Sa-l ajutam pe Sebi!

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Mi-a fost teama sa intervin cu vreun mesaj pana nu se face operatia. Tot timpul ma gandesc ca daca inchid okii totul trece si va fi bine. Totusi am citit zi de zi acest subiect si am urmarit "povestea" lui Seby. Acum ma bucur ca operatia a reusit si sunt convinsa ca totul va fi perfect. Au trecut deja 4 zile din cele 7 critice.
Irina, multa sanatate celor 2 "pui" ai tai si curaj!!!

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Speram ca sunteti bine... Si ca Horatiu va putea scrie din nou cat mai curand ... Am vrut sa sun, sunt nerabdatoare sa aflu vesti noi, insa am ragaz doar noaptea... Poate ne mai spune cineva ceva, macar 2 cuvinte...

Doamne-ajuta sa va intorceti repede acasa, sanatosi, cu ochisorii albi ca zapada!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamarina spune:

Dragele mele
Sper sa va dau numai vesti bune
oricum cind ceva nu este bine nu parasesc spitalul. Au fost 2 zile mai grele, mai ales ca Sebi a facut o enterocolita. Asteapta inca analizele sa vada de ce. Aceeasi atitudine: fara medicamente... Re funduletul rosu ca o maimutica si plinge cind face caki, si face f des. A si vomat de citeva ori, la intervale destul de mici dar se pare ca bea lapticul ca un calic si vomeaza. Pentru ca nu a mincat de mult are stomacelul mic. Acum i se dau portii mai mici si ultimele 2 mese le-a pastrat. Sa speram ca trece si asta. In rest e destul de bine, fara febra, iar biochimia revine destul de repede la normal. Bilirubina este deja 5.4 si transaminazele au scazut f mult ceea ce inseamna ca ficatul functioneaza. Nu mai este f umflat nici la ochisori nici la picioruse. Doar burtica este f umflata de nu i se mai vede buricul dar la echografie reiese ca nu are lichid ceea ce e super. oricum medicii par f multumiti. Azi ne-au pus sa-l scoatem in carucior pe culoar pentru ca parea f deprimat. A functionat. Se bucura si dadea din picioare ca mergem sa-l vedem pe tati. Apoi ne-am intors in camera si am citit si ne-am jucat. Pare mult mai bine acum si psihic. Speram sa fie din ce in ce mai bine si sa scapam cu bine de complicatii. Cit despre durere medicii ne asigura ca cei mici nu au muschi abdominali si nu simt durerea ca un adult. sa speram ca asa este . Oricum disconfortul este maxim.

Va pupam si deabea astept sa va mai scriu. As fi vrut sa va dau eu vestea cea buna din ziua operatiei dar nu mai conteaza cine a dat-o, important este ca era o veste buna.

Va pupam pe toti si in curind vom pune poze noi pe site, veti vedea ca deja este mai roz
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Dragii de voi,
Ne bucuram mult de vestile bune!
Doamne ajuta!
Speram ca micutul luptator sa depaseasca cat de repede si usor disconfortul postoperator!

Cristina, mama Sabinei

http://sabinac.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Ne rugam la Dumnezeu sa ne dai de fiecare data vesti din ce in ce mai bune. Doamne ajuta!

Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Ne bucuram de vestile bune, putere multa luptatorului si tie Irina.
Doamne ajuta si sanatate multa 'puilor 'tai.

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ce bucurie!!! Bravo luptatorului Sebi! Sa dea Domnul sa se refaca repede, repede si sa veniti acasa!

Multa sanatate si sarbatori fericite! (chiar daca departe de casa...)

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Irina, Doamne ajuta! iti multumim ca iti faci timp si pentru noi, si ne bucuram ca ne aduci doar vesti bune!
Sa aveti un Craciun minunat si Un An Nou binecuvantat!
-ul si -ul sunt pentru Ebi si pentru Toni!

Gratiela, mamica strumfilor "Ayla" si "Nunutz"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_72 spune:

Speram ca lucrurile decurg bine la voi, ca nu aveti complicatii, ca baietii se refac frumos si au trecut peste primele zile cu bine.

Va tinem pumnii mereu si va uram Craciun fericit, sanatos si luminos (deja cred ca sunteti mult mai luminosi).

Sa va aduca Dumnezeu un an nou bun , plin de liniste si impliniri.

Pupam cu drag.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamarina spune:

Dragilor am pus poze pe site.
Sebi a mers azi pe propriile picioruse. Putin cam nesigur asa ca l-am tinut de o manuta. Dar totusi mi se pare grozav. Este f suparat ca suntem in carantina inca...

Va pupam pe toti
http://www.alagille.ro/photo_bxl/

Mergi la inceput