Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (2)
Raspunsuri - Pagina 27
szaboali spune:
am uitat sa urez "BUN VENIT" fetelor noi.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Haideti sa va povestesc cam ce am vazut eu azi pe la sarbatoarea castanelor ca am fost asa intr-o mica plimbarica,cu bubulina mea in drum spre mama.
Am vazut tot felul de mancaruri cum sunt de obicei:mici,frigarui,hamsi si multe altele.Dupa aceea am vazut flori...nu stiu cum sa le descriu ca erau toate superbe si mari (asa imi plac mie)dar erau si foarte scumpe erau si la 6.000.000 lei.Mai erau obiecte din sticla pictate super si obiecte din lemn sculptate si alea foarte fain.
Si ce m-a impresionat pe mine cel si cel mai mult ca au facut asa ca si un pod cu beculete. Cica au pus vreo 59.000 de becuri in plus pe zona unde se desfasoara sarbatoarea. si este foarte foarte luminat. Sper sda pot face maine si niste poze sa va pun sa vedeti...sper sa ne prinda putin si noaptea pe acolo.
aaaa...deschiderea a fost tinuta numai acuma seara la 8 ca era plecat primarul din localitate si dupa ce a tinut discursul au bagat artificii.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
irlandeza nu mai fi suparata...nu te mai gandi la ce ar fi trebuit sa se intample sa sti ca si eu trebuia sa am un bebe de 2 ani jumate ...dar asta e viata. si nu mai fi trista.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
irlandeza nu stiu de ce mi-a aparut raspunsul meu inaintea mesajului tau....ce chestie...
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Apropo de castane sa stiti ca sunt din ce in ce tot mai putine . 100 de gr. costa 25.000 (pe cine intereseaza ).
Mai e cineva prin zona ?...sau eu am ramas cucul in seara asta?
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Si daca tot ati vrut sa stiti cum se desfasoara sarbatoarea sa va mai spun ca dumunica vor fi artificii vreo 15 minute si vor baga muzica simfonica in timp ce se trag.
Vad ca 99% din pagina asta am scris numai eu
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
irlandeza spune:
Cum va petreceti ? Multa veselie si voie buna ?
Macar voisa va distrati .
Eu m-am apucat de plans. Toata ziua am fost trista. Azi ar fi trebuit sa nasc , daca nu pierdeam sarcina , binenteles. Si pe maine astept si "rusii". Nu se "leaga" si gata. Musai sa merg la medic , din nou. Cum naiba sunt OK , daca nu se prinde nimic ?
Iertati-ma ca v-am stricat sarbatoarea ,dar nu ma pot aptine.
Noi 2 singurei
szaboali spune:
Fetelor sa aveti o noapte buna si linistita ...eu plec la culcarici ca imediat e dimineata si imi da Iarinuta mea desteptarea.
la toate baimarencele.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
danette spune:
Agerica, felicitari pentru ca ai dat peste dr. Muresan Daniel... este si medicul al care merg eu... si la care am fost... cu el am si nascut... este un medic foarte bun si super de treaba.
Itzi tzin pumnii sa iasa toata cum trebuie.
De ce faci laparo?? sunt infundate trompele? Ai facut HSG?
Danast, am terminat sectia Managementul Firmei.
Cristina, foarte dragutze pozele tale!!
P.S. Multumim pentru aprecierile ref. la Irisina...
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
irlandeza spune:
Probabil din cauza fusului orar. Se intampla destul de des in ultima perioada.
O sa-mi treaca intr-o zi si supararea , cand voi putea sa-mi tin in brate bebele.
Noi 2 singurei