Mamici de ianuarie - februarie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 22
Liuda spune:
simkat
cand scrii programul tau - mi se ridica parul in cap, si nu numai. Daca asta e ceea ce ma asteapta - atunci BELEA.....cred ca a-si inebuni in ritmul de care scrii tu... Nu cred ca mai v reau in cazul asta si al doilea copil. Eu sant invatata sa nu ma deranjeze chiar mult....
Liuda
crisotexa spune:
Fetele, va rog dati-mi si mie linkul pentru calendarul chinzesc - sex bebe.
Pup
Crisotexa
(20 +)
si Tudor (8 iulie 2003)
delfinuta spune:
Simkat sincer te compatimesc..tu nu ai timp pt tine deloc!! Io zic sa nu mai stai pe ganduri si sa intri in concediu cat mai devreme. Sunt 126 de zile de concediu maternal, din care vreo 45 tb luate obligatoriu dupa nastere, timp in care primesti 85% din salariu (mai detaliat gasesti pe pag legislativa a site-ului), iar medical iti iei cred de la medicul de fam.
miciurin spune:
Ana_Alx, eu de cosmentizat "jucaria" la cosmetica o "frezez", mi se pare cea mai comoda varianta!
Catalina spune:
Simkat, esti campioana! Cate faci! Io ajung acasa si ma pun in pat. Nici mancare nu mai fac de mult timp. Si nu am puradel pe langa mine. Bravo tie ca poti.
Ana, eu am reinceput sa merg la cosmetica si cu ceara. Ca nu ma mai pot apleca decat pt cateva secunde la sireturi. A fost ok si tine mult.
Ana_Alx spune:
fetelor,la cosmetica imi e rusine ..cum naiba sa stau sa ma frezeze peste tot,asa cum ma frezez eu in momentele cand fizicul imi permite,fara sa fie nevoie de contorsionari 
voi la cosmetica va faceti numai inghinal sau mai "in profuzime" ca sa zic asa....intelegeti voi ce vreau sa zic ![]()
![]()
![]()
PS.
1.la cosmetica te face cu ceara de unica folosinta? banuiesc ca da,ca altfel poti lua diverse ...nu?
2.fiindaca am problem si sunt cam pudica ,si la ginecolog cand ma suie pe masa zici ca ma suie sa a taie: cum stai la cosmetcian sa te frezeze? tot in aceeasi pozitie? (nu radeti va rog ca si asa ma simt aiurea ca intreb
)
aventura spune:
Ba io ma epilez cu ceara de tot si peste tot - maini, picioare, axila, inghinal de tot ![]()
Si asta de multi ani..
Stai linistita ca este cel mai curat si sanatos asa..cosmeticienele nu au nici o pb. cu asta ![]()
Aventura
18+ cu 
marinar spune:
Ana eu merg la aceeasi cosmeticiana de mai bine de 3 ani. si pe "dansa" o aranjez de tot. la inceput si mie mi-a fost rusine dar acum nu mai am probleme, m-am obisnuit. cu alte instrumente mi-ar fi frica sa nu ma ciupesc, sa nu ma tai, etc.
simkat noi avem dreptul la 90 de zile de medical pe care ti le poate da medicul de familie, dar nu mai mult de 14 zile intr-o luna, fara intrnare. deci poti sa faci asa: sa-ti iei 14 zile medical, apoi te mai duci la munca, iti mai iei iar 14 zile si tot asa pana ajungi la prenatal. eu asa am facut. prenatal+postnatal= 126 zile (63+63) dar se pot compensa intre ele. este obligatoriu ca postnatalul sa nu fie mai mic de 42 de zile. spor la treburi
Marina
21+
burtika
Liuda spune:
Simkat
stii ce program incarcat am eu?! stai sa vezi .... ma trezesc cam pe la 8-30 , m-am spalat, imbracat,am mancat o cana cu lapte si un corn sau ce este - si al plecat la munca. La munca nu am program fix pot sa plec la orice ora vreau, daca mii foame, sau vreau o tura prin magazine nu astept mult - plec, daca nu - stau pana la cat vreau. Dar eu din obrazul meu subtire plec oricum dupa 7 acasa. Ma rog, la munca sant favorizata, santem un grup restrans de oameni care facem parte din conducere, santem prieteni s.a. Asa ca sa nu crezi ca pana la 7 seara sant vai de capul meu, de fel sant constiincioasa nu las treaba nefacuta, stiu ca o fac toata repede si apoi stau libera fara sa ma mai stresez, chiar daca evident apar pe parcurs probleme de care nu stiai de dimineata... oricum nu conteaza. Daca nu am mare lucru de facut imi permit sa plec in camera ascunsa unde am o canapea pe care uneori mai trag un pui de somn, sau macar la TV stau, sau internet sau imi caut de lucru - ca daca cauti - mereu gasesti.... Deci nu ma rup nici la servici si nu stau cu frica, sau nu am termene... seara dupa 7 plec de aici, ori ma plimb o ora doua cu sotiunea (eu am nevoie de miscare - este lozinca noastra) Bine ne plimbam noi nu mai mult de juma de ora ca dupa asta ne mai impiedicam de vre-un scaun la vreo terasa.... Deci minim la 9 ajung acasa.... Daca am chef - fac mancare pentru a doua zi ... dar eu nu prea am chef ca ma doare un muschi la fund (despre asta m-am plans la toti). In general daca fac mancare sambata cam 2-3 feluri - ne ajung pentru pana pe joi. De spalat - spala masina, de calcat - calca femeia care imi vine odata pe saptamana.... eu cum vin sau mai caut prin frigider sau daca am vreo pofta imi fac ceva , daca nu - in pat frate la chilivizor....
Deci chiar viata boiema ... si voi cand descrieti cum alergati toata ziua ... mi se face frica ... ca stii la bine si usor te deprinzi repede, dar cu greul te dai mai greu.... Si daca asta e ceea ce ma asteapta.... MAMA nu mai vreau.....
Dar nici asa nu cred ca asi putea trai - toata ziua alergi si nu te alegi cu nimic pentru tine. Si eu (adevarul ca din lene nu din lipsa de timp) pentru mine nu acord prea mult timp dar nici chiar asa. imi luam o femeie sa ma ajute si nici nu eram ca roaba toata ziua.
Dar cam asa sant femeile in general in Romania - ca nu invatam si noi sa traim ca la occident - si sa ne acordam timp si pentru noi ca doar santem sexul slab ... si tot noi ducem greul (adica voi - ca eu nu prea dupa cum se vede)
Liuda
megbeng spune:
quote:
Originally posted by Ana_Alx
am si o problema existentiala: pt cosmetizarea zonei intimecu cat creste burtica e mai greu.Ce procedee folositi ca sa fim fresh sa nu devenim
?
eu nu merg pt asa ceva la cosmetica : never ever nu am fost .
asa ca si la prima sarcina stiu ca aveam ditamai burioiul si ma chinuiam rau .Acum am zis sa ma informez ca ce naiba suuntem in secolul descoperirilor
ana, eu apelez cu mare incredere la sot..inghinal ma fac singura (deocamdata!)cu ceara, dar in regiunea vulvara (sau "in profunzime"
simkat, eu cred ca o sa nasti super-usor daca faci ataat miscare, dar sa ai totusi grija la eforturile mari, da? parca stiam ca din trimestrul 3 nu e bine sa te intinzi la pus rufe la uscat, sa ai grija si cu aspiratul si cu spalatul pe jos, sa nu te obosesti, da?
crisotexa, http://www.thelaboroflove.com/chart/index.html ..il gasesti la mai multe adrese, oricum!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

cu cat creste burtica e mai greu.Ce procedee folositi ca sa fim fresh sa nu devenim
?