Copiasi dragalasi nov-dec04 (130)
Cap 129
Gala puradeilor nostri Gala Sarbatoritilor
P.S. Poze ptr Gala puradeilor nostri se trimit lui fulguletz (aici) iar cele ptr Gala sarbatoritilor lui try (aici sau aici).
de 46 si 45
Octombrie: 9, adica 7 si 2
1. IrinaA ______________ 20 oct_____ www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">Ioana Maria
2. Camys2000 ________ 21 oct_____ Catalina Nicole
3. Ela2001 ____________ 22 oct_____ Diana Andreea
4. Jasmine ____________ 26 oct_____ Radu
5. Ele _________________ 26 oct_____ Ana Denisa
6. Roserb _____________ 29 oct_____ Mihnea Andrei si Bianca, 4 ani
7. Ncristina ____________ 29 oct_____ Teodora Andreea + Alexia Maria
8. Moss _______________ 31 oct_____ Alexia Stefania
Noiembrie: 51, adica 33 si 18
9. Siminna _____________ 1 nov_____ Maria
10.Bits _________________ 1 nov_____ Kenzo
11.elilenus _____________ 2 nov_____ Ana
12.Ad_rianna ___________ 3 nov_____ Bianca-Cristina & Tudor-Andrei
13.Diana 2004 _________ 4 nov_____ Andrei
14.Try _________________ 5 nov_____ Alex & Adrian
15.Miria Cristina ________ 5 nov_____ Maria Damiana
16.Loreena ____________ 5 nov_____ Carla Maria
17.for2nity _____________ 6 nov_____ Alexia Cristina
18.Andreap ____________ 7 nov_____ Maria Alexandra
19.Hannen _____________ 8 nov_____ Isra si Amira, 5 ani
20.Laura Miu ___________ 8 nov_____ Ioana Bianca
21.Hena _______________ 8 nov_____ Mihnea Ioan
22.Daniela_Sb __________ 8 nov_____ www.onednd.go.ro/_/Danut/main.html" target="_blank">Mihai Daniel
23.buterfly _____________ 9 nov_____ Robert-Lucian
24.Simonacip _________ 10 nov_____ David
25.oana69us __________ 11 nov_____Ilinca
26.Vivian ______________12 nov_____ Victor
27.Didutza ____________ 12 nov_____ Daria + Dennis
28.Auras80 ___________ 14 nov_____ Medeea Teodora
29.Cassandra _________ 14 nov_____Dragos Andrei
30.Eliza5 ______________ 15 nov_____ Alexandru
31.Aime _______________ 15 nov_____ Vladimir Andrei
32.Lumi81 _____________ 15 nov_____ Andrei Cosmin
33.Dama ______________ 18 nov_____ David Andrei
34.Dena _______________ 17 nov_____ Katrhryn Rhianna
35.Miha _______________ 18 nov_____ Robert
36.Daniella4____________18 nov_____ Alexis
37.miag _______________ 18 nov_____ Roland Vladimir
38.Trinity ______________ 19 nov_____ Selina Alexandra
39.Danamunti _________ 19 nov_____ Eric Gabriel
40.Miraklucker _________ 20 nov_____Daria si David, 4 ani si Selin
41.Mihaela Ema_________20 nov_______Darius
42.Danette ____________ 23 nov_____ Iris Miriam
43.Daniela_Gina _________ 23 nov_____ Matei
44.Corina75 ____________ 24 nov_____ Andrei
45.Gandacelu _______ 25 nov_____ Ioachim si Ileana, 4 ani
46.Misticgirl ____________ 25 nov_____ Nicholas Alexandru
47.Dutzi _______________ 25 nov_____ Iustin
48.impreuna ___________ 25 nov_____ Sara
49.Miche ______________ 26 nov_____ Darius
50.Descultza ___________ 26 nov_____ Andrei
51.Ionela Roxana ______ 27 nov_____ Emily si Arisa
52.Paxela _________ 27 nov_____ Silviu Ionut
53.Florypop ____________ 27 nov_____ Andrei si Rares
54.mate _______________ 27 nov_____ Christian Gabriel
55.Onitza ______________ 28 nov_____ Paul Constantin
56.Madachan ___________ 29 nov_____ Edward Florin
57.klumea_blondy ______ 29 nov_____Rares
Decembrie: 31, adica 20 si 11
58.Fulguletz ____________ 1 dec_____ David Andreas
59.MadalinaP ___________ 1 dec_____ Edis
60.Luminita B ___________ 2 dec_____ Tudor Andrei si Cristian
61.Karmen24 ___________ 3 dec_____Maria Bianca
62.Mona B ______________ 5 dec_____ Vlad Andrei
63.Eveline ______________ 5 dec_____ Andreea Bianca
64.Felis ________________ 6 dec_____ Mihai Cristian
65.F.anomis ____________ 6 dec_____ Olivia Maria
66.Raluca.gabriela ______ 7 dec_____ Maria Alexandra
67.Olga_Stan ________ 7 dec_____Iosefina Maria
68.Onut ________________ 8 dec_____Rares Mihai
69.Adka _______________ 8 dec_____ Rares Cristian
70.bumbacel ___________ 9 dec_____ Tudor Mihai
71.Anne-Mary __________ 9 dec_____ Teodor Alexandru
72.Alinatent ___________ 10 dec_____Horia
73.Mikimi _____________ 12 dec_____ Alexander
74.Monica-Elizabet _____ 16 dec_____ Ruxandra Maria si Alex
75.Elean75 ____________ 17 dec_____ www.mariuta.as.ro/" target="_blank">Maria
76.OtiliaV _____________ 18 dec_____ Ana-Maria
77.anacezara _________ 20 dec ____ Paula Cezara si Ana-Andreea, 6 ani
78.Oany ______________ 21 dec_____ Riana-Ioana
79.Mieke ______________ 21 dec_____Anna
80.Cecilia C ___________ 22 dec_____ Alexia si Ada
81.Carmen ____________ 22 dec_____ Daria Nicole si Ana Carina, 4 ani
82.Ioana du ___________ 22 dec_____ Bianca Alexandra
83.Viovio ______________ 22 dec_____ Cristiana Bianca
84.Greieras ___________ 22 dec_____ Eva
85.Mamaluidavid ______ 24 dec_____ www.babiesonline.com/babies/d/davidel/" target="_blank">David si Naomi Patricia
86.Cookie _____________ 24 dec_____ Sabina Ioana
87.dana_danen ________ 26 dec_____ Jaqueline Stephanie si , 6 ani
88.Bobita _______________ 1 ian_____ Amina Ioana si Maria
Raspunsuri
FELIS spune:
TRY ... FELICITARI!... ma bucur pt voi ... FAptul ca a recuperat greutatea de la nastere e f important... Sa dea Dumnezeu sa va mearga bine in continuare si toate problemele sa se rezolve usor. Sanatate multa si sa stiti ca sunt tot timpul cu gandul la voi si ma rog sa fie totul bine!...
BITS... ce mai faci?.. cum te mai simti?... Kenzo ce mai face?...
Multumim fetelor de aprecieri: MONICA OTILIA MIHA. Am vrut sa vedeti si voi cat de fericit e Mihai, cat de relaxat... Se vede clar si din poze... MAi nou , de cateva zile a inceput sa zica 2 cuvinte legate "MAMA PAPA" si asta cd vrea papa... Imi zice mama mai nou numai cd e vorba de mancare, in rest nu sunt mama
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"septembrie 2006"
....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
paxela spune:
try, felicitari pt progresele lui Adrian , sa va mearga bine si in noul spital si sa il aduci cat de curand acasa
am pus si noi poze noi in albumul Septembrie http://family.webshots.com/album/554054340kZlvYy
Alexa12+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
FELIS spune:
Kinetoterapeuta e f multumita de progresele lui Mihai... Ea a fost plecata toata vara in State la schimb de experienta... si nu l-a mai vaut atata timp...
Si la innot a inceput sa dea din picioare ... ca sa ajunga la taica-su, cd il tine instructorul ceea ce e un progres important la innot...
Fata care sta cu el e necasatorita si sta inca la parinti... A mai sta cu un copilas al surorii ei... atat, dar il iubeste f mult pe Mihai si cd imi povesteste ce au facut ei peste zi, parca nu e vorba de Mihai al meu... Sta cu el de vreo 4 saptamani, pana il duc la cresa... poate peste vreo 2-3 saptamani... Cel mai greu pt ea e ca vine tocmai din Militari... e fff departe...
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"septembrie 2006"
....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
danette spune:
Andra, ma bucur pentru progresele lui Adrian,in curand totul o sa intre in normal.. o sa fii acasa cu amandoi copii.
Pune ceva poze cu camera lui Alex... sunt curioasa... fiindca si eu ma pregatesc de innoiri in camera lui Iris.
Felis, foarte dragutze pozele... Mihai arata foarte bine, a crescut, e mai robust. Si eu zic ca in curand merge singurel.
Noi am tot fost in excursii zilele trecute...desi e rece, chiar si la pranz zunt max. 21-22 grade... dar e vreme frumoasa...
Aici am pus si noi cateva poze:
http://family.webshots.com/photo/553885298/2709360750041392996nylszb
Dana & Iris 1,9 ani
God is in details...
FELIS spune:
DANETTE... multumim Am vazut pozele voastre... ce as mai vrea si eu... TAre frumoase... Dar poza ASTA are CEVA... n-as putea zice CE... dar zici ca e facuta de un profesionist si ca e f bine gandita... LA asta m-a dus cu gandul de prima data...
In rest... ai o fata fff hotarata in a urca muntele, si f curajoasa cum sta ea langa animale mai mari ca ea...
....
a adormit singurel
FELIS spune:
AOILEU... tot vreau sa scriu ceva de cateva zile... Rusine sa imi fie... PAi fetelor, eu imi amintesc ceva din mesajul lui Ionela-Roxana precum niste urari pt BITS sambata , cum ca ar face 28 de ani???????? BITS a facut 28 de ani sambata si eu nu i-am zis LA MULTI ANI?... Si e deja marti BITS... scuze... scuze... scuze... Sa fii sanatoasa , si tu si intreaga familie si sa ai o nastere usoara, bbb sanatos si tot ce doresti tu sa se implineasca...
....
a adormit singurel
andreap spune:
Fetele,multumim de incurajari..sunt mai linistita,acum macar stiu ce are.Mi-a spus si denumirea 'stiintifica",dar eu, cum sunt,nu am retinut.pe scurt,este o reactie alergica la un aliment..si mi-a dat o lista intreaga de alimente,dintre care Mariuca 1/2 oricum nu le consuma:cacao,ciocolata,fructe din iaurt,suc din comert,pui de comert,albus de ou..etc.De asemenea este putin probabil sa faca alergie la un aliment pe care-l consuma si inainte si nu avea nimic,deci este ceva nou introdus in alimentatie care nu-i prieste.Acum imi vine in minte un singur lucru:iaurt de la o firma,care se amesteca iaurtul cu o dulceata..ma rog,explicatia este cam..idioata,dar nu stiu cum sa explic....sau de la pui din alimentara(cica depinde cu ce a fost hranit puiul respectiv in ferma..).Suntem pe peritol,mixtura mentolata,sper sa-i treaca repede,ca e si mai rau ca ieri,are bubite peste tot,mai putin pe burta, spate si fata...
Felis,esti frumoasa,supla si Mihai arata extraordinar!
Try,bafta multa in continuare!Va tinem pumnii
O zi buna
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
eveline spune:
andreap eu ii dau biancai aproape in fiecare zi un danone delicios....cum am ramas fara prin casa, am luat ieri (pentru a-i da in dupa-amiaza asta) un Milli pe care scrie ca e iaurt cu dulceata si cocos....inca nu i l-am dat dar te rog sa-mi spui daca la asta te gandeai caci in cazul asta o sa-l pap eu, gasesc altceva ce sa-i dau fetei....pana acum in afara de danone nu i-am mai dat de alt fel...
Ana si Bianca-iubita
andreap spune:
Eveline,si eu numai Danone ii dadeam(na..fac si reclama acum),dar am mancat un Mili(acum e antireclama) din acela care se amesteca iaurtul cu fructele si era buuuuunnn....Si i-am dat si ei.Fie ca de la acesta,sau poate doar de la fructele acelea(ca i-am dat cu fructe de padure,deci cu samburei..)..sau se poate ca de la altceva...Nu stiu exact,oricum o sa-i dau in continuare doar Cremoso sau danonino ca pana acum.Daca nu mai face bubite,de la iaurtul acela era.
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
eveline spune:
Multumesc.....cand ies la plimbarica am sa-i caut dintr-ala de care ii dadeam de obicei...asta il mananc ori eu ori tati....uite cum s-a nimerit exact acu sa-i iau...
Si pe asta ce l-am luat eu scrie ca are si cocos (nuca de...)...acum nu stiu daca toate au, dar nu e posibil sa fie de la asta?....ca de la dulceata nu prea cred.
Ana si Bianca-iubita