Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (2)
Raspunsuri - Pagina 13
danast spune:
Cristina, nu as vrea sa ma repet ca arunca fetele cu rosii in mine; noi pe aici am mai discutat care pe unde a stat si ce scoli a facut. Da' hai fie fac o exceptie pt tine, poate ne mai descoperim ceva preteni comuni . Deci am termenat sc gen 18 in '90, Sincai in '94 si St. Economice la Cluj in '99, dupa care m-am casatorit in 2000 tocmai in Brasov si am venit in Canada in 2001.
Si aporpos de prieteni, Adela te intrebasem daca il stii pe Dan Kavetzki, si el a terminat aceeasi scoala ca tine in '90, am fost colega de liceu cu el.
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
danast spune:
Irlandeza eu sunt pe aici, stau si io cu picioarele in sus ca sufar la greu ; noroc ca imi doarme piticul ca acum chiar mi-e greu sa ma ocup de el...
Te simti mai bine? Cum stai cu graficele de ovulatie? Nu o fi vreun semn de care sa iti dea starea de rau?
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
danast spune:
Asaaaaaaa..... oare ce mai vroiam sa zic? eu nu stiu cum sunt preturile la locuinte in tara, am plecat cam de mult si nu mai sunt la curent, dar daca voi ziceti ca e pret bun atunci se cuvin felicitari pentru achizitie la Adela. Din ce spui pare zona buna si ap dotat cu de toate, iar daca mai sunt si noi... bonus!!!!!!!!!!! Felicitari, sa il stapaniti sanatosi si sa aveti viata lunga si fericita acolo! Ma bucur pt voi ca ati gasit ceva sa va placa.
Poze
danast spune:
Hmmmmm, iar sunt "cucu" pe aici, vorba lui Ali
Olim, tot ocupata cu sefu?
Poze
szaboali spune:
Va salut...sunt in zona si eu
Ma pun sa citesc ce ati mai scris...ca ati cam scris si revin si eu cu raportul
ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
danast spune:
Hei, baimarenceeleeeeeee! Mai bagati si voi nasul pe aici ca iar umplu eu singura o pagina Nu de alta dar ma simt de parca vorbesc singura....
Aaaaa, despre Canada ce as putea sa zic? Ne place mult si mie si sotului, ne-am obisnuit atat de mult incat anul trecut cand am mers in vacanta in tara dupa o zi de stat in Rom vroiam amandoi sa ne intoarcem acasa (adica in Canada ) Important e sa ai servici si apoi poti realiza multe. Noua ne place sa calatorim asa ca in fiecare an ne-am facut cel putin cate un concediu super misto. Pana acum am strabatut Canada de la est la vest (pentru curiosi, cam 8 000 km) am fost si in State (Las Vegas, Los Angeles, Hollywood, Malibu, Grand Canyon etc.), Rep. Dominicana, iar pe anul viitor ne planificam sa mergem in Alaska
Irlandeza, zi-ne si tu cum e in Irlanda, cum e vremea, cum te descurci cu limba? Eu sunt foarte curioasa cum e acolo.
Noa hai ca merg pana la micutzul meu, poate mai revin.
Poze
irlandeza spune:
Danast , sunt mai bine , dar ma supara ceva la stomac , si ma inteapa ovarele.
Iar graficul meu , nu stiu ce sa zic , nu prea ma pricep , din Z 14 creste in fiecare zi temperatura si azi sunt Z 18. Oi vedea eu in Z 28 cum stau , daca nu-mi vin rusii mai repede.
Noi 2 singurei
szaboali spune:
Olim faina casa asa din descriere...sa o stapaniti sanatosi . Sa dea DD sa vina si daca asa va doriti.
danast ...auzi draga la ea... nu o mai citeste nimeni...cum sa nu citim? la frumusel.
cristinabarz sac de dormit din lana? sa iti traiasca soacra...asa soacra sa tot ai...
irlandeza sa te faci bine...poate...poate vine
camelia.t daca cauti si gasesti ...e super ca ati gasit cu acelasi pret cu cat l-ati vandut pe celalalt.
Va pup pe toate si cu bebici cu tot care aveti
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Mai e cineva prin zona crepusculara?
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni