Copiasi dragalasi nov-dec04 (130)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Ai o fetita tare frumoasa! Merita laudata, dulcica!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

S-a terminat si cu transfuzia, am sunat la spital.
Am constat la spital ca Adrienutzu' are un pic de falcute. Pana azi nu mi s-a parut, dar pare ca s-a mai ingrasat un pic. Mi se pare oarecum ciudat... dupa ce m-am obisnuit cu el atata timp slabut, mi s-a parut ciudat sa-l vad cu falcute. Nu stiu de ce nu mi s-a parut pana acum, poate ca a depins si pozitia din care l-am vazut. A mai luat 40g, deci e la 1920g (dar cu intravenoasa). Ce mi-a atras atentia este ca avea ochisorul drept umflat, catre coada ochiului, pleoapa era pufoasa... asistenta mi-a zis ca poate e acumulare de fluid de la cum o fi stat el mult timp pe partea aia (probabil de la intravenoasa), iar acum nu ma pot opri sa nu ma gandesc daca si "falcutele" alea ce le-am observat eu sa nu fie tot doar o acumulare de fluid. Am devenit deja paranoica, nu stiu ce sa mai zic, dar dupa sperietura ce-am tras-o sapt trecuta ma uit la orice detaliu. Tocmai pentru ca realizez cat de important e sa observi la timp fiecare lucru in neregula...

Vestea buna intr-adevar este ca valoarea celulelor rosii noi la analizele de sange de astazi (inainte de transfuzie) era 25 ceea ce mie mi se pare un salt foarte bun. Ramane sa vorbesc maine cu dr. sa vedem ce parere are si ea. Da-i Doamne sa nu mai fie nevoie de o alta transfuzie si sa mearga toate cum trebuie!

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bravo try, ma bucur ca sunteti mai bine....daca adrian este bine si tu esti super fericitasi Doamne ajuta sa fie totul bine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

try, bravo, se apropie de 2 kg, poate ca falcutele sunt reale, ca tu nu l-ai vazut o zi, si se pare schimbat. sa vina ziua cand il aduci acasa cat mai repede.mai pune-ne si niste poze sa-l vedem pe micul luptator.

monica, bine ca ati reusit sa scapati si cautati negresit alt beblush fetei

Otilia, da ce tunsoare misto i-ai facut Anei, zulufata

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

try multa sanatate andreiutlui, si multa putere sa treceti cu bine si cat mai curand peste probleme, astept cu nerabdare clipa cand voi citi ca vine acasa

Alexa14+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

TRY... sanatate si numai bine lui Adrian... Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"septembrie 2006"
....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

OTILIAV... tare frumoasa tunsulicea ta

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"septembrie 2006"
....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Try, ma bucur din suflet pentru fiecare veste buna despre Adrian, sa dea Dumnezeu ca de acum inainte sa mearga totul numai in sens pozitiv.

Otilia, pupam tunsulica, e tare frumusica!

Roxana &Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

si de la noi pentru Ana tunsulica bretonica!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna,

Sper ca ne mai tineti minte si pe noi. Eu citesc zilnic dar la scris stau tare prost cu initiativa. Voi incerca sa fiu mai activa.
Try multa sanatate micutului Adrian si tie multa putere sa treci cu bine peste momentele grele. Cu siguranta rugaciunile celor dragi vor fi ascultate si Adrian va fi un voinic in scurt timp.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput