Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (2)
Raspunsuri - Pagina 19
irlandeza spune:
Olim , distractie placuta , mananca si pt. noi , si nu uita de bautura....
Noi 2 singurei
szaboali spune:
irlandezo spor la treaba si serviciu usor.
Olim nu va uit ...cum sa va uit? distractie placuta si sa udati bine, bine masinaDeci nu uita sa bei si pentru noi cate un
Cristinaspor la treaba.
V-am si eu ma intorc la ale mele oi
Mai intru deseara....sper.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
danast spune:
Cristina sa aveti o reintalnire placuta si sa petreceti bine! Tot e bine ca va puteti vizita macar pentru un weekend, ce bine e sa fii (relativ) aproape de casa. Eu am fost o singura data in tara dupa 4 ani plecata, si am facut 2 zile jumate pe drum din Canada pana in Baia Mare, cu cel mai mult timp pierdut pe soselele din scumpa noastra tara Spor la gatit
Ali spor la mutat si sper sa va simiti cat mai bine in noua "casa". Cred si eu ca iti va fi greu fara net, mai ales fara Forum , dupa cum spuneam DC creaza dependenta rrrrrrrrrrrrrau de tot , mereu imi vine sa arunc cate un ochi prin discutii, si treaba in casa se tot amana . Stiu ca vei fi ocupata, dar cand ai timp mai intra si pe la noi sa ne spui cum sunteti Ah, si spune-i la Mitica sa te scoata la o cina romantica si un foc de artificii, ca meriti, si sa nu te mai neglijeze atat. Munca ca munca, da' sa nu uite de familie
Irlandeza, daca te deranjeaza stomacul o fi vreo toxinfectie alimentara; nu ai mancat ceva care nu ti-a picat bine? Oricum daca starea de rau persista ar fi bine sa faci o vizita pe la medic Sper sa nu fie nimic grav si sa iti revii cat mai repede
Ehhhheeeeei Olim, ce misto e cu masina noua! Sa o stapaniti sanatosi! Si sa ai un weekend placut, ca vad ca la tine a inceput. Eu il tot bat pe barbat-mio la cap sa imi ia un Audi , poate anul viitor dupa ce reincep munca, sa vedem.
Camelia e in mutari parca si ea Ai grija de tine, menajeaza-ti puterile ca ai si copilasii de ingrijit, lasa-l pe sot sa faca partea mai grea.
No fetelor se pare ca doar cam atatea suntem mai active, restul baimarencelor nu prea vor sa vorbeasca cu noi. Eu va doresc la toate un weekend cat mai calduros si placut, si sa speram ca si grupul nostru se va inmulti. April n-am uitat de tine, da'...... cam rarut pe la noi
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
olim spune:
Pai ce sa va spun ca is la munca, adica la net, cum nu am acasa, am venit la servici
Mai wek se prevede un pic aiurea, ca m-a sunat azi la 3 ca nu au placutele de inmatriculare pana luni, deci pana luni nu pot aduce masina acasa, asa ca nu vizitez ikea maine
Si la apartament trebuie sa asteptam inca 2 saptamani pana ne da banii , ca cei de la banca au gresit niste hartii, deci mai stam acolo 2 saptamani.
Va doresc un wek placut tuturor, cred ca `pentru fiecare a ajuns pupicul nu?
Maine poate mai trec sa fac cursul, daca am chef.
irlandeza spune:
Danast , in ziua aceea am mancat paine prajita cu gem , si cartofi prajiti (putini ) cu salata . Amandoua mancarurile imi plac.
Mi-am fact azi o programare la doctor (dar nu la cel de stomac), ca am si intepaturi prin ovare.
Noi 2 singurei
danast spune:
Olim in casa cand va mutati? Scuze daca te-am mai intrebat, neuronii mei iar isi fac de cap Peste doua sapta?
Asta cu placutele de inmatriculare si noi am patit ceva similar: era parca tot spre un sfarsit de sapta, vorbise sotul la tel cu firma care ne vindea masina si ii spun aia la tel ca totul e gata, inclusiv placutele. Cand merge sa ia masina insa ii spune unu' ca nu, placutele nu le-au primit si trebuie sa asteptam pana dupa weekend De fapt asta era un habarnist, pana l-a convins sotu' sa mearga sa se uite indosarul nostru si placutele erau de fapt acolo
Asta e, se mai intampla, de cele mai multe ori e birocratia la mijloc.
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
danast spune:
Mda, e neplacut cand nu te simti bine. Sa ne spui ce diagnostic (era sa zic prognostic ) iti da. si sa te faci bine!
Poze
olim spune:
iN CASA NE MUTAM IN DECEMBRIE, SPERAM
Cel putin asa ne-au spus cei ce ne construiesc casa, dar imi e frica ca va fii ianuarie-februariePana atunci trebuie sa ne mutam in chirie 3 luni, am gasit ceva tare frumos azi cu 450 de euro si avem si piscina climatizata
Cat despre placute, e o tampenie, si chiar nu au venit.Avem un prieten care lucreaza acolo, dar la trafic de unde le scot e problemaAici e fiesta saptamana asta, si s-a lucrat doar pana la 12.30 peste tot in loc de 14, si nu s-au deranjat sa isi recupereze munca, asa ca trebuie sa asteptam pana luni cand le vom primi.Oricum masina avem, deci nu e problema, e masina mea, adica corsa sotului e al meu acuma, dar m-am cam suparat un pic.Prietenul nostru ne-a spus ca ne da o masina de cortezie pana luni, daca vrem sa mergem sa ne luam ceva pantru casa, dar nu prea avem nici bani
noemi marian spune:
Fetele,eu am orbul gainilor,tre' sa recunosc.
M-am tot uitat dupa subiect si nu l-am gasit si-atunci m-am gindit ca a murit de tot.
Irlandezo ,dupa ce mi-ai trimis PM-ul am tot cautat topicul cu Baia-Mare si nu l-am gasit pina azi cind mi-a atras atentia cuvintul 'castane'.Puteti sa ziceti ca-s dusa cu pluta,dar am cuplat foarte tirziu.
Uf!Am tinut ,o vreme subiectul in picioare cu Irlandeza si Olim,apoi eu m-am apucat de amenajat casa si-apoi nu l-am mai gasit.
Deci eu va zic :bine v-am regasit!
Am vazut ca sintem mai multe acu',poate reusim sa tinem pagina.
Nu voi fi in stare sa parcurg toate cele 'jde pagini pe care le-ati scris,dar am sa-ncerc de-acu' incolo pt ca vreau sa va cunosc si sa vad ce mai fac fetele.
toata gasca.Noemi