Sa-l ajutam pe Sebi!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bravo Irina,

ma bucur tare mult pentru voi! Acum daca s-a rezolvat si problema cu ministerul, sunteti cu inca un pas mai aproape!

Va tinem pumni, multa sanatate dragilor!

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

tinem pumnii pentru sebi....mi-ar placea sa il si vad candva...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

irinamaria ma bucur foarte mult pentru reusita voastra, sincer am si eu emotii alaturi de voi. Doamne ajuta

Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Se mai primesc bani pentru Sebi?Maine am drum la banca ( Bancpost) si vrea sa depun si eu 100 RON.
Witchie, mi-am notat nr cardului tau.Pt chitanta, ca sa n-o mai scanez imi trimiti si mie pe pm nr tau de fax?Multumesc mult....

Sebi , desi trece prin momente grele, este un copil fericit, iubit si cu mult noroc.Pui mic...

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Dupa cite vad, au schimbat site-ul. Noul site este:

www.alagille.ro

La date financiare , veti observa ca s-au "subtiat" banii. Asta pentru ca au efectuat www.alagille.ro/documents/dispozitiedeplataexternasaintluc.jpg" target="_blank"> plata serviciului medical cãtre clinica Saint-Luc.

Sa fie intr-un ceas bun !

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Irina, ma bucur mult pentru voi!minuni se intampla mereu!sunteti niste parinti minunati!Multa sanatate lui Sebi!

doina bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am vazut pe site-ul lui Sebi ca va fi un newsletter. Cum ne putem abona? Nu vreau sa scap nimic din noutatile despre Sebi, pui mic.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamarina spune:

Dragilor
Sunteti minunati
In primul rind pentru ca va ginditi in continuare la noi, la Sebi. Chiar ma simt ca intr-un roi de albine care forfotesc in jurul nostru. Ce bine este.
Da, s-a subtiat contul pentru ca am facut transferul catre clinica Saint Luc. Acum asteptam programarea. Doamne ajuta!
Au cerut un rind nou de analize din parte lui Horatiu ca sa vada care mai este starea lui si daca il pot considera in continuare donator. Avem emotii... Hory se simte epuizat fizic si ii este frica sa nu se resimta asta si la nivelul ficatului. Sa speram ca este totul OK. Acum este la regim si cit de cit la odihna. Nu prea reusim noi sa-l protejam fizic dar macar ne prefacem.

Da, vom incerca sa va tinem la curent cu tot ce se intimpla cu noi. Daca ne trimiteti adresa voastra de mail pe adresa campaniei alagille@alagille.ro veti primi automat newsletter-ul, dar aceleasi informatii le vom actualiza si pe site. Nu vrem sa uitam pe nimeni din cei care ne-au ajutat si s-au interesat de noi. Vrem sa stiti ce facem, pentru ca numai asa va puteti ruga si voi pentru Sebi. Si noi am vrea sa va cunoastem, pe toti!

Sebi a fost asa de vesel in ultimele 2 zile... Super dragut! Daca ar si minca ar fi grozav. Ma rog de el sa manince macar 3 biberoane pe zi. Nu trebuie sa slabeasca sub nici o forma. Accepta ca nu se ingrasa acum dar nu trebuie sa mai slabeasca. Offff

Azi am fost la pasapoarte sa-i facem pasaport individual. A fost simpatic, a si zimbit pentru poza. Pasaportul este gata in 3 zile. A invatat un cuvint nou si il foloseste mereu
ACOLO. Un cuvint putin mai greu decit mama, tata , tataie, pe care il pronunta foarte corect si foarte des.

Va pupam pe toti! Fug ca s-a sculat maimutica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Am trimis si eu azi 30 ron in contul de card bancpost. de data asta a mers, pt ca am mai incercat... daca nu e prea mult as dori sa imi confirme cineva. multumesc

sa va dea Dzeu putere sa treceti cu bine si sanatosi peste toate.
lumea o sa continue sa forfoteasca in jurul vostru...

sa auzim de bine,

Gaby

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Buna Irina,

am trimis si eu niste bani prin plic(din München), direct la adresa voastra! Sper sa ajunga si va tinem pumnii ca Sebi sa treaca cu bine de operatie si sa fie sanatos!!

P. Ilies

Mergi la inceput