Aspirante optimiste > 20 ani (6)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Multumesc Miramar pentru raspuns.....
Cu cat citesc mai multe mesaje..cu atat devin mai optimista...si asta nu e rau deloc!
Adevarul e ca e destul de stresant sa prestezi la comanda....ideea e sa ne relaxam si sa avem rabdare. Acum...ma si autoincurajez,,,vedeti???
De ce naiba se intampla sa nu ovulam normal????

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Valentina, si eu am facut stimulare cu closty si nu mi-a fost nici rau, nici greata, deci nu trebuie sa te sperii. Depinde de organismul fiecareia. Sper ca la tine sa fie ok si sa dea rezultatele doite. Bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

buna fetelor ma primiti si pe mine? eu deabia luna asta am renuntat la anticonceptionale si cam peste 2 luni ma pregatesc sa ma apuc de treaba. imi puteti recomanda si mie un medic bun in bucuresti care sa ma preia de la inceput si sa imi recomande ce analize trebuie sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Irinabobe bine ai venit la aspirante si sedere cat mai scurta.
Fetele eu sunt mai bine de maine incep stimularea cu closti acum sa vad cat de bine ma voi simti, de luni incep serviciul, si nu mai vad scorosenia(soacra) mai bine sa stau la servici decat cu ea in casa... si cu timpul poate apare si ...
Mcrissa felicitari, o sarcina cat mai usoara si sa ne povestesti cum este la echo cand iti vezi samburelul...

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Carmen Marieta nu mai fi suparata, ca la batranete o sa zici de ce am lasat scorpia sa ma supere?..eu vorbesc..incerc sa ma conving si pe mine cu vorbele astea...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

petit_ange, la tine a dat rezultate tratamentul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Irinabobe bine ai venit!Iti urez sedere cat mai scurta pe aici!Sper sa mergem toate la odisee cat mai repede!Fina mea a lasat anticonceptionalele in septembrie si in noiembrie a ramas (acum am o finutza de o luna si un pic)!Asa ca nu-ti face probleme prea multe mai intai incercati din toate puterile!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Salutare!
Eu z18 (din 24-26), ciclul asta luat Clostilbegyt ; astept cu speranta ; pana acum nimik deosebit ; cred ca e prea devreme oricum.
Felicitari noilor gravidutze.Doamne ce mult as vrea sa ma alatur si eu voua!Sper sa nu uitati sa ne dati si "retetele"!
Irina , bine ai venit!Eu citisem undeva mai demult , pe vremea cand luam si eu AC ( adica acum 3-4 ani ) ca imediat dupa ce renunti la AC urmeaza o perioada de fertilitate crescuta.Asa ca multa bafta!Pt dr intra la sectiunea "Dr cu care am nascut " au scris fetele destule
acolo si poti sa iti faci o parere.
Care test stiti voi ca e relevant dupa 5 zile de la conceptie?Plzzzz tell me!Ca sunt curioasa rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

iubita... uite eu n-am somn la ora asta...dar dupa 5 zile de la conceptie niciun test nu e Minune! . stiu ca e greu... dar mai asteapta si tu macar 3-4 zile si apoi baga un clear blue! Dar bine ar fi sa mai astepti putin!
Tzin pumnii sa fie cu okishori!

dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor multumesc. adica nu trebuie sa fac neaparat pauza intre anticonceptionale si bebe? ca eu asa auzisem ca e bine sa mai astept macar 2 luni. trebuie neaparat sa gasesc un medic sa vad ce zice. bafta la bebei! haideti caa afara ploua asa ca e o vreme tocmai buna...

Mergi la inceput