Mamici de ianuarie - februarie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
delfinuta spune:
Gabriela eu am probleme cu retentia de lichide, ma umflu ca un monstrulet..
Am incercat sa stau cu picioarele in sus, sa nu mai beau deloc lichide acidulate, sa nu mananc sarat...dar degeaba...sau aproape degeaba. In schimb ma duc la masaj de vreo saptamana si sunt foarte multumita...cel putin cateva zile dupa..oricum imi da asa o stare de bine generala..![]()
Crisotexa eu zic eco facuta la 18 sapt e ok si nu cred sa fie necesar sa mai dai inca o data banii astia...parerea mea. Eu stiu cum e cand e vb sa-l vezi pe bb...io una as vrea sa merg in fiecare zi, asa pt linistea mea!
delfinuta spune:
Am mai pus si eu cateva poze in album..si m-am uitat peste toate pozele cu burtiki, sunteti foarte frumoase toate!! Iar Liudaarati foarte bine, nu ai de ce a te plange..![]()
biadamin spune:
Liuda, draga mea ma uitam pe pozele tale si..surprinza printre minunatele fotografii cu burticuta ta(apropo esti o draguta), gasesc amestecate pozele mele...
si nu numai, ce zici? nu stiu cum au ajuns acolo...si cu cartofii...voi manca si eu acum cartofi.![]()
va pup pe toate
23
bia
brig_adria spune:
buna fetelor!nu am scris cam de mult,dar va citesc aproape saptamanal.Am si eu 20 sapt ,maine merg la eco morfologica la dr Iosup ,asa ca maine postam si caruciorul roz sau albastru.Am si eu 2 intrebari.1 Cand este Babay Expo?si 2 o nelamurire legata de triplu test:eu nici acum nu am rezulatatul cu calculul riscului desi e facut de 5 sapt.Am rezultatul dozarilor celor 3 hormoni(am estriolul f scazut,dar nu stiu care e semnificatia),am si eco facuta atunci la 16 sapt(dar fara masurarea pliului nucal),dar nu este calculat riscul.De ce?pt ca asa se face la Spitalul Giulesti(unde l_am facut eu)Problema e ca nici nu gasesc pe undeva la o policlinica particulara unde sa _mi calculeze riscul pt diversele sindroame;daca a mai fost cineva intr_o situatie asemanatoare si poate sa _mi dea niste sugestii,va astept.Sa ne mearga bine.Si unde este acea intalnire a burticilor din 15 sept?pa
anis spune:
Fetele ca tot vb de pofte..eu am treaba cu pofta de Mc Donanald's , mai mereu...aiurea..ca atunci cand nu sunt gravida nu mananc deloc..acum nu mai de astea as manca.
AniS
21+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
gio spune:
Haideti ca mi-ati facut pofta de pus poze....Sunteti tare simpatice!!
Si revin la ideea care-mi staruie in minte..oare e normal ca burtica mea sa fie asa mica la aproape 20s? nu de alta, dar toata lumea se minuneaza, am ajuns si eu sa cred ca e vreo defectiune pe undeva
..Cu kg nu mai spun cum stau, ma incadrez in ce spunea asistenta lui Nayel
, nici unul so far...
Am pozat si blugii, pe mine, ca sa vedeti pe ce am dat 20 de mii
.
19 +
adela2006 spune:
cristiana 70 e adevarat ca face toate masuratorile de aia si dureaza asa mult am auzit si eu ca taxeaza separat sexul lui bebe daca vede el sigur ; la noi a zis ca e doar in proportie de 95% probabil de aia nu ne-a taxat sau poate ne-a taxat nu stiu exact abia astept sa vad ce parere ai cum ti s-a parut ; probabil vei astepta putin are pacientele lui sa-i amintesti la asistenta ca ai si tu programare ![]()

monu spune:
Ola fetelor,
imi cer scuze daca intervin mai rar dar nu prea am timp cu maimutza mea cea mica iar acum e si mai si din cauza maselelor care dau sa iasa.
Am luat azi rezultatul de la Medlife pentru triplu test si totul e ok. bb mic din burtic misca in fiecare zi si da semnale. Abia astept sa o revad pe 28 sept cand am programare la iosup.
brig_adria 1. baby expo este in perioada 21-24 sept la Sala Polivalenta.
2. nu stiu ce sa zic. eu am donat sange pt triplu test acum 2 sapt iar azi am luat rezultatul. adica si valorile si interpretarea lor.
va pup si multa sanatate

17+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
adinush spune:
gio nu te speria ca eu pana la 19 saptamani nu am avut nici un fel de burta..si dupa aia in 2 saptamani am crescut ca Fat-Frumos..intr-o zi cat altii-n....
Adinush
23+ cu
Ingrid-Eileen
aventura spune:
Hei! Buna dimineata fetelor!
Ne mai intalnim sau nu, ca vreau sa fac rezervare, cate suntem????
Anis, cat ai platit la echo la Iosup la cabinet la Tutu? Ti-a zis pe ce suport poti sa iei filmul data viitoare - tot stick USB?
Nu ma uitati, vreau sa fac rezervare pt. vineri!!
Aventura
18+ cu