Copiasi dragalasi nov-dec04 (130)
Raspunsuri - Pagina 8
miria_cristina spune:
CICI - Ce scumpica! Ce haioasa! Ce dulceata!
E mortalaaaa!!
Asa ce mult imi place fetisoara ei!!
Da, e tunsa cam ca fii-mea, doar ca a mea zici ca e un baietica.
De fapt, cate un bunic (poate din cauza varstei), chiar daca e imbracata i rochita tot ii zice "baietzel".
Eu am tuns-o asa pentru ca transpira tare si de cat sa o chinui cu tot felul de agrafe si pompoane doar ca-mi placea mie, iarea sa raceasca sau sa le rabde ca n-are ce face, n-am vrut.
Oricum, are hazul ei, si asa tunsa si nu trece neobservata!
La fel ca fii-ta!
S-a acomodat in alt pat, ca vad ca l-ai schimbat pe cel dinainte?
Este un nume frumos si nu foarte intalnit ADA, asa ca sa-i poarte noroc micutei!!
Ai fost curajoasa pana acum, iti urez nastere usoara si mai scrie cand poti!!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
aime spune:
Buna seara!
Cici am vazut pozele, Alexia este o dulcica si tu esti minunata, esti atat de proaspata si arati de milioane. Ai un tonus , sa dea Domnul ca ADA sa vina sanatoasa si sa fiti fericiti asa ...in familia "matriarhala"
try ma bucur ca Adrian e mult mai bine, e un curajos si un minunat. asteptam poze.
noi continuam cu succes operatiunea olita, am ajuns la performanta de a spune "pipi" si imediat ce il pun si face (acu nu stiu cum sa fac, ca imi spune si pe drum cand mergem, da eu ii pun pampers). m-am bucurat ca azi mofturile de ieri la mancare au disparut (de fapt de aseara, cand a a infulecat ca fomistu'), se pare ca-s toane inerente.
Acu priviti copilu' la ora de desen si mai uitati si cat de mult ne iubim .
aime si Vladimir
miria_cristina spune:
AIME - Felicitari de curaj!
Eu inca nu l-am avut, ca sa-i cumpar creioane! Ca se invata repede si cine sta sa curete peretii?
Dar recunosc ca m-a tentat.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
ad_rianna spune:
cici esti absolut superba!!! atat de bine arati!!! iar alexia e o minunatie de fetita, cred ca nu am vazut-o suparata in nicio poza. iti doresc din suflet o nastere lipsita de probleme si sa-ti tii puiuta in brate cat mai curand
aime pupici mici baietelului serios soi preocupat. ai mei daca le dau creioane vor sa scrie amandoi in acelasi caiet sau....pe pereti. fapt ce le-a adus o pedeapsa: no more culori pana se cumintesc. sunteti atat de frumosi in poza "iubareata"
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
Cecilia C spune:
Miria s-a acomodat foarte bine Alexia in noua ei camera cu piticii..ia uite ce pitici i-am pus pe perete , ha ha numai ca anul trecut cand am fost in Ro am gasit numai 5 pitici asa ca acuma cand vine mama ne mai aduce inca 2 sa nu fie Alba ca zapada suparata, ha ha...de 3 nopti Alexia doarme fara sa se trezeasca si de cand am mutat-o in camera ei nu mai bea lapte noaptea , asa ca mami e tare bucuroasa.
Ma bucur ca-ti place numele de Ada..stii ceva, lumea ma mai intreaba cum o s-o cheme pe bebelusa si le spun ca Ada si-apoi ma intreaba cum o cheama pe prima fetita si cand le zic de Alexia toti spun ca e mult mai frumos Alexia.....dar acuma n-am ce face ca nu pot sa-i pun numele tot Alexia, ha ha ha ha
Pupici la Damiana si mamica ei
Aime mersi frumos de complimente dar nu arat eu nici pe departe de milioane, ha ha intr-adevar ca ma simt bine si nici n-ai zice ca trebuie sa nasc azi maine...as mai putea sa stau asa inca vreo 2 luni, ha ha ca nu ma doare nimic si nici burta nu e foarte mare sa ma incomodeze.
am vazut si eu pozele cu Vladut, intr-adevar iubire mare cu mami a lui si imi place la nebunie parul lui carliontat si blond
Adriana mersi de urari, sa dea Domnul sa am o nastere usoara si sa fim sanatosi cu totii
Raportam si noi ca facem caca la olita, cu pipi trebuie sa mai exersam, exerseaza ei la gradi dar acasa nu prea vrea, asa ca mai avem vreme...suntem cumintele, mai avem si noi crize de plans dar numai dupa ce vine de la gradi, acolo este un ingeras, ha ha..scriem cu creioane si pixuri si ne uitam la desene..avem si desene preferate si cand se termina sa vedeti ce tragedie mare e...plange dupa ele si cu greu o linistesc si ii spun ca vor veni fetitele si maine, caci desenele sunt cu 2 fetite si bunica lor.
In rest toate bune si frumoase, va pupam pe toate si va dorim" Noapte buna" si vise frumoase
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
tryla cat mai multe grame(kg) inainte, ce face micutul? cum s-a adaptat la noul spital, a simtit vreo schimbare?
cici, ce frumushele sunteti amandouaradiati de fericire
ref nastere a doua oara, eu am nascut prin cezariana de 2 ori deci nu pot sa-ti zic decat ca recuperarea dupa a doua cezariana a fost mult mai rapida, contrar asteptarilor medicului.
bits-ule, eu zic ca ar trebui sa pui drojdie dupa cantitatea de faina si dupa felul acesteia din urma...cel putin eu asa am pus pana acum. e adevarat ca eu am facut numai cozonac si la astia fac referire(nu stiu cum este la paine si mai ales la masina de paine) dar imi dau si eu cu presupusul...eu folosesc numai drojdie uscata de la dr oetker(aceea in pliculetz verde) si sunt f multumita de ea(pe ea scrie ca 1 pliculetz este pentru 500 gr faina)
eu azi le-am facut astora mici din nou gogosele desi stiu ca nu este prea indicat sa manance prajit in ulei...dar alex se tot roaga de mine si uite ca ma pacalesteam gasit o reteta super rapida si ies f bune.
aimevladutul talentat si iubaretz...si ruxi mai fura din cand in cand creioanele lui alex si nu de putine ori ii strica lui desenele...sa te tii atunci scandal pe ei
va pup pe toate si pe copilashi
noapte buna
monica
Cecilia C spune:
Monica si voi sunteti la fel de frumosi ca de altfel toate mamicile si copilasii lor, asa ca ne tot felicitam reciproc, ha ha
NU vrei sa ne spui si noua reteta de gogosi ca tot ma pregatesc si eu sa fac si daca zici ca reteta e super rapida atunci sigur ma apuc maine de ei.
39+sapt
Poze
poze bebe
try spune:
Cici, arati superb, iar Alexia e o scumpa. Ce ma bucur ca i-ai schimbat patutul, de fapt era cazul ca acusi vine Ada si-si cere drepturile. V-ati mutat la 2 bedrooms? Dar cel mai tare ma bucur ca o culci singurica si ca a renuntat la lapticul de peste noapte.
Oi fi nebuna, nu stiu, dar cand ti-am vazut burtica deja m-a apucat nostalgia si parca un soi de ciuda ca n-am ajuns sa finalizez si eu sarcina cu Adrian asa cum credeam. Imi pare nespus de rau ca n-am putut naste vaginal, dar astea sunt doar ca sa "vorbim discutii" caci in final ma bucur nespus c-au iesit lucrurile bine cu adrian.
Teoria zice ca nasti mai usor acum, dar depinde de la persoana la persoana. Tu mergi increzatoare ca o sa fie totul mai usor si mai rapid.
Imi pare rau ca n-am reusit sa vad pozele tuturor, dar de-abia-mi mai vad capul de aglomerata ce sunt. Si-ncerc pe cat posibil sa nu-mi reduc timpul de somn ca sa stau la calculator (asa cum am facut dupa ce l-am nascut pe Alex si am tras ponoasele) caci trebuie sa fiu odihnita ca altfel imi afecteaza si productia de lapte (a propos, am cea mai mare colectie de lapte din sectia de bebelusi prematuri, deja am stocuri sa-mi pun si-n cap) si daca nu-s odihnita am rezistenta mai mica la stres si-mi casuna pe Alex apoi si mititelul n-are nici o vina, si-asa trece si el printr-o perioada grea.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
Cecilia C spune:
Try ma bucur si eu ca mai intri si ne mai spui ce face Adrian si sa stii ca ne gandim la el si ca-i dorim sa creasca repede si sa mearga acasa la cei dragi lui care-l iubesc atata.
Noi ne-am mutat demult la 2 bedroom-uri, de anul trecut din martie de cand era mica Alexia numai ca a fost mama atunci la noi si a dormit ea intr-o camera, apoi ne-am dus in Ro si n-am mai mutat-o, dupa ce-am venit din Ro n-am mutat-o ca stiam ca vine soacra si uite asa am reusit sa o mutam din 25 iulie anul asta, ha ha...oricum s-a acomodat fff repede si n-am avut probleme. Acuma de 3 nopti nici nu se mai trezeste,inainte se mai trezea si de 2-3 ori si venea lipa lipa la noi in camera, acum merg eu lipa lipa la ea sa vad ce face ca oricum ma trezesc noaptea.
hai ca o sa te sun zilele astea, daca-mi poti spune cand te gasesc ar fi si mai bine, ca habar n-am cand sa sun ca stiu ca mergi la Adrian, apoi dupa-masa esti ocupata cu Alex..asa ca zi-mi asa un interval cand sa te sun daca e ok.
pupici si noapte buna!!!!
39+sapt
Poze
poze bebe
camys_2000 spune:
Eu nu am avut incotro si am dus-o pe Catalina la cresa, grupa mare, cu program prelungit. Dimineata urla continuu " nu a copii, nu nu a copii" iar cand o iau de acolo striga " nu acasa". Cum intra in clasa, nu mai plange deloc, toata ziua. Doarme acolo , mananca foarte bine.
Au trecut deja 2 saptamani si ea tot plange dimineata. Dupa amiaza trebuie sa fim foarte atenti cum ne comportam, pentru ca e foarte irascibila. E in full perioada de negare !!! Trebuie sa depunem ceva eforturi sa fim destinsi si cu mare chef de joaca, sa ne implicam profund in jocurile ei, ca sa-i convina si sa fie fericita.
Asta vroiam sa subliniez, ca de cand am dus-o la cresa, s-a schimbat putin, e mai rea si urla daca nu-i faci voile. Bineinteles ca nu i le fac pe toate.
Cine mai are experiente de genul acesta, va rog povestiti ca sa stiu cum sa ma comport, ca uneori ma pierd ci firea...
Paranteza: ieri s-a dus mama sa o ia de la cresa si a inceput sa planga de fericire, plangea si radea si ii arata iesirea. Si eu cand merg sa o iau, parca il vede pe Dumnezeu si se bucura batandu-ma pe umeri cu putere.
Va pup si sa aveti un weekend fericit!!!
Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)
http://community.webshots.com/user/camys_2000
http://photos.yahoo.com/camys_2000