Dr. Tarlea Virginia

Dr. Tarlea Virginia | Autor: Onetzica

Link direct la acest mesaj

A auzit cineva? A fost sau merge cineva la aceasta doamna doctor?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Eu am fost la dansa, e o dna doctor destul de draguta doar ca unele sfaturi nu mi s-au parut ok.Eu am destul de des probleme cu candida si mi-a explicat ca asa este mediul de acolo ...propice dezvoltarii acestei micoze si ca ea mi-ar recomanda sa fac spalaturi vaginale cu bicarbonat o data pe saptamana.........asta nu mi s-a parut "ciudat" si sincer nu am facut asa...pt ca am auzit de multe probleme din cauza spalaturilor vaginale.

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Falcute spune:

Buna,
uite au am facut o colposcopie la Dna Doctor Tralea.Si mi s-a parut OK.A fost blanda, mi-a explicat tot timpul ce se intampla, adik a comunicat cu mine nu ca alti medici.
Mi e mi-a recomandat o o secretara de la o clinica particulara.Mi-a spus ca e medic bun si sincer am fost multumita de dansa.
Eu am deja medic gyneco, asa ca nu-mi pot da cu parearea legat de sfaturile dansei ca si medic, dar ce pot sa ti spun legat de raspunsul anterior cu candida, este ca pe site s-a scris de nenumarate ori despre folosirea bicarbonatului pentru tratarea bolii.
Numai Bine si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genusa spune:

Si eu am fost la dna dr. Tarlea pentru o consultatie(la Sanador) cand eram in cautari de medic ginecolog care sa ma urmareasca in sarcina si cu care sa nasc.
Sincer am fost f nemultumita de consulatie-a fost f superficiala si totul a durat max 5 min. si mai ca m-a dat afara din cabinet.Nici macar nu am apucat sa ma dumiresc,ce sa mai vorbim de intrebari sau explicatii.Mi s-a parut repezita si putin cam necivilizata.Despre ea ca doctor nu ma pot exprima pentru ca normal ca nu m-am mai dus la ea...
Am vorbit si cu alta prietena care a fost si ea la dna dr.Tarlea si ea tot o singura data pentru ca a avut o experienta asemanatoare.
Poate am fost noi exceptiile si de fapt ea se poarta frumos cu alte paciente-nu stiu ce sa zic dar asta a fost experienta mea.
Noi chiar vorbeam ca iti inspira un fel de sentiment de frica:))

numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si eu am fost o singura data la ea..si nu am mai calcat pe acolo...Nu ma pot exprima in legatura cu cunostintele ei medicale, dar ca om..ii dau nota 0.S-a purtat execrabil cu mine...toata consultatia a durat 3 minute si cand m-am asezat pe scaun ca sa vorbesc cu ea, m-a dat efectiv pe usa afara si mi-a si spus ca ce ma intereseaza pe mine ce face ea cu corpul meu...eu sa-i ascult indicatiile si atat.Evident am fost apoi la alt doctor.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Hmmmmm.......nu pot sa cred merg pe patru ani la d-na dr Tarlea Virginia,(2 doua ori pe an) intotdeauna s-a purtat frumos, am primit raspunsuri la toate intrebarile. Este o persoana mai repezita din fire. Din punct de vedere profesional am fost multumita, am primit tratamentul adecvat la problemele pe care le aveam.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Atunci, de ce ai intrebat de ea, daca esti multumita si mergi de multa vreme?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina

Atunci, de ce ai intrebat de ea, daca esti multumita si mergi de multa vreme?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

De ce nu esti atenta la cine a intebat si cine a raspuns?

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayleen spune:

Ah, eu am fost la ea, la Medsana, sa-mi dea un tratament pentru candidoza, pentru mine si partener.
Repezita , cu aere de superioritate, a mazgalit acolo un tratament, doar pentru mine. I-am sugerat eu sa treaca ceva si pentru el. Eu am consultatii gratuite la Medsana, ca si colegele mele, dar le-am recomandat sa nu se duca la ea. Si culmea, cand suna si ele sa se programeze, doctorita asta este tot timpul libera, fara programari. Oricum, in cele 3 minute pe care a binevoit sa mi le acorde, s-a uitat pe analize (doar pe analiza, nu si pe antifungigrama) si m-a expediat de parca pierdea trenul. Taiem de pe lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Subscriu la cele spuse mai sus. Cand eram insarcinata cu fiu-miu am hotarat sa schimb doctorul in luna a saptea (nu intru in detalii referitoare la motiv) si am mers la Tarlea la Sanador (acum 5 ani) dupa ce i-am explicat la telefon situatia mea si faptul ca doresc sa renunt la cel care mi-a urmarit sarcina. Mi-a zis "OK vino la Sanador" acolo mi-a acordat 3 min consultatie apoi s-a uitat la mine si mi-a zis "TE (adica la pertu ca am facut gradinita impreuna!!!) pomenesti ca oi vrea si cezariana!" Am zis nu iar ea apoi "Eu nu te iau ca nu ti-am urmarit sarcina toata si nu stiu ce te faci ca e deja intors, poti naste in orice moment si nu stiu cine te mai asista acum!!!" M-am enervat si eu si i-am zis ca sa stea linistita ca va iesi el cumva, in burta nu ramane el, eu nu am auzit astfel de cazuri cel putin. Si am plecat cu un gust amar. Am nascut cu un om deosebit si as fi vrut sa o informez ca a iesit bebe dar...

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Eu am avut o experienta mai mult decat pozitiva cu Dr Tarlea, am avut diverse probleme si intotdeauna sfaturile dansei au fost foarte bune, mi-a urmarit sarcina si mi-a raspuns intotdeauna la toate intrebarile, cand a fost plecata din tara (fiindca e foarte activa pe plan academic la nivel international) m-a lasat mereu in grija cuiva -- n-am decat cuvinte de lauda despre ea. Ne-am imprietenit si am povestit de multe ori despre lume si viata -- e o persoana cu o inteligenta peste medie si cu multa experienta si fler in domeniu sau. Sunt foarte nemultumita de serviciile de gineco pe unde am mai umblat (Fr, Anglia), mai ales ca acum sunt din nou insarcinata si e o varza totala in sistemul din UK...

Mergi la inceput