Dr. Tarlea Virginia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Asa e!! Scuze! Ma miram doar!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Fetelor va multumesc pentru raspunsuri. Chiar nu am nevoie de un medic cu care sa nu pot discuta, mai ales ca am avut unele probleme. M-am programata la Medsana la o alta doctorita. Sper sa fie buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Onetzica, daca vrei un medic cu care sa poti sa stai de vorba si foarte bun din punct de vedere profesional mergi la d-nul dr. Isopescu de la Spitalul Caritas.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Nici mie nu mi-a placut. Grabita rau si am si asteptat o multime.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Eu am fost pacienta ei ani de zile. Am nascut cu ea si am fost foarte multumita de cum am fost tratata si in timpul sarcinii si dupa. Mi s-a parut foarte buna din punct de vedere profesional, dar nu e genul care sa te mingiie pe crestet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboo spune:

poate mai tine si de ...
"cum te prezinti la consult"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cand te prezinti la cabinetul particular (in speta Sanador) nu mi se pare normal sa-i bag bani in buzunar acolo (daca la asta te-ai referit cand ai spus "depinde cum te prezinti"). Aspectul exterior (modul cum esti imbracata, etc) nu ar trebui sa conteze desi eu cred ca sunt o persoana prezentabila (vorbeste lumea). Iar cand platesc consider ca trebuie si sa ma mangaie pe crestet daca e nevoie, daca nu aleg altul care nu stie ce e ala respect dar macar are un nume mare. Eu de aceea am dorit sa schimb primul doctor pentru ca era f renumit insa trata pacientele ca pe kk. Adica replici de genul "te-ai facut cat vaca", "vai cum arati" etc, care mie nu mi s-au intamplat(nu stiu cum am reusit sa-i inspir admiratie, mereu imi spunea ca voi fi o mama buna dupa ce ma interoga) insa in luna a saptea cand l-am intrebat daca vine cand nasc mi-a replicat ca daca e la curve paote nu vine dar eu sa-l sun. EU mi-am jurat ca atat timp cat sunt pe banii mei nu permit sa se aiba o atitudine ca asta. Esti doctor si orice nume ai avea esti acolo sa imi fi alaturi noua luni. Iar Tarlea nu jigneste prin vorbe insa are o atitudine de zici ca mananca lamai la micul dejun.

Zicea o fata (scuze nu am retinut nick-ul) ca sistemul medical in UK e praf. Poti sa detaliezi un pic pentru ca si eu as vrea sa fac un bebe anul viitor si as vrea sa stiu la ce sa ma astept. Mersi.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Dragele mele,

Sper din toata inima sa fie un averisment din timp macar pentru unele dintre voi, dat fiind ca subiectula asta e cam vechiut. Pentru Dumnezeu, NU VA DUCETI la acesta asa-zisa doctorita. Sa va povestesc prin ce m-a facut pe mine sa trec din luna mai pana acum....
Am ajuns la ea la centrul de diagnostic al cancerului genito-mamar la recomandarea unei prietene, careia ii descoperise o rana pe col si care era super multumita. Inca de la prima consultatie, pe langa faptul ca s-a purtat foarte, foarte urat (sa ziceam ca avea circumstante atenunate, ca era in doliu), s-a indoit puternic ca nu am avut decat un singur partener, si m-a dat, asa, fara rezultat de la analize, fara nimic, suspect de HPV. M-a intrebat pe un aer superior si acuzator "Ai auzit de virusul asta??" si i-am spus ca nu, la care mi-a replicat scurt si taios "E un virus care provoaca cancerul". Mi-a sugerat sa am o discutie serioasa cu sotul, ca e boala venerica, si ca in "96% din cazuri" se transmite pe cale sexuala (cata precizie, nu?). Nu va povestesc si scenele care au urmat acasa, cu acuzatii si juraminte, ca e de-a dreptul patetic. O sa va spun numai ca era cat pe-aci sa anulez nunta.
In fine, ma duc a doua oara la ea, dupa ce imi daduse un tratament, ca am "multiple infectii" (Flagyl), si imi zice ca e incomparabil mai bine, si, cu toate ca toate rezultatele analizelor nu indicau decat o banala vaginita nespecifica, imi zicec ca sigur am HPV, si ca trebuie sa fac testul care ma costa 5 milioane. Mi-a mai dat un tratament, pentru vindecarea deplina a infectiei....si a uitat sa-mi spuna ca poate avea efecte secundare, adica sangerari... Asa ca uite-ma pe mine, intr-o zi, trezindu-am ca sangerez anapoda, si da-i, caut-o, sun-o la spital, si da de ea daca poti. Ajung intr-un suflet la centru, ma vede, si imi zice calma ca e normal, ca a uitat ea sa-mi zica. Si plec in hohote de plans de acolo... de credea lumea ca sunt in faza terminala.
In scurt timp fac testul de HPV - surpriza mare, mare - NEGATIV. Ma duc cu el il dinti la doamna doctor, hotarata sa-i zic si vreo 2 de dulce (m-am inmuit insa in sala de asteptare si am renuntat). Si intru, ii dau rezultatul, mandra, si ce credeti ca zice? "Ne vedem data viitoare pentru interventie". Care interventie, zic? Pai, cica, tre' sa-ti fac o interventie cu laser. Dar mie nu mi-ati spus, zice cum nu, ca am scris aici. Zic, bine, dar pentru ce interventia asta, am rana, ceva? Zice nu, testul asta e negativ, dar ar putea sa fie altceva. Zic, bine, dar nu ar trebui intai sa vedem daca e ceva, si pe urma sa facem interventia. Zice, bine, daca vrei, mai fa un test (HPV, risc oncogen scazut - inca 2 milioane!!!! - oare in buzunarul cui????). Si-i zice in scarba asistentei sa-mi dea trimitere.
Asta era ieri. Si mai caut si pe net, si vad ca doamna Tarlea e in razboi cu HPV-ul, il gaseste peste tot, si cauterizeaza tot ce misca.... I-a mai facut o interventie si unei prietene a prietenei...tot rana pe col. Ca sa vezi, domnule, toate suntem la fel, trase la indigo, cand ajungem la doamna doctor.
Sunt constineta ca multe poate sunteti multumite de prestatia ei (chiar si prietena mea ii ia apararea). Tot ce vreau eu este sa trag un semnal de alarma, sa va pun in garda, ca e ceva ciudat ce se intalmpla acolo.

Va pup, si va doresc multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Andita,la fel am patit si eu cu D-na Doctor Tarlea V...M-am dus la Medsana (Primaverii) la un consult...mi-a zis ca ceva nu i sa pare in regula cu colul meu, si ca e neaparata nevoie de colposcopie...pentru ca eram la cabinet particular si stiam ca costa cam multa, am intrebat-o pe asistenta cat costa colposcopia...Tarlea s-a uitat la mine si mi-a spus ca nu crede ca am ATATIA BANI CAT SA MI-O PERMIT!!!!!! Am avut totusi bani si mi-a facut-o, dar stupoare..M-A GASIT SUSPECTA de HPV!!! Normal ca n-am stiut ce-i ala HPV, si explicatia a fost una fooooarte simpla....virus care genereaza cancer, si m-a programat penru testul HPV (era 5 mil.lei, cum oare de mi-l permiteam?????), recomandandu-mi din start CAUTERIZARE...Sunt mai slabuta din fire, si cand m-am dat jos de pe masa de consultatii, mi-a zis: Dooooaaamneee, ce rahitica esti!!!!! Va dati seama cat de prost m-am simtit!!! Dupa care,m-a intrebat cati parteneri am avut, si la raspunsul meu, ca sunt cu acelasi baiat de 4 ani, si mi-am inceput viata sexuala destul de tarziu, MI-A ZIS CA NU MA CREDE!!!!!!!!!!!! TESTUL HPV MI L-AM FACUT IN ALTA PARTE,MUUUUULT MAI IEFTIN(2 MIL.) SI A IESIT SI LA MINE NEGATIV....In total am stat in cabinet maxim 6 minute, dupa care am fost invitata afara(si va dati seama ca aveam la intrebari!!!) Norocul meu a fost ca am mai consultat un dr (Anca Imbri)de la Elias, care m-a linistit...O fi buna dr Tarlea, dar la ea, eu nu mai calc!!! Si sa stiti ca, cauterizarea asta este o forma brutala de a forta rana(care se arde), sa se vindece...o fi si asta o solutie...dar mai sunt si alte tratamente. Cam atat, Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudytza spune:

am avut o parere f buna despre ea cu ani in urma ....cred ca s-a ajuns trateaza cu indiferenta orice pacienta .O cunosc de vreo 10 ani atunci eisi facea meseria cu placere acum o face pt bani,dar pe adevarati bani cu paciente fitoase,vedeti-va de treaba dragele mele sunt medici...garla ar trebui ei sa ne plateasca ca existam.Dupa parerea ei medicala acum aveam si uterul si toate scoase...dar spre fericirea mea si profesionalismul altui medic acum sunt insarcinata...aveti grija!

Mergi la inceput