Fam. Iovan - parinti de fandoseala
Raspunsuri - Pagina 2
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Cristina_C
Nu m-am lamurit pana la urma cui ii este destinata suzeta, respectivii parinti omit insa un lucru: sunt bebelusii care nu accepta suzeta, fie ea si din aur. O scuipa cat colo. Ei, poate n-o sa fie cazul
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
dar se poate la fel de bine sa o accepte si sa nu poata fara ea...Si ce-or sa se faca ei daca ii calca hotii din nou si le fura suzeta?
MihaCand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Cu mult drag, Nana.
Fotografii nunta!
Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
Androix spune:
Iren, si eu m-am intrebat acelasi lucru si am ajuns la concluzia ca n-a pierdut nici o sarcina. Este chiar asta de sta s-o incheie acum.
Uaterver... Oricum nu am stat sa numar. Sa fie sanatosi cu totii cu sau fara suzeta de aur. Unde o fi Ionica sa-i invite la o croaziera pe yacht-ul ei...![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by iren
Edit: acu-am intzeles de ce nu shtiam despre cine e postu initzial, ca-s amestecatzi Iovanii cu Columbenii
poate se-ncuscresc: Romanitza face baiat, Moni face fata, intre ei sunt vechi legaturi de prietenie
numeioana spune:
[/quote]
poate se-ncuscresc: Romanitza face baiat, Moni face fata, intre ei sunt vechi legaturi de prietenie
...
[/quote]
Pai chiar ei intre ei au facut gluma asta. Cand a fost evenimentul cu impuscatura? Ca sa vedem daca este sau nu aceeasi sarcina. Eu cred ca e alta.
Ioana
Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!
numeioana spune:
Am gasit acum articolul despre sotii Iovan. In octombrie 2005, cand s-a produs incidentul in casa lor, Romanita era insarcinata in 6-7 saptamani parca. Deci la trei luni de la pierderea sarcinii (daca a existat una) a ramas din nou gravida. Iti dai seama ce probleme mari de fertilitate avea!
Ioana
Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!
irlandeza spune:
Cu bani multi poti sa obtii orice , chiar si o sarcina .
In rest , cand aude de aceasta fam.
Noi 2 singurei
alayna spune:
Mai bine sa se roage la Dumnezeu sa aiba un copil
sanatos,ca au primit destule blesteme de la familia mortului de anul trecut![]()
Sa mai lase ei stourile astea si fitele de doi bani![]()
Intr-adevar bebele e posibil sa nu primeasca suzeta de aur
Nepotica mea nu o primea nici pe aia de silicon,o vroia doar pe cea mai ordinara si mai ieftina
...murea cumnata-mea cand o vedea![]()
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
ange spune:
dar Romanitza nu se intrece cu Monicutza in ale cumparatului de suzete?![]()
Sau Romanitza are banii produsi de ea si Moni sta la cardurile lu| Iri?! ![]()
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
anca_d spune:
Da, Romanita trebuie sa nasca in octombrie.
A pozat deja pentru reviste, gravida.
Trebuie sa apara si pe net ceva despre ea, cred.
Oricum e strigator la cer.
Anca, mama lui Dragos. Il asteptam cu nerabdare si pe razvan - in noiembrie :)
quote:
Originally posted by iren
Stai ca nu intzeleg, Iovan cine-s, ca p-ajtia-i keama Columbeanu?A ramas Romanitza gravida, sau cum?
Io shi plozii turbulentzi
Sport cu Hula Hoop
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by ange
Sau Romanitza are banii produsi de ea si Moni sta la cardurile lu| Iri?!
pai sursa primordiala a banilor Romanitzei este tot superman Iri