Sa-l ajutam pe Sebi!

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Sanatate multa si sper ca Sebi sa se faca cit mai repede bine. Desi ti se pare exagerat, da, acum Sebi trebuie tinut ca si cum ar fi sub un glob de sticla. E perioada racelilor si pt. el orice raceala este un lucru grav.
Dar cum el e un mare luptator sint sigura ca se va face bine in curind.

Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Irina, La multi ani pentru Andreiutul tau! Sa creasca mare sanatos si puternic alaturi de parintii si fratiorul lui!
Sunteti mereu in gandul si rugaciunile noastre!

Gratiela, mamica strumfilor Mariuca si Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Buna dimineata tuturor si la multi tuturor romanilor oriunde v-ati afla,

In dimineata asta ma sunat la Irina si Horatiu, am vorbit cu Horatiu. viroza lui Sebi este aproape vindecata, ieri i-au dat voie sa iasa din spital si a fost foarte incantat sa iasa la aer. Inca nu se stie exact data operatiei dar asteapta sa li se comunica zilele acestea. Oricum profesorul care urmeaza sa plece le-a promis ca el este cel care va face transplantul.

Saptamanile viitoare am sa incerc sa-i mai sun. Eu sper din tot sufletul sa fie bine. Nu va fi simplu insa ceea ce este important este finalul fericit.

O zi cat mai buna tuturor!

Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

aveti vesti despre sebi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamarina spune:

Dragi albinute,
Vineri pe 15 dec vom face transplantul. Joi seara pe 14 dec ne internam (Sebi va implini joi, 2 ani si 3 luni). Dupa transplant Sebi va ramane la terapie intensiva aproximativ o saptamana, depinde mult de cum va evolua, apoi inca internat o perioada si urmarit indeaproape. Asadar Craciunul il va petrece in spital. Eu, cred ca voi sta maxim doua zile la terapie intensiva si apoi cel mult o saptamana internat. Insa dupa ce ies din terapie voi putea sa-l vizitez pe Sebi. Abia astept.

Asadar suntem emotionati. Dar la Cliniques Universitaires Saint-Luc suntem pe maini bune. Si suntem si optimisti. Optimismul ne e sustinut chiar de nazdravanul de Sebi, care in ultimile zile e cu totul altul. Se pare ca aerul de Bruxelles ii prieste. In plus, suntem permanent cu el, lucru care il incanta. Este vesel, vorbaret, jucaus. A evoluat mult, in sens pozitiv.

Va pup,
Horatiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

DOAMNE AJUTA SA FIE BINE! NE RUGAM PT VOI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Sa fie intr-un ceas bun!
Suntem alaturi de voi cu gandul, sufletul si rugaciunea!

Gratiela, mamica strumfilor Mariuca si Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_72 spune:

Vineri toate gandurile noastre se vor indrepta catre voi.
Tinem pumnii stransi sa iasa bine .
Sa-i dea Dumnezeu mana buna medicului si voua putere de lupta.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

gandul nostru bun este alaturi de voi.vineri voi da un pomelnic de sanatate pt voi si echipa medicala.sa fie cu noroc si sa va recuperati repede.multi pupici curajosului Sebi,sa-l vedem cat mai curand jucand .pt. tati si mami.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

doamne ajuta sa fie totul bine..sa ne dati o veste buna si sa va intoarceti acasa sanatosi!

Mergi la inceput