Mamici de ianuarie - februarie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 31
marinar spune:
si cica din luna a 8-a nu vom avea decat 2 variante de a dormi: fie pe stanga, fie in fund (nici pe dreapta nu mai e voie ca sa nu opturam artera femurala). asa ca...
Marina
21+
burtika
twety spune:
Mai fetelor da aveti o viteza de nu se poate, voi nu dormiti deloc? Am vazut ca pe burta nu puteti dar chiar deloc. Am facut si eu testele acelea chinezesti si la unul a iesit fata si la altul baiat asa ca ... o sa va spun cand imi confirma Iosup care este bun si care nu. Eu am aflat de la dr mea sexul la 17 sapt asa ca ar putea sa se schimbe datele problemei desi nu cred pt ca in comparatie cu cealalta sarcina este alfel, acum mananc sarat si acru iar atunci dulce mult. Eu la prima sarcina m-am ingrasat 10kg iar acum am pus primele 3kg intr-o luna.
Michelle81 spune:
Fetelor acum m-a sunat doctorul de la clinica la care am fost miercuri.rezulatul amniocentezei este BUN!CE inseamna dac rezulatul amniocentezei este bun?stiti voi fetelor mai multe despre asta?Acum nu-si explica acel lichid din capusor si nici nu pot sa-mi spuna cum va afecta copilul.Pe 5 octombrie tre sa ma duc din nou la acea clinika iar joi saptamana viitoare la ginecologul meu sa vorbim mai multe.Ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine!
miciurin spune:
Fetelor, voua nu vi s-au intamplat faze haioase?(alea cu babornite scofalcite care mai ca iti trag una in burta nici nu vreau sa mi le aduc aminte, parca ele nu au fost vreodata ca noi, asa se poarta)
Hai sa va povestesc eu din pataniile mele:
acum 3 zile mergeam eu linistita, in drum spre casa, dupa o zi de munca, cu gandul undeva departeeeeeee...... la un moment dat, pe o straduta aproape libera, aud in urma mea o voce de femeie: Doamna, Doamna. Ma intorc eu bulversata, cu o fata tampa, in timp ce in mintea mea se derula intrebarea"Dumnezeule, ce mi-a mai cazut, ce am mai pierdut(chilotii sigur nu ca ii simteam, totusi)" Cand ma intorc, vad o mana intinsa cu o juma' de clatita(cealata jumatate era halita deja, iar in spatele mainii o tigancusa la "fro" 23-25 anisori imi zice: "hai Doamna, luati din captul asta sa mancati, ca n-am atins-o, ca poate va e pofta.... " Va dati seama ca i-am multumit amabil si i-am zis ca nu mi-e pofta, si am plecat razand cu gura pana la urechi(in urma mea tigancusa continua sa strige ca sigur nu mi-e pofta, da sigur nu mi-e pofta), si am tinut-o tot asa pana acasa, si pe urma, ca imi tot venea in minte fata tigancusei cum imi impingea clatita in fata!
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by Liuda
albinuto da tu draga mea ce inaltime ai? ca din poze eu am inteles una - nu esti nici tu din firea ta chiar prapadita asa...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 22 saptamani.
Esti mortala, am ras aici de una sinhura, norok ca nu-i nimeni in birou

La prima sarcina aveam 95kg (1.67) cand am ramas, am luat 10kg in sarcina, dupa ce am nascut am ajuns pe la 90. Apoi am alaptat, m-am mentinut, si cand n-am mai alaptat sa te tii
am pus neica pe mine bine de tot. In iunie, m-am decis sa merg la sala, dar la prima sedintza mi-am rupt piciorul (meniscul mai exact) am stat 2 sapt acasa, si atunci am alfat ca sunt insarcinata...asa ca pana la anu pe vremea asta (in caz ca nu mai alaptez) sper sa ma apuk de slabit. La mine nu tine cu diete, am facut sport la viata mea, numa cu miscare
...asa ca draga mea nu-s silfida, si deci ocup rpimul locAlbinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
18+ SamburikaThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Fetelor mai scriem aici????
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
18+ SamburikaThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
simkat spune:
Liudaaaaaa, vreau sa vad si eu pozele tale! Nu de alta, dar nici eu nu sunt prea micuta, in fata, iar sotul meu spune ca deja ma rostogolesc. Daca ii arat pe cineva mai mare ca mine poate ca nu mai are ce sa zica. Imi pare rau ca eu nu am net acasa, iar la servici am un calculator cam vechiut si daca incerc sa aduc poze (ca sa le pun in album) imi este frica sa nu blochez tot calculatorul si atunci sa te tii ce "desprecopii.com" vad eu!
Mami@Raducu
simkat spune:
Aaaaaaaa, am uitat sa va spun ca am facut testul cu calendarul chinezesc si pentru baietelul meu de 2 ani si jumatate si ce credeti ca a iesit "GIIIIIRL"! Credeti ca mi-au schimbat copchilul la maternitate![]()
![]()
Mami@Raducu