Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

In sfarsit Noemi , ne-ai gasit. Credeam ca nu ne mai placi, si de aceea ne-ai parasit.
Cum arata casa acum , ai cam muncit din greu la ea.
Si cu adoptia?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Noemi Bine ai (re) venit!
Nu pot sta acum la povesti, tocmai mi s-a trezit piticul si trebuie sa ii dau de mancare, am vrut doar sa te salut si sa "te urez". Sper ca ai terminat cu amenajarile si poti povesti cu noi mai multe.

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

N-am terminat.
Am reusit 99% sa terminam camera noastra.Acum asteptam sa vina aia cu termopanele si pe urma ne apucam de camera mare.Si vom continua constructia dulapului de pe hol.Asta va fi ultima chestie pe anul asta.La anul facem baia si bucataria.Groaznic!Iar saptamina viitoare va merge al meu la DJPC si,sper,sa incepem odata procedurile pt atestat ca nu mai suport.
Irlandezo,cum sa ma supar,mey?Ca doar nu mi-ati facut nimic.Pur si simplu v-am pierdut undeva pe drum si-am crezut ca a murit subiectul.

Ma duc sa maninc ceva si-apoi sa ma culc pt ca am o oboseala de zile mari in mine.Asta nu s-a schimbat.Nu scap de ea niciodata.

Va tzuc.Ne mai citim,Noemi

Mergi la inceput

Buna ziua doamnelor.
Inca mai dormiti ?
Ce rusine , sa gasesc subiectul pe pagina 4 .
Hai care mai veniti ?
Pana va hotarati eu ma epilez, OK ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor
NOEMI AM CREZUT CA AI UITAT DE NOI
In rest nimic important, o zi linistita tolaneala in casa, am facut mancare ope azi si maine, sarmale si supa de fasole si TV.
Va doresc o duminica frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Eu m-am epilat , mi-am facut manichiura si pedichiura , am facut peste la cuptor cu baby-cartofi si o supica de pui , vin alb si astept sa se termine stirile din sport si ne asezam la masa.Apoi...om mai vedea.
Sa aveti o seara placuta , nu stiu daca mai intru in seara asta ca sotul vrea si el la calculator.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

sarmale..... ...peste ... vin... sa va fie de bine, doamnelor!
Epilat...
Noi am fost la cumapraturi de-ale gurii si am intrat si pe la Babies 'R Us sa ii mai cumpar ceva hainite la Andrew ca creste destul de repede si mai avea nevoie de una-alta pt sezonul rece.
Acum ne pregatim sa iesim la o plimbarica prin cartier.

Cred ca problema la sectiunea asta e ca sunt multe subiecte deschise care sunt si active, de aceea ne trezim peste noapte la pagina 4... Asta e, il readucem in fiecare zi pe prima pagina

Va urez si eu sa aveti o duminica placuta!

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agerica spune:

[red][/red]Irlandezo--
V-am gasit si eu.Am fost doar 'vizitator'o perioada lunga deoarece ma concentram si eu la aspecte legate de
Si vestile primite nu au fost tare bune.Iar cu rabdarea nu stau prea bine.In 27 tb sa fac DH ziua 21 apoi sa astept inca vreo 10 zile pana vin rezultatele.Apoi programare la laparoscopie in octombrie.
Nu imi fac sperante ca se intampla minunea asa de la sine.Parca vad ca in 5 oct imi vor veni rusii...
Cam asta este.In rest muncesc cu mult elan (si ca sa uit de celelalte probleme).Am fost ieri in oras la plimbare cu cainele meu(am o frumusete de golden retriver(a)si am vazut ca incep pregatirile pentru sarbatoarea castanelor.De abia astept sa beau mustsi promit sa beau oleaca si pentru fetele care nu sint in tara.
Va pup pe toate -baimarencelor-si poate stabilim un loc de intalnire cu placutele in mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agerica spune:

szaboali-prin august imi recomandai un dr ginecolog-Zubac Horatiu.Poti sa imi dai mai multe detalii despre el?Am nevoie de 'second opinion'.Eu am fost la Sasaran si mi-a spus ca am 'sindrom aderential pelvin'si daca vreau sa fac bb nu am nici o sansa decat daca fac laparoscopie.Dar tot la el am fost si acum 3 ani si atunci mi-a zis ca totul e ok .Asa ca nu as face laparo daca nu este absolut necesar.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinabarz spune:

Agerica, eu ti-l recomand ori pe Hidecuti (are cabinet pe republici, vizavi de politia noua)sau mai este un dr. mai tanar, a fost candva la planning familiar pe moldovei si are nume nemtesc, daca vrei ma interesez si iti spun cum il cheama. De Hidecuti stiu ca e f bun, era acu doi ani sef la ginecologie la spital, acuma nu mai stiu nimic, el a fost medicul cumnatei mele in timpul sarcinii sini l-a recomandat verisoara mea care e tot medic, singura faza e ca e mai in varsta. Sa imi spui daca vrei sa intreb cum il chama pe celalalt.

Fetelor, vad ca ati fost cam lenese in weekendul asta, nu prea ati dat pe aici, sau a fost si la voi vreme superba si ati fost la plimbare.

Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2

"Ce tie nu-ti place, altuia nu face!"

Mergi la inceput