Mamici de ianuarie - februarie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata

eee aseara mi-am potolit 'pofta" cu mc..am scapat..vad ca voi o trageti cu cartofii prajiti.Eu ar trebuii sa mananc lactate ,da cum ca mor cum le vad.

Aventura e 2.500.000 rco, iar cu inregistratul nu stiu cum va fi..ca deocamdta nu l-au montat.Initial mi-a zis sa aduc DVD blank.Eu am aveam in geanta si stick si dvd si caseta..da tot degeaba.

AniS 21+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

Fetelor, nu stiu daca sunt la subiect, dar ma bag si eu in seama...ce de...trebe' sa ma simt si eu bine, nu ?

Eu am facut eco 4D la 17 saptamani, la clinica Sanador, la dr.Bosneac Adina, am platit 4.500.000 (asta pt ca sunt 2 BB-ii), si m-am ales si cu o caseta video cu tot ceea ce am vazut eu si sotul inauntru, pe care am mai platit 270.000. Cand am ajuns acasa si am vazut caseta am realizat ca nu are sonor, adica nu se aude absolut nimic, doar se vede ecografia in sine, dar fara nici un sunet, la voi a fost la fel ?!

Pupici dulci !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Buna fetele,cum mai sunteti azi?
Despre retete,am facut ieri Varza a la Cluj,desi poate nu suna apetisant...vreau sa incerc sa mananc mai dietetic putin daca se poate ca parca ma ingras cu aer si chiar nu mai vreau,pentru o vreme.

Dana 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Salut tuturor,
Michelle sintem alaturi de tine. Multa putere astazi si DD sa fie cu tine.

Si eu am visat k nascusem si ...dr imi adusese un baietzel! Iar eu incepusem sa ma cert cu dr ca nu e copilul meu, k eu am FETITZA, si k mi-a schimbat bebelusul!
Trebuie sa spun k eu nu am facut triplu test si nici nu il voi face. Fac 31 ani, nu am antecedente in familie, analizele bune etc asa k nu imi voi bate capul cu acest test care dak iti da un rezultat fals pozitiv, te baga in sperieti degeaba. Ma duc la eco morfo de 18 sapt simbata viitoare la Iosup si vedem ce mai zice atunci. Eu una am incredere in el. L-am intrebat data trecuta la cit timp se fac ecografiile. Mi-a zis, 12 sapt, 18 sapt 24 sapt. Asa k ma programez in functie de ce zice el.
Am citit mai acum citeva zile k va intereseaza hainele de gravida. Eu am fost prin magazine atunci cind a dat frigul rau vreo 3 zile si pt inghetasem rau, a trebuit sa imi cumpar ceva, pt k nimic nu ma mai incape. E acel magazin la Sf. Ghe dar nu prea stralucit. Mai este un stand in mag. Victoria la et.4 si unul in mag. Cocor la etj.3 (amindoua ale aceleasi firme, dar diferita de cea de la Sf. Ghe). De acolo mi-am luat o pereche de raiati de gravida (cu burtica speciala si pe elastic reglabil) - 900.000. Deasemenea, mi-am luat 2 compleuri de blugi, cu pantalon reglabil la fel si cu o bluza evazata pe deasupra (se pot purta separat) - intre 1.500.000 si 2.000.000/compleu. Salopetele intr-adevar aratau ca sacii si erau destul de scumpe, 1.500.000. Iar puloverele mai largute si nu f groase (cam de vreme de toamna) costau intre 400.000 si 600.000. Oricum, destul de multe modele, mai ales la pantaloni si compleuri, dar...scumputze. De fapt, nu mai scumpe decit un compleu pt "persoana normala", numai k avind in vedere k le purtam o perioada relativ scurta, de aia par asa scumpe. Din pacate, e nevoie de ceva calduros, k ....vine iarnaaaaa...
Si eu am hotarit sa nu mai mai stresez de kilograme sau alte prostii. Tot ce conteaza e k bb sa fie sanatos. O sa am grija sa nu exagerez cu dulciurile, fainoasele...dar...am renuntat la cintaritul zilnic, k mai rau imi face.(si am si cintar electronic ...hehehe...ce belea).

Meiiii....ma ziceti ce e cu intilnirea aia de vineri. Se tine sau nu? Unde si la ce ora cu siguranta?

Va pup si va doresc numai bine voua si mai ales acolo in burtici,
marcela 17+ sper k tot cu ===>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

flavia -ioana ,nu are ce sunet sa se auda,nu te nelinisti.am vazut si eu la un coleg la servici pe cd,si tot asa se vedeau doar bubulineii miscand (erau tot gemeni).eu ma intrebam daca ne-o lasa sa filmam toata consultatia,o sa iau si camera cu mine(asta e din seria "parinti care o iau razna").dar vorba aia,filmeaza unii si nasterea,d-apai o ecografie ,de ce nu?

anisnici eu nu suport lactatele,le consum in sila cu gandul ca ii fac bine lui bebe.din pacate insa nici gandul asta nu ma ajuta prea mult...ma consolez zicandu-mi ca are materna aia calciu suficient si ca nu sunt chiar asa o iresponsabilacat despre mc,l-am cam evitat pt ca la servici nu am nici unul in apropiere,doar un spring time nefericit si un snack attack de care sunt satula.dar daca imi iese unul in cale nu cred ca ma dau in laturi..............

delfinuta si eu duhneam a usturoi chiar si dimineata,cred ca o sa imi iasa si la analize usturoi in sange.ah si asta al meu si de dimineata vroia pupaceli,m-a albit pana sa plece si eu nu stiam sub ce perne sa ma mai ascund ca simteam ca s usturoiata toata...dar na,se pare ca are efecte miraculoase

nici eu nu ma mai duc de la 1 noi la serviciu,nu de alta dar lucrez cu publicul si incepe sezonul racelilor,gripelor samd si nu vreau sa risc.la cati omuleti vad zi de zi...cine stie cu ce ma pricopsesc (ca iarna trecuta am patit-o).nu mai spun ca am suferit si de frig si nu am chef sa repet figura fiind gravida.pana una alta mai fur cate-o saptamana de medical

la reteta zilei,astazi am ciorbita de rosii si mancare de mazare cu pui.dar oricum,ma vad cu o prietena pe la 3 si desi nu stiu inca la ce restaurant nimerim,cert e ca o sa comand clatite!!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine

pozute

Uite atat suntem de mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Marcela multumesc pt info despre hainute, sapt asta neaparat tb sa mergem la cumparaturi ca nu se mai poate..Aseara am incercat toate perechile de pantaloni pe care-i am si nimic nu mai vine..Doar ce am cumparat acu o luna..
Cu visele vad ca nu sunt singura careia i se intampla, ceea ce ma mai linisteste.

Despre kilogramele in plus la fel am hotarat sa nu ma mai stresez, insa voi incerca, vb lui Daconst, sa o iau mai usor cu mancarurile "grele". Iar ce zicea Helenutza ca facut: peste la cuptor si cartofi natur nu e deloc o idee rea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Doamnelor va rog eu din suflet nu mai scriti nimic despre cantar si kg ca dupa doar o saptamana m-am impus sa ma catar pe cantar - ca, de, asteptam un rezultat mai bun ca mancasem cu masura ultima vreme si chiar am dus un pic de foame pentru ca dragul meu e plecat si nu a avut cine sa ma scoata la plimbare sa mai dau si eu din buci - si stiam ca ma misc putin, deci consum putin - deci ar trebui si sa mananc mai putin. Asa am facut - chiar am fost super rezonabila - si uite ca azi dimineata ca sa stric ziua urc pe cantar - ce vad?! Inca 1 kg!!! De unde ?! Din putina miscare ca din pat in masina , din masina in birou, din birou in masina din masina in casa si repede in pat!!! Sant in saptamana 22 si 7 kg!!! Exagerat!!!! imi este rusine sa mai zic cuiva !!! Cred ca am batut recordul !!!! NU MA Mai INERVATI VA ROG PE TEMA ASTA !!! Ca intru in depresie!!! O sa ajung cat casa, hipopotam ce sant!!!
Si apropo m-ati eliberat de pozele voastre de la mine din album? Va rog eu mult mutati-va de pe locul meu ca si asa sant foc si para si va mai vad si pe voi cu niste burti din alea cum aveam eu acum 2 luni si cica mai ziceti ca aveti pofte si mancati si va ingrasati... AJUTOR!!! Ca-S PLINA DE NERVI>>>>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Liuda nu te mai enerva!!! Stai relaxata, ca mergem pe aceeasi "reteta". Am "bagat" 7 kile in plus la nici 23 de saptamani... Si dupa cartofii tai de aseara azi s-ar putea sa am un big

Flavia eu am primit DVD de la MedLife (fara a plati nimic in plus) si la fel este fara sonor, doar imaginea cu bebe..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

liuda,nu mai fii suparata!!!uite,eu datorita burtii mele mari am intrat mai repede la analize astazi "lasati-o domne in fata ca e gravida,nu vedeti?" "da si nevasta-mea e gravida si stam de o ora" "da nu vezi ce burta mica are nevasta-ta ,fata asta abia merge!".bine,si eu cam exageram ca sa impresionez publiculca eram cu bonul 58 si abia bagau pe cei cu 30...haha,a intrat balena mai repede?a intrat!sic!
hai sa vedem si partea plina a paharului...!eu ma bucur ca al meu inca nu rezista cand ma vede seara in hainutele de noapte si daca pentru el sunt frumoasa si apetisanta si asa,ce mai conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

hello

mai tot nu ati terminat cu kg-mele??? va stresati aiurea. vorbesc si eu asa, pt ca nu m-am cantarit de ceva vreme, dar si cand o sa vad cat arata acum cantarului.....

ieri bebelina mea a avut chef de joaca, m-a gadilat toata ziua... dar si noaptea. a fost o senzatie asa placuta.

atat momentan, eu nu am terminat inca de aranjat prin casa dupa renovari asa ca merg sa mai fac ceva curatenie. pupici la burtici

Marina 21+

burtika

Mergi la inceput