Adaptarea la gradinita

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri.
Parca ieri nu a mai plans atat de tare cand au intrat din curte in gradinita.Azi dimineata l-a dus sotul meu si nu a vrut sa intre in gradinita ca vroia la plimbare.
Ma streseaza la culme adaptarea asta in plus ca urla ca disperatul si e tare ragusit.
Eu ii dau pentru imunitate ImmunoBaby 6 saptamani.

Razbim noi si cu asta.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

experienta nostra cu gradinita a inceput anul trecut... si a decurs mult mai bine decat ma asteptam...

ea si-a dorit foarte mult sa mearga la gradinita si i-a placut foarte tare de la inceput... singurul lucru pe care mi l-a zis a fost ca ar vrea sa nu plec de acolo, sa stau si eu la gradi, ca e foarte frumos acolo, dar nicidecum ca nu mai vrea :)

nu a plans de dorul meu,
a plans in unele zile: cand ii vedea pe ceilalti plangand inmcepea si ea; alteori ea era cea care ii alina "nu mai plange ca o sa vina mamica ta sa te ia acasa..."

anul acesta, incepand de maine, merge la o gradinita noua pentru ca ne-am mutat; astept si eu sa vad cum se va adapta si daca mai plange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Noi suntem cei mai mici? A inceput gradinita saptamana asta la fix 2 ani. Luni marti si miercuri nu a plans cand l-am lasat ci numai din cand in cand in timpul zilei cand isi aducea aminte de noi. Azi insa a plans si cand l-am lasat of of. Oricum educatoarea zice ca evolueaza bine adaptarea. Va tin fericita la curent cu marele moment ca nu va mai urla.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Noi incepem maine gradinita, luni o sa va povestesc. Am niste emotii...

Mirona si Andrada (20.03.2003)

POZE PROASPETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Mina, nu sunteti cei mai mici. Noi am inceput gradinita de pe 5 septembrie si facem 2 ani de abia pe 3 octombrie.
Dimineata plange si se agata de mine de mi se rupe inima. O las la educatoare in brate si plec. Dar ii trece repede din ce mi-au spus educatoarele. Iar dupa-amiaza cand o luam e foarte vesela. Uneori se joaca cu copii si ma cheama sa ma joc cu ei.

Daca o intreb insa daca vrea la gradinita spune un NU hotarat.

A mers 6 zile la gradinita, iar de ieri a facut o colita infectioasa cu febra, diaree. Asa ca acum sta acasa cu bunica. A mancat niste prostii in piata si cred ca de acolo i se trage.

Acum e fericita ca sta acasa, dar urla ca plec eu la serviciu. Nicicum nu e bine

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Fetita mea a mers la gradinita de la 1 an si 10 luni..face acum in octombrie 3 ani.

A plans extraordinar de mult la inceput..si cand o duceam si cand o luam. Se agata de mine,ma striga..mi se rupea inima dar am stiu ca este pentru binele ei. Intr-o zi am ramas pe hol si m-am uitat pe geamul usii in clasa..a plans, nu exagerez, pret de un minut-maxim doua..apoi a inceput sa se joace ca si cum nimic nu s-a intamplat.

Plansul a continuat vreme de 10 zile..intr-o dimineata asa din senin a incetat,a intrat in clasa voioasa si s-a dus direct la masuta sa pape micul-dejun.

A fost stresant dar am stiu ca ii va fi bine acolo..are prieteni,mananca foarte bine, am reusit si cu ajutorul educatoarelor sa o dezvat de suzeta si de pampersi.

Partea mai putin frumoasa a acestei experiente a fost perioada lunga de raceli..eu personal am decis sa stea cu mine acasa in principal din cauza febrei foarte mari. Cred ca vreo 5-6 luni a tinut-o numai intr-o raceala. Acum mai raceste dar am observat ca se pune repede pe picioare..

Chestia cu acmodatul la gradi depinde de la caz la caz..inarmeaza-te cu multa rabdare!

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Azi am avut prima zi in care nu a plans deloc la gradi.Chiar mi-a zis cand m-am dus la el ca maine venim inapoi.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Buna!
Am inceput si noi astazi gradinita,ce sa zic.....groaznic
Cam asa am inceput noi,am lasat-o sa intre in clasa si am mers in hol,am stat mai ferit sa nu ne vada si am rugat o prietena sa se uite sa vada daca iese din clasa.Binenteles ca a iesit si s-a pus pe un plaaaaaaans ,vreau la mami ,vreau la mami
Sa vedem cum va fi la ora 4 cand merg dupa ea.

Ma bucur tare mult ca s-a obisnuit baietelul tau ,sper sa fie si la noi la fel.Mi-e groaza cand ma gandesc , ca maine nu va mai dori sa mearga,azi dimineata ,pana sa intre in clasa ,era tare incantata.

1 ,2
3
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Noi parca o dam din rau in mai rau, azi a inceput scartzaiala de acasa, a tacut nitel suparat in masina si cand am oprit sa coboram la gradi a inceput iar...l-am lasat urland in bratele educatoarei, ofof...

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Buna fetelor!
Am trecut cu brio peste prima zi de gradi, nu a plans nici o picatura, azi s-a trezit singurica si a spus ca trebuie sa mearga la gradi. Sa speram ca o s-o tina tot asa.

Mirona si Andrada (20.03.2003)

POZE PROASPETE

Mergi la inceput