna. Ieri ne-am jucat si am ris toata ziua. In fiecare zi vrea sa-i cintam "La multi ani!". Asta ne place dar vrea si sa sufle in luminare si tort nu mai avem...Si peste noapte a dormit parca mai bine.

Adriana, am citit ieri articolul de doua ori, si de fiecare data ma impresiona ca si cum il citeam pentru prima data. Va multumim pentru rindurile frumoase scrise din inima. Ieri am fost in Cora sa depunem o suma mare de bani primiti in parc de la mamici. Si am trait cu senzatia ca lumea se uita zimbind la Sebi care era si el un zimbet si o vorbarie. Asta ne-a ridicat mult moralul.
Ne-a fost f greu in ultimul an sa facem fata privirilor piezise si comentariilor peste umar. Acum vad partea frumoasa a oamenilor.

Va pupam pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Buna Irina,

Ma bucur sa aud ca puiutul se simte mai bine. Sa dea Dumnezeu sa reusim sa strangem suma repede si sa va vedem in Belgia si mai tarziu acasa, sanatosi si voiosi!

Fetelor, un cont de paypal e de asemenea folositor, cine se ofera pt Europa?

Lorelei_19, am trimis pm.

Pupici

Madalina si Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

la multi ani si multa sanatate draga sebi!!!

voi dona si eu niste banuti in contul deschis de parintii lui sebi, si am sa ma rog la dumnezeu s ase stranga repede banutii pt operatie

Sa-l ajutam pe Sebi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83949

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

O sa depun si eu maine la banca 1 mil pentru Seby. Si o incerc sa trimit la cati mai multi oameni povestea lui...
Doamne ajuta!
Iar tie mamico..iti doresc multa rabdare si incredere in puterea Bunului Dumnezeu!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;54;131;1;1/c/67/t/60/s/77/k/0a68/weight.png
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Ariadna, exista paypal. vezi primul mesaj din topic.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Multumesc Witchie. Pe 2 Octombrie fac si eu un trasfer paypal sau trimit un plic cu o parte din alocatia Soniei.

Madalina si Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

irina, iti multumim ca-ti faci timp sa intri sa ne scrii cate ceva despre sebi, e ca si cum am fi si noi fizic langa voi...nu trebuie s ate simti deloc jenata, pe noi chiar ne intereseaza si vrem sa stim cum evolueaza lucrurile. sa dea Domnul sa strangem banii cat mai repede!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Buna fetelor,

ma alatur si eu actiunii voastre de ajutor pentru Sebi, am sa-i trimit bani lui lorelai_19 de indata ce voi avea adresa ei. Am trimis si eu azi e-mail cu cazul lui la cat de multa lume am putut. Sper ca macat cativa dintre ei sa reactioneze.

La Multi Ani Sebi, Dumnezeu sa te aiba in paza si sa te faci cat mai repede bine!

Monica si bebe Robert

Mergi la inceput