Mamici de ianuarie - februarie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Liuda chiar ce m-am uitat pe album ca si eu ieri am incercat sa mai pun doua dar le-am dus in alta parte "my all photos" si nu stiu cum sa transfer in albumul meu si am constata ca doua din vechile mele poze au disparut.
Daca este una dintre voi care stie cum sa manuiasca albumul bine ar mai fi , Alinuk tu esti mama lui.

Ralu 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralucadascalu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Crisotexa www.holodeck.com/pregnancy/chinese-cal.html" target="_blank">aici e linkul calendarului chinezesc pe care il doreai.

Sabina 20+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Ralu hai ca data asta am fost super constienta si nu am taiat ca in varza pe acolo asa ca nu eu am manipulat pozele tale disparute. Dar mai stii... eu zic ca nu... Dar ce mai conteaza ca tu stii cum sa le "bagi" asa ca ai s-o mai faci o data. ca mie tot imi dadea eroare si ca nu pot sa le transfer acolo si apoi le-am gasit "bagate" de 100 de ori (ca eu tot insistam). asa ca acum le sterg pe ale mele!!!!
bai tehnologia asta - ca nu ma discurc deloc. Dar pana la urma acum mi-am dat seama ca eu faceam totul bine dar cred ca nu mergea serverul... si eu ziceam ca eu sant proasta familiei de nu puteam sa le transfer. OFFF Viata mea...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 22 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Salut dragelor!

Mai greu cu scrisul la mine in ultima perioada dar de citit am incercat sa tin cat de cat pasul.

Am intrat mai mult sa confirm ca maine vin la intalneala sa va vad burticile. Dc nu uit...si sper sa nu uit...aduc si aparatul foto.

Va pup ca iar sunt pe fuga!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor eu nu cred in calendare
pai ce toate fetele care au ramas gravide in aprilie si nasc la 27 de ani fac baieti?! ca eu asa am inteles ca e treaba la calendarul asta chinezesc. si eu cica fac fata (sper ca nu ma trezesc apoi ca calendarul e bun si dr. nu a zarit putza pe orizont).

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 22 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Fetelor, ia cineva Magne B6 in sarcina??are contraindicatie???

Pupici la burtici,
Romaria, 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Am fetitaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma ajuta cineva si pe mine cu caruciorul roz in listuta?

Am fetitaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

(calendarul chinezesc nu a gresit deci... si nici "feelingul" meu )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

felicitari Messa, sa-ti traiasca!!!

roandra eu iau magne B6 de cand am aflat de sarcina- la indicatiile medicului.

Marina 21+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Messa felicitari!!! Sa ne traiasca bebeii tuturor si sa fie sanatosi!!

Liuda asteptam poze si cu tine, ca ne ameninti de ceva vreme cu burtika ta

Vis-a -vis de felul in care ne traim viata si ne facem programul zilnic, eu as alege o varianta intre cea a lui Simkat si cea a Liudei. Este adevarat ca fiecare alege cum se simte cel mai bine si dupa posibilitati, ca degeaba am vrea noi femei care sa ne faca trebile daca nu avem cu ce le plati..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

buna seara fetelor.
o prietena a facut doua teste si ambele au iesit pozitive. UM E 31 IULIE. LA CONTROL ACUM 3 zile nu i a vazut dr nimic la eco.
ati avut astfel de experienta??
va pup pe toate si va doresc sarcini usoare in continuare

Mergi la inceput