Mamici de ianuarie - februarie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
gabriela_s spune:
neata!!!
aventura,eu vreau sa vin daca se face intalnire vineri
fetelor mi-e o foame de mor si nu am voie sa mananc nimic ca ma duc la analize la 9 jum...si ce bunatati am in frigider ,nu mai zic
sper sa iasa bine analizele insa,ca pe urma infulec oricum tot...![]()
aseara bineinteles ca am mancat cartofi prajiti cu mujdei...![]()
![]()
ah ce frumos miroseam
si iubitul meu avea chef de tandreturi dupa mujdeiul ala,cred ca i-a priit mai mult decat mie.![]()
ieri a fost zi de cadouri pentru bebe,l-au cadorisit toti bunicii
ca parintii deocamdata sufera de paranoia si superstitii
marog,asteptam baby expo .........![]()
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine
pozute 
Uite atat suntem de mari!
Flavia-Ioana spune:
Neatza fetelor,
Eu azi m-am trezit tare fonfanita, am racit si abia mai pot sa respir, am avut o noapte infernala, acum am ajuns la birou si incerc sa imi fac macar un ceai...sunt tare ciufi
![]()
![]()
Gabriela, am si eu o mare problema cu picioarele, uneori imi arata ca cele ale unui hipopotam, tocmai de aceea de la 1 noiembrie nu mai vin la serviciu, nici nu mai stiu cum sa stau, imi da o stare de imi vine sa ma urc pe pereti 
![]()
Mai fetelor, mie mi-e groaza, am vazut ca sunt mamici ale caror BB-i misca si de la 17 saptamani, noi am trecut de 19 si nimic-nimic, la tampenii nu vreau sa ma gandesc pt ca la eco era totul ok, dar eu de ce nu imi simt puiutele inca ?! ![]()
![]()

Va doresc o zi minunata ! PUPICI DULCI ! 

![]()
![]()
Flavia
Alexia si Daria 19 sapt
miciurin spune:
Buna dimineata fetele si sa avem o zi minunata cu toate ca e 13!
Eu ma intreb cate din fetele de aici au mancat aseara cartofi cu usturoi, eu una nu am avut elanul necesar sa ma apuc sa fac, dar asta nu inseamna ca nu am atacat toate maslinele din salata orientala cu maioneza, de saracu' omu meu' se mira cum de nu a ajuns o jumatate de kg de masline in toata salata, si ca precis nu a amestecat-o el bine si au fost toate la suprafata!
Gabriela, pai fata draga, incearca mai des cu mujdeiul in situatia asta, acum ce mai conteaza daca mirosi a usturoi sau a levantica, daca sotului tau ii place?
Flavia-Ioana, imi pare rau ca ai reusit sa racesti, poate un paracetamol ti-ar prinde bine, mai incearca si cu Halls, nu cred ca iti poate face rau, cat priveste indispozitia ta uita-te si tu urat la colegi ca doar nu o sa se supere pe tine in situatia in care esti!
Crisotexa, pai incerc si eu sa vad partea frumoasa a lucrurilor,si acum mai mult ca oricand, incerc sa nu devin paranoica si sa nu bag in seama nici un junghi, nici o durere, nici un kg in plus, etc, etc...
Eu zic sa incercam sa privim cat mai mult latura frumoasa a tuturor trairilor pe care le avem in aceasta perioada, si sa fim mandre de noi si de durerile care ne mai incearca din cand in cand, pentru ca astea sunt infime pe langa bucuria pe care o simtim stiind ca in curand o sa aducem pe lume un pui(sau mai multi) de om!
Eu ma uit in jurul meu si vad atatea alte fete care ne invidiaza pentru ceea ce simtim noi acum, si asta m-ar face sa ma simt caraghioasa daca as incepe sa ma plang!
Asa ca eu sunt hotarata sa nu bag in seama nimic din ceea ce ar putea umbri bucuria pe care o traiesc!
Liuda spune:
Buna dimineata !!!
cartofii au fost buni aseara fetelor?!
hai ca am dat startul
va zic daca mai tarziu imi mai vine vreo pofta...
BIADAMIN anunt oficial ca din toate pozele care nu stiu cum au ajuns in albumul meu (cred ca e vreo smecherie de-a mea dar nu m-am prins nici eu)nici una nu este a mea. Dar chiar nici una!!! Asa ca delectativa cu albumul meu dar sa nu va mirati cand apare vreo poza cunoscuta (chiar a voastra)
miciurin spune:
Liuda, esti fenomenala! Sigur nu esti agent secret? Ne vinzi noua gogosi ca o sa postezi poze cu tine, si cand colo, luati fetelor si alegeti.......... 
Liuda spune:
fetelor va rog eu ceva
faceti ceva si eliberati-mi albumul de toate pozele alea care nu stiu cum au ajuns acolo!!! chiar va rog eu mult !!! Ca ma suparati ca v-ati bagat toate in albumul meu!!! ce credeti ca eu nu am poze!!!? Ajutor!!! AJUTOR!!! Va rog eu mult !!!
delfinuta spune:
Buna dimineata!
Liuda si io care ziceam ca esti asa draguta..si ca arati asa bine...oare la cine ma uitam??
M-am trezit tare morocanoasa in dim asta...am visat ca am nascut, se facea ca ma anesteziasera (asta de la frica mea de a naste normal) si cand m-am trezit nascusem o...FETITA!!
Si eram tare nedumerita, am zis ca nu-i a mea, ca io am ...BAIETELL!!!!
Ce inseamna asta????
22+
Liuda spune:
Delfinuta eu zic ca tu ai facut complimente alt cuiva dar oricum nu mai conteaza
Visurile nu le baga in seama ca stii ca acum nu au nici un sens - eu eri dimineata m-am trezit cu sobolani - ca asta visasem , azi dimineata am visat multi bani
Asa ca eu nu le bag in seama dar cu fata sa stii ca se poate. Mie dr. la inceput mi-a zis ca sant mari sanse sa fie baiat pentru ca vedea intre picioare ceva acolo, dar nu garanta ca ma rog aveam abia vreo 12 saptamani sau mai putin chiar. Eu in schimb visam fete fiecare noapte, cand pe ale mele, cand a altora, ca a nascut una sau alta (mai ales din cunostinte care le stiam gravide). Si pana la urma TARAM - am fata!!! Si eu ziceam ca e fata pentru ca visam chiar numai fete!!! Dar al meu zicea ca in vise e invers si daca visam numai fete inseamna ca o sa am baiat!!! cred ca spera si el tacit dar nu zicea !!!!
Helenutza23 spune:
Michelle, azi suntem cu tine si ne rugam pt tine 

delfinuta eu am visat azi noapte un baitel, dar era mai marisor la vreun an, ca incepuse sa si mearga in picioare. deh, vise! o fi fost ceva in aer.
Liuda tu si usturoiul tau! si mie mi-ai facut pofta aseara dar eu daca manac usturoi e de RAU. era si inainte de a ramane dar acum e crunt. desi imi place, mi se face f rau de la el. hai sa iti zic eu ce am fcaut aseara, poate ma razbun: peste in folie la cuptor, cu cartofi natur si morcovei caramelizati
.
fetelor nu va suparati, eu chiar cred ca o idee de reteta nu e chiar rea, poate ne mai inspiram. daca va e greu, incetam! 
17+
delfinuta spune:
Da, am sa incerc sa nu bag in seama visele astea..desi vad ca-mi afecteaza starea din ziua urmatoare..ca ele par asa reale..
Liuda incearca si tu sa pui ceva poze..![]()
Ideea cu o reteta pe zi e misto..eu aseara am facut cartofi cu mujdei si snitele de pui..Nu mai zic ca aveam gust si miros de usturoi si dimineata...
Sa ne gandim la niste retete mai civilizate..