Copilasi de iunie-iulie 2003 (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Gio, stai linistita, nu va da afara de la gradinita. Pana la urma, sunt educatoare, asta e meseria lor...:)
Si Cata e la fel, de altfel directoarea glumea intr-o zi pe tema asta, cand m-a intrebat ce fac si i-am zis ca am venit sa-mi iau fetita. Imi spune: "Poate baietelul. Face cat zece... hai sa nu exagerez, cat cinci baieti." De multe ori cand m-am dus s-o iau o gaseam cocotata pe dulapul din sala sau pe sub masa... Nici ea nu asculta nimic, iar cu mancarea... numai ce vrea. Cu batutul, de la gradi mi-a venit cu obiceiul asta, insa e unul din putinele lucruri pe care le-a inteles dupa ce i-am vorbit pe tema asta zile intregi. Sa va spun cu ce obiceiuri poate sa mai vina copilul de acolo ?:D:D
Tu il certi pentru nu stiu ce prostie pe care a facut-o, si te scuipa... Pentru asta, chiar i-am dat o palma peste gura, chiar daca mi-a parut rau. Insa de cand i-am dat palma aia, care a luat-o si pe ea prin surprindere, nu numai pe mine:)),n-a mai indraznit.
Apoi... baga paine in supa sau ciorba, de imi vine s-o strang de gat.
Ei, tot felul de lucruri care nu-mi plac, dar a invatat si cantecele.

Sa aveti o seara buna.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Ioana, hai ca m-ai mai linistit. Ieri cica a fost mai cuminte; sa vedem ce mai face azi. la faza cu batutul ieri a avut o tentativa si in parc, cred ca vom avea de muncit. si nu inteleg de ce a inceput sa faca asta tocmai acum. mai multe persoane mi-au spus ca asa se revolta ea ca am dus-o acolo. sper sa-si revina, vom vedea.

Pupici

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

fecele,

a fost misto la intalneala! ne-am nimerit si cu copilasi: maya, luca, mariuca, emma maria, andi... am uitat pe cineva?
vremea a tinut cu noi, fetele au fost super, vreau sa va zic ca bibi arata de milioaaane, nu zici ca are vreun licurici la activ...
andra the same as always, hormonii inca n-au vizitat-o (sau cel putin nu la intalneala), bychi avea o burta maaaare(o sa fie un bb urias)
copiii s-au inteles bine, se alergau pe acolo, radeau, nu aveau treaba, dar se vede ca de acum sunt mari constientizeaza pericolul, nici unul nu a iesit pe poarta crashmii.
asa ca am zis ca oate ne vedem si cu picii in w-e urmator poate...

gio - andi cand a fost la cresha, mai mult de juma' de an a fost declarat batausul clasei, cica ii punea pe toti la punct, se elibera si el de frustrarea creshei, e chestie de personalitate cred, altii stau intr-un colt si plang...
si da, a venit si el cu scuipaturi acasa, si chiar cu oaresce expresii, dar ori a inteles de vorba, ori si-a mai furat-o si nu a insistat.

revin, ca intru in sedinta,
va pupic

bobi si andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Gio - sa stii ca si eu am reperat la Luca inceputuri de "tare" comportamentale, si tot eu/ noi sintem de vina clar. Eu banui ca e din cauza ca vara asta a stat mai mult cu bunicii, ca au fost plecati la Breaza si la mare cu el, apoi noi am avut 2 concedii de cite o saptamina fara el, si deja resimte chestiile astea. Eu socul mare l-am avut in ultimul concediu, la greci, unde am descoperit ca din baiatul meu cel cuminte si intelegator s-a ales... un zabauc care nu statea o clipa locului, vorbea (sa nu zic urla) non-stop tare si peste oricine altcineva, nu minca aproape nimic, spunea povesti horror fetitelor mai mici etc. M-a speriat si cred ca e din cauza ca s-a simtit cam abandonat, desi ii adora pe bunici, si e metoda lui de razbunare si atragere a atentiei. Deja dupa citeva zile impreuna acolo s-au vazut imbunatatiri, dar mai lucram la asta . Si ma bazez si pe gradi ptr suport.

Cu gradi...e mai bine : azi de cum s-a trezit a intrebat daca merge si azi si s-a pus pe jelit ca nu vrea, mai ii trecea, mai revenea la discutii, s-a rugat sa-l duc sa faca niste analize (dupa ce saptamina trecuta nu-l scoteam nici cu arcanul cind a trebuit sa le facem ), la gradi a stat iar atirnat de mine un sfert de ora, dar pina la urma a plecat cu educatoarea "sa caute un telefon sa o sune pe bunica-sa" . Cred ca stie ca asta e, n-are incotro si trebuie sa mearga, dar nu e impacat si mai face circ...Oricum de la 1 vreau sa-l trec pe program lung, sa-l las sa si doarma acolo, ca asa stie ca vine sa-l ia bunica si ca poate sta cu ea, si e si mai greu. O sa-i spunem ca bunica nu mai poate ca e bolnava/ are treaba/ something si o sa-l las acolo sa intre in ritm.

Vine cineva pe la Baby Expo? Eu mi-am propus sa merg simbata la prima ora, la 10 cind se deschide sa fiu acolo, ca dupa aia e nebunie. Imi iau creme de dat pe burta Sa iau oare si niste botosei roz, preventiv?

pup u,
Andra

PS Romana tu cind ajungi la gradi, eu si ieri si azi am plecat pe la 9:20 si nici urma de voi. Cind ne intilnim si noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Andra: M-am uitat si eu dupa voi azi dimineata. Eu azi am ajuns la 9, iar ieri la 9,45. Saptamina asta trebuie sa fug repede la gradi sa las copilul acolo si sa ma intorc si mai repede acasa sa poata pleca sotul la servici, el intre timp ta cu alt copil. Spun alt copil deoarece azi am fost si cu Maria, iar ieri cu Alin.
Poate ca ne intilnim saptamina viitoare cind va fi tatal meu aici si nu ma mai grabesc acasa. Deci tu pe la 9,15 esti acolo?

De cind merge Cristi la gradinita am observat si eu niste schimbari de comportament. mi se pare mai agresiv cu Alin si cu Maria, chiar si cu noi . Raspunde obraznic. Chiar ma gindeam sa vorbesc cu directoarea sau cu psiholoaga de la gradi, dar sotul zice ca e din cauza ca e suparat ca l-am dus acolo. El nu mai plinge dimineata. Azi am ajuns acolo si dupa ce am intrat in clasa si-a gasit de lucru si m-a ignorat. Dar in prima saptamina a fost teroare.

Intr-o zi am disparut si eu de acolo cind erau la splat pe miini ( ca si Andra). Si dupa masa mi-a zis: "sa nu mai fugi mama". Asa ca am stabilit ca de acum ne luam ramas bun , ne pupam si apoi eu plec.

Ma bucur ca v-ati simtit asa de bine la intilnire. Tare mi-as fi dorit si eu , dar sint tot timpul prinsa cu activitati cu copiii astia.

Gio: Deci zici ca bona nu se ocupa cum trebuie de copil? Macar a avut grija de ea sa nu pateasca ceva. Iar cu mincarea... si eu sint cam disperata in privinta lui Alin ca de vreo trei luni maninca numai ce vrea el si nu ce trebuie. A ajuns sa ne ceara icre si coca-cola.
Noroc ca maninca oua, iaurt, banane. Insa legume sub nici o forma, supa nu mai vrea. Il las asa o perioada si apoi incerc din nou sa-i dau de mincare normala.

Anamaria: Cite un pupic dulce baietilor si sa le treaca cosmarele.

Romana si piticii.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Bobi, Andra, mersi pt "experientele" voastre. E o chestie sa aflu ca nu doar Taisia face asa; oricum cred ca si educatoare e cam nesimtita, ori vrea sa fie "unsa" mai bine sa aiba grija de zabauca de fie-mea...

Dana, voi nu veniti cu povestiri de la gradi?

Fetele, hai ca va scriu voua sa ma descarc.

Oare o fi de vina sarcina sau mi-au murit neuronii de cand stau in casa/pat? Azi aveam programare la eco, eco de altfel ff importanta ca trebuia sa-mi masoare colul bla bla si am luat frumos taxiul, am ajuns la Euroclinic, numai ca n-aveam nici un ban. Oare sufar de vreo boala psihica gen Alzheimer ceva? CA nu mi s-a intamplat asa ceva niciodata...Bleah...bine ca mai am o programare pe 9 oct la Medsana (am stiut eu de ce mi-o fac) si sper sa nu fie prea tarziu...Sunt varza, decretez..dar adevarul ca toata chestia asta cu gradi m-a dat pese cap, numai gardi visez noaptea, ma tot gandesc cum sa procedez samd.

Va pup

21 +

Mergi la inceput

Gio - daca vrei sa schimbam impresii naspa, sint omul tau Sa vezi: n-am inca medic, nu stiu incotro s-o apuc, ma gindesc ca ar trebui totusi sa verific si eu sarcina sa nu fie extruterina sau gemelara totusi ...Mi-am facut analizele si azi am luat rezultatele: Aslo, VSH, fibrinogen marite => reumatismul meu din copilarie recidineaza, probabil am iarasi o infectie cu streptococul ala nenorocit si va trebui sa fac vreun am moldamin; acum miine ma duc la medicul de familie sa vad daca il pot face in conditiile date... Luca e bine, i-au iesit analizele ok, in schimb i-am facut si exudat nazal...unde i-a iesit candida Sincer n-am de gind sa fac nimic, nu mai cred ca are nimic, m-am saturat de analize. Am un dinte de lapte care acum si-a gasit sa se carieze , iar stomatologul meu e cam indragostit si aiurit si greu de prins. Ca si mine de altfel. Sper ca alte boli sa nu-mi mai iasa la urmatoarele analize, alea naspa cu clamidia, citomegaloporc etc., ca ma duc de tot cu capul. Sa va mai zic ca traficul ma omoara realmente, azi dupa ce am dus copilul la gradi, am abandonat masina la metro la Mucii si am venit asa la birou Si inca n-a inceput iarna

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Fetelor, toate bune si frumoase la gradi, dar azi noapte a facut febra. Nu am dus-o azi si cred ca o tin pana luni acasa. Incep sa ma panichez, asa a debutat perioada cu probleme si anul trecut. Eu nu i-am facut nici un tratament de imunizare. Imi recomandati ceva?

Sunt in mare graba si nu am citit din urma nimic.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Cornelia - rabadare si tutun!
In prima iarna a lui Luca am studiat fenomenul, si, din cite stiu eu, tratementele de imunizare trebuie facute pe copilul perfect sanatos, si dureaza citeva luni... asa ca am cam renuntat la idee. Dar astept si eu sugestii, ca poate stiti voi alte chestii eficiente, i-as da si eu ceva ca nu-i strica.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Dragele mele,

Sa le luam pe rand:

GRADINITZA: e din ce in ce mai napsa..... ma ameninta de cand vine (il ia bona la ora 16:00) ca nu se mai duce. Ieri i-a spus si educatoarei, la plecare "Maine nu mai vin, sa stii!!!". Educatoarea zice ca e sociabil, ca doarme la pranz, mananca asa si asa... Vad ca ieri au inceput sa-i curga mucutii (care nu sunt tocmai "curati").

IMUNIZARE: Eu ii dau, de lunea asta, Bronchovaxin 1 cps/zi/10 zile pe luna (timp de trei luni) si Oscillococcinum 10 granule/1 data pe sapt/de acum si pana in primavara. Am comandat vaccin antigripal pentru Tudor, Petru si bona. Mi-a spus doctorul sa nu ma astept la minuni, ca o sa tot adune virusi. Procesul de imunizare in pare parte se realizeaza natural...

BABYEXPO: Nu pup anul asta desi tare m-ar fi interesat....

GIO: ce naspa faza... Si io ma cacai cu ecografia asta... Ma gandesc s-o fac, sa n-o fac (am mai facut una de trim II la 18 sapt fara trei zile dar parca nu mi-a placut asa de mult cum m-a analizat ecografista). Acum am aproape 22 saptam. Maine ma duc la Iosup si gata.
Si apropo de "dusa", cand am vazut ca n-ai baietel, m-am dus repede sa vad ce ai postat "dincolo". Ma gandeam ca m-am prostit de tot...

Am atipit un pic si am visat ca a venit copilu acasa bolnav... Ce de ganduri cu gradi asta...

Vad ca a fost fain la intalneala. Si au fost si copii ...

Pupa Crisa

Crisotexa (21 +) si Tudor (8 iulie 2003)

Mergi la inceput