Aspirante optimiste > 20 ani (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Neata fetelor,
Nu am mai intrat de mult, si uite au aparut 2 gravidute. Cred ca o sa intru de acum numai 1 data pe saptamana, sa fie cu noroc.
KATTHY si VAS, felicitari!!!!!!!!! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!!!!!!!
CORINUK, imi pare tare rau ca HSG a iesit "urata" si ca te-a durut. Nu ma mai speria ca nu ma mai duc nici eu sa o fac spre sf lunii.
KRISS, sa te auda Dumnezeu si sa ai parte luna asta de cel mai frumos cadou de ziua ta, un bebe.
Ce n-as da si eu sa fi ramas graviduta luna asta si desi a fost ziua mea sambata sa am parte de cea mai frumoasa surpriza din viata mea cand voi vedea testul pozitiv.
Haideti sa va spun ce simptome am eu acum:
Inainte, adica din z16, aveam numai dureri la ovarul stang, usoare intepaturi pe jumatatea burticii si sensibilitate la sani. Apoi in week-end s-au adaugat urinarile frecvente, chiar daca mi-am impus sa nu mai beau atata de multe lichide.De ieri, zi 22 ma inteapa si ovarul drept si am o usoara jena la mers. Sanii ma dor pe partea din fata, iar pe laterale sunt o idee mai umflati, dar nu asa de durerosi, si uneori dupa masa de seara imi vine sa ragai, scuzati exprimarea, si imi vine mancarea inapoi pe gat.
Si inca ceva. Eu aveam mereu o scurgere incolora care se transforma in mucus in perioada fertila. Treaba este ca tot de duminica seara nu mai am deloc aceasta scurgere, si ma cam mira sincera sa fiu.
Si acum partea cea mai tare: duminica si aseara, cand au iesit focurile de artificii, nu am ajuns la orgasm decat ffffff greu, ceea ce este destul de ciudat pt mine.
Deci, cine ma lumineaza si pe mine, ca eu o iau razna.
Are BU un efect ca cele descrise de mine? Eu mi-am intrebat si o prietena care are un plafar si mi-a spus ca nici o clienta de a ei nu a avut niciodata simptome ca ale mele. Sa ma risc si sa sper la ceva bun luna asta?

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Vas felicitari!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Si eu am astfel de neclaritati.
Eu sunt in ziua 12 si dureri de ovare am, dar nu am deloc scurgerea care prevesteste ziua ovulatiei. Specific ca din prima zi a c.m. am luat B.U.
Ce-o fi o fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Vas ma bucur nespus pentru tine iubita. Nu e nici o surpriza pentru mine eram sigura de ieri ca o sa ne dai vestea cea mare.

Cat despre mine fetelor ...n-am mai apucat ziua de vineri, raportez azi Z1 si din pacate era si a treia luna de stimulari prin urmare acum avem 3 luni pauza, iar eu fara stimulare ovulatie ioc. Asta e trecem pe analize, laparo (Corinuk te insotesc), imbunatatim gigeii lu' sotu'

Va pup - Vas inca o data felicitari! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

MIRAMAR, imi pare sincer rau ca esti z1. Nu avem ce face, asa ca o sa umplem timpul cu analize. Cel mai important pt mine este imbunatatirea "luptatorilor", mai ales ca degeaba fac eu analize si HSG sau laparo, daca nu avem cu ce sa ne "insamantam".
O intrebare am la tine Miramar: ai incercat ceva tratamente naturiste care sa te ajute la ovulatie? Daca nu de ce nu incerci in aceste 3 luni de pauza la stimulare?

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

multumesc mult de tot pentru felicitari, si ma rog la DUMNEZEU sa aveti parte de tot ce e mai frumos.
hai sa va zic ceva simptome: m-a durut burtica exact ca inainte de rusi , dar parca un pic mai cuidata. intepaturi in ambele ovare dar si astea foarte putin diferite. MA exprim cu "putin mai ciudate" deoarece era totusi ceva ce simteam eu diferit dar foarte putin, si ma gandeam ca e doar imaginatia pe care am dezvoltat-o cu timpul.singurul simptom clar care era dar pe care nu vroiam eu sa-l recunosc era somnul, dar mi se mai intamplase si inainte deci nu prea am bagat in seama dar cum simteam patul sub mine- somn.
sanii nu m-au durut decat dupa z 30 cand trebuia sa imi vina si asta a fost primul semn clar pentru mine.
hai ca va mai spun cate ceva mai tarziu

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

In primul rand Vas felicitari din toata inima, sa ai un BB sanatos si mancacios si sa va bucurati de el. Doamne ce fericire sa vezi liniutele alea in sfarsit.

Miramar imi pare rau ca la tine nu a iesit de data asta. Fii optimista ca o sa iasa soarele si la voi odata si odata.

Irlandeza eu azi sunt z12 si numar aproape cu tine - dar sunt asa de pesimista luna asta poate ma tragi si pe mine dupa tine sa ajungem la mamici cat mai repede Luna trecuta am avut un mucus ca la carte - alb vascos dupa ciclu, albus la ovulatie (destul de abundent), dupa care iar alb si putin de tot. Luna asta e asa putin ca trebuie sa sap sa il vad. Macar prestez in fiecare zi si sper sa iasa ceva.

Mi_a iti pun niste linkuri - dar sfatul meu: nu citi asa multe ca te apuca disperarea (cel putin pe mine) - ca pe langa spottingul asta dinainte de ciclu mi-au iesit prost si analizele de tirouida Ia uite:
http://www.beyondfertility.com/art238.htm
http://www.medinfosource.com/expert/exp4031102c.html

toate aspirantele optimiste si sper sa iasa liniutele luna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

PUIUTULE MIC eu astept enorm de mult clipa cand am sa-i spun la omul cel mai important din viata mea ca va fi TATIC. Ajuta-ma sa se intample cat mai repede. n-o sa-ti para rau ce tatic ti-am gasit.
vasFelicitariiiii!!!
se pare ca puiutul tau te'a ascultat!!!deci se poate!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Cathy draga mea, pana acum am luat haotic, cand imi aduceam aminte ceva tinctura de coada soricelului si tinctura de nu mai stiu ce (atat de haotic le-am luat ca am si uitat) si in plus pastile cu vitex agnus castus. Intentia mea este de asemenea acum sa ma pun mai seris pe naturiste lunile astea. Dar vreau sa fac si laparo - ca sa vedem trompele ca lumea nu ca la HSG si mai stiu eu sa ma caut de endometrioza de naiba stie ce. Fac orice numai sa vina bebe.

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

MIRAMAR, da-i un PM lui DOXINU si iti spune ea de tratament ia. Din cate am inteles a inceput de luna asta si a si vazut mucusul de la ovulatie.
Eu stiu ca tinctura de zmeura este f buna si trebuie luata cate 25 de picaturi de 3 ori pe zi. Mai adaugi napraznic. Dar mai multe iti spune Doxinu. Bine?
Sa ai noroc si sa auzim curand de bebei,

catalina

Mergi la inceput