Sa-l ajutam pe Sebi!

Raspunsuri - Pagina 37

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Irina, am privit pozele pe nerasuflate! Multumim ca ti-ai facut timp pentru noi. m-au induiosat pana la lacrimi..
e o dulceata de copil, curajos si puternic, la fel ca parintii lui. sigur ca ne place noua lui culoare, ne bucura enorm ca se simt bine si el si taticul lui. sa ai grija si de tine. Toni ce face?

va pup cu drag, sa va dea Dumnezeu numai bine in continuare!

Gratiela, mamica strumfilor "Ayla" si "Nunutz"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Irina, multumim de poze! Ce baiat curajos! Si tati la fel!

Sa va aveti parte de un Craciun linistit! Si sa va refaceti cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Bravo Sebi, copil frumos si curajos!!!!
Sa ai un Craciun minunat alaturi de parintii tai minunati!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

am vazut pozele si m-au impresionat f tare.ce cumintel a fost si ce bine arata deja.multi pupici de la George.le dorim sa se intremeze cat mai repede.
Un Craciun linistit si muuuulta sanatate,de restul se ocupa mami si tati.
sa fii la fel de puternic toata viata si sa apreciezi ce au facut parintii tai pt. tine Sebi.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Doamne ,ce bucurie sa-l vedem pe Sebi !
Cea mai frumoasa surpriza de Sarbatori!
Va dorim in continuare recuperare cat mai usoara si sa va aduca DD numai sanatate,bucrii si fericire!

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamarina spune:

Dragele mele
Ma bucur ca sunteti in continuare alaturi de voi. Sebi depaseste incet micile probleme si asta ma bucura enorm. Dar cred ca nici prea bine nu se poate... stiti cum se zice "cine nu are probleme mici are probleme mari" asa ca ne bucuram ca problemele care apar sunt mici. Analizele arata va virusul nu mai este asa ca asteptam sa iesim din carantina si atunci sa te tii. Bucurie, veselie! pentru ca azi am crezut ca inebunesc. Nu0i intram cu nimic in gratii. Vroia afara pe culoar si cu liftul. Asa ca astept cu nerabdare sa ne dea liber (pe culoare). Apropo de culoare voi pune miine niste poze in care se vede albul ochilor. Bilirubina este 4.oo iar transaminazele sunt in scadere. Cam astea sunt vestile
asa ca inchei cu povestile despre noi si va urez din tot sufletul
SARBATORI FERICITE!
si DOAMNE AJUTA sa va gaseasca Anul ce vine sanatosi si plini de speranta.
Va iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Irina, ma bucur tare mult de vestile bune. MUltumim pentru poze, m-au induiosat ambii tai pui. hai ca mai e putin! curaj in continuare!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Craciun Fericit si numai bucurii in anul cel nou! Sinteti o familie tare frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Sarbatori fericite si La Multi Ani fericiti alaturi de puiul vostru, va doresc din toata inima, Irina draga! Va fi totul bine, veti vedea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Draga Irina,
ma bucur enorm sa-l vad pe Sebi trecand cu bine peste incercarea asta. Pozele m-au umplut de lacrimi, am vazut un baietel curajos si luptator. Va doresc sa aveti sarbatori fericite cu multa bucurie si multa sanatate! Asteptam sa-l vedem pe Sebi acasa, razand cu gurita pana la urechi.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput