Fam. Iovan - parinti de fandoseala
Raspunsuri - Pagina 2
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Cristina_C
Nu m-am lamurit pana la urma cui ii este destinata suzeta, respectivii parinti omit insa un lucru: sunt bebelusii care nu accepta suzeta, fie ea si din aur. O scuipa cat colo. Ei, poate n-o sa fie cazul
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
dar se poate la fel de bine sa o accepte si sa nu poata fara ea...Si ce-or sa se faca ei daca ii calca hotii din nou si le fura suzeta?
MihaCand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Cu mult drag, Nana.
Fotografii nunta!
Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
Androix spune:
Iren, si eu m-am intrebat acelasi lucru si am ajuns la concluzia ca n-a pierdut nici o sarcina. Este chiar asta de sta s-o incheie acum. Uaterver... Oricum nu am stat sa numar. Sa fie sanatosi cu totii cu sau fara suzeta de aur. Unde o fi Ionica sa-i invite la o croaziera pe yacht-ul ei...
Andreea mamica lui Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by iren
Edit: acu-am intzeles de ce nu shtiam despre cine e postu initzial, ca-s amestecatzi Iovanii cu Columbenii
poate se-ncuscresc: Romanitza face baiat, Moni face fata, intre ei sunt vechi legaturi de prietenie ...
numeioana spune:
[/quote]
poate se-ncuscresc: Romanitza face baiat, Moni face fata, intre ei sunt vechi legaturi de prietenie ...
[/quote]
Pai chiar ei intre ei au facut gluma asta. Cand a fost evenimentul cu impuscatura? Ca sa vedem daca este sau nu aceeasi sarcina. Eu cred ca e alta.
Ioana
Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!
numeioana spune:
Am gasit acum articolul despre sotii Iovan. In octombrie 2005, cand s-a produs incidentul in casa lor, Romanita era insarcinata in 6-7 saptamani parca. Deci la trei luni de la pierderea sarcinii (daca a existat una) a ramas din nou gravida. Iti dai seama ce probleme mari de fertilitate avea!
Ioana
Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!
irlandeza spune:
Cu bani multi poti sa obtii orice , chiar si o sarcina .
In rest , cand aude de aceasta fam.
Noi 2 singurei
alayna spune:
Mai bine sa se roage la Dumnezeu sa aiba un copil sanatos,ca au primit destule blesteme de la familia mortului de anul trecut
Sa mai lase ei stourile astea si fitele de doi bani
Intr-adevar bebele e posibil sa nu primeasca suzeta de aur
Nepotica mea nu o primea nici pe aia de silicon,o vroia doar pe cea mai ordinara si mai ieftina...murea cumnata-mea cand o vedea
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
ange spune:
dar Romanitza nu se intrece cu Monicutza in ale cumparatului de suzete?
Sau Romanitza are banii produsi de ea si Moni sta la cardurile lu| Iri?!
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
anca_d spune:
Da, Romanita trebuie sa nasca in octombrie.
A pozat deja pentru reviste, gravida.
Trebuie sa apara si pe net ceva despre ea, cred.
Oricum e strigator la cer.
Anca, mama lui Dragos. Il asteptam cu nerabdare si pe razvan - in noiembrie :)
quote:
Originally posted by iren
Stai ca nu intzeleg, Iovan cine-s, ca p-ajtia-i keama Columbeanu? A ramas Romanitza gravida, sau cum?
Io shi plozii turbulentzi
Sport cu Hula Hoop
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by ange
Sau Romanitza are banii produsi de ea si Moni sta la cardurile lu| Iri?!
pai sursa primordiala a banilor Romanitzei este tot superman Iri