Sa-l ajutam pe Sebi!

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dutamichel spune:

Ne bucuram pt.voi ca nu se mai amana operatia pt.luna ianuarie,dar in acelasi timp ma ingrijoreaza vestea ca prof.J.de Ville va pleca in Italia.
Starea lui Stefan s-a agravat.Am reusit sa obtinem raportul medical , l-am trimis in seara asta si asteptam raspunsul.
Va dorim multa sanatate si reusita deplina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Am reusit sa ajung si eu joi la Irina,Horatiu si Sebi dar din pacate nu am putut sta foarte mult.Sunt niste luptatori ,pe Sebi n-am reusit sa-l vad ca dormea.Tocmai ii facuse Rmn sper ca am retinut bine, unde a fost cumintel,ce mai un adevarat luptator, cum ne-au obisnuit ingerasii acestia mici si bolnaviori.
Asteptam rezultatul,si ne rugam sa fie ok si sa aiba parte de un ficatel sanatos curand.
Horatiu si Irina multa putere in continuare si sper sa ne revedem curand.
Doamne ajuta!

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Irina,nu v-am uitat.v-am vazut la plecarea in Belgia.in wk trecut am vorbit despre voi cu Alina si Cornel,atunci cand au venit acasa.ne bucura ca pana acum aveti vesti bune si speram asa si in continuare.Sebi cum s-a adaptat ii mai e dor de acasa?sau si-a facut prieteni noi si a mai uitat?Dumnezeu sa va aiba in paza.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamarina spune:

Dragi Albinute,
Am reusit sa cobor la internet pentru putin timp. Sebi este destul de posesiv si vrea sa ne jucam amandoi cu el. Acum e cu Irina, ne-am intors dintr-o plimbare prin cartier. Ieri si azi vremea a fost super motiv pentru care am petrecut destul de mult timp afara. In plus, cartierul in care ne aflam (Woluve) e foarte curat si aerisit, numai bun pentru plimbari. Duminica seara am fost invitati la Antoanela, Ovidiu si Victor (Multumim mult Antoanela 23). A fost super. Sebi s-a simtit extraordinar si s-a jucat. Mai tarziu apoi, cand ne intorceam catre casa (hostel) a povestit intr-una cum si-a petrecut seara. Era foarte incantat.
Maine (28-11) am si eu ultimile (cred) analize, adica RMN cu colangiografie si arteriografie si volumetrie. In felul acesta doctorii vor sti exact forma si pozitia ficatului meu si se vor putea pregati pentru transplant. M-au cam apucat si emotiile. Nu despre analize, ca astea sunt neinvazive. Ci despre momentul transplantului. Dar sper sa treaca. Cel mai important este ca in urma bilantului de maine sau de miercuri sa se confirme data interventiei.
Ne bucura orice gand bun pe care il trimiteti. E bine sa stii ca sunt Oameni care sunt alaturi de noi in aceste momente.
Va pup,
Horatiu.

PS: cand mai avem info noi revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_72 spune:

Bafta multa la analize.Trebuie sa iasa bine toate.
Normal ca te-au apucat emotiile, totusi e o interventie mare, dar Dumnezeu va va intarii pe toti.
important e sa faceti transplantul si sa nu aveti complicatii.

Ne rugam pentru asta mereu.
Ne bucura vestile de la voi.
Va pupam si multa sanatate

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Am trimis sambata 25.11.06 echivalentul in lei a 50$, din partea unei prietene din SUA- ROXANA. (am vrut sa trimit chiar 50$ cum mi-au fost dati, dar nu am vazut cont de $) sanatate multa si bafta la operatie

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Dragi albinute

Am reusit sa cobor eu la internet iar Horatiu se joaca in camera cu Sebi. Ma simt ca o fugara. Parca am evadat. Stiu ca suna urit dar nu am iesit de 2 zile din casa...
Sebi ne-a facut figura cu o viroza urita, cu febra mare toata noaptea, ce mai , ne-a speriat rau.Reuseam sa-i scad febra pentru citeva ore apoi o luam de la capat. Si asta cind ne-au spus sa-l ferim de orice infectie... Ma gindesc cu groaza la viata pe care o va avea. Dar incerc sa nu ma mai gindesc acum. Voi cere sfaturi de la cei care au deja experienta asta si vom vedea cum ne adaptam. Acum trebuie sa am grija sa se faca repede bine. Sa speram ca nu vor amina transplantul din acest motiv. Nu stiu cum sa-l feresc, chiar trebuie sa-l tin intr-un glob de sticla?

Vestea buna este ca la RMN rinichii lui Sebi par OK, nu sunt modificati. Ei spera ca dupa transplant, cind sarcina lor va fi mai usoara, sa-si revina. Deja am inceput sa bem mai multa apa si-l incurajam mereu sa bea.

Si Raportul lui Horatiu este bun. Au vazut la RMN caile biliare si se bucura ca au cum sa lege ficatelul la Sebi. Este o veste f buna. Iar medicul generalist si-a dat acordul ca Horatiu sa fie donator.

Doamne ajuta!
Multe nu depind de noi dar eu ma rog pentru ajutor divin si in lucrurile care teoretic tin de puterea noastra, a parintilor

va pup pe toti cu drag si vom reveni cu vesti

Mergi la inceput

Michele
imi pare rau ca vestea plecarii doctorului te-a intristat. Nu stiu cum se intimpla lucrurile pe aici dar stiu ca nu ramin descoperiti. Ramine toata echipa de transplant aici si mina dreapta a doctorului care inteleg de la familia Hogas ca este un chirurg f bun. Nu cred ca pleca fara sa lase o echipa buna pentru ai lui...

Stiu ca mesajul vostru a ajuns la ei, si ca deja se agitau in legatura cu Stefan.
Sper ca ati primit deja un raspuns din partea lor si ca acesta este favorabil.
Cum este starea lui Stefan? Curaj!
Va pup pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Irina cand va operati?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dutamichel spune:

Va multumim pt e-mail.Pina acum nu am primit nici un raspuns si ne ingrijoram pt. ca nu stim cit timp Stefan va putea fi mentinut in starea actuala Am hotarit ca pina vom primi raspunsul care speram sa fie favorabil sa ramana internati la Fundeni.Speram ca Dumnezeu sa faca minumi cum a facut si acum doua saptamini,ca starea lui sa nu se mai agravze.Ne rugam ca viroza lui SEBI sa nu amane transplantul.Doamne ajuta.
Va pupam si suntem alaturi de voi

Mergi la inceput