Mamici de ianuarie - februarie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

am si o problema existentiala: pt cosmetizarea zonei intime cu cat creste burtica e mai greu.Ce procedee folositi ca sa fim fresh sa nu devenim ?
eu nu merg pt asa ceva la cosmetica : never ever nu am fost .
asa ca si la prima sarcina stiu ca aveam ditamai burioiul si ma chinuiam rau .Acum am zis sa ma informez ca ce naiba suuntem in secolul descoperirilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

MICIURIN ce tare ai fost cu chestia cu spermatozoizii!!!!Chiar m-ai facut sa rad de nebuna stand singura in birou.... Nu cred ca te voi asculta cu sfatul "folositi prezervativul" ca eu zic asa cum este - nu il folosesc si basta, Dar ai fost tare cu descrierea. Mie dr. mi-a zis ca nu au gandacii nici o treaba si nu influienteaza, doar ca e normal ca dupa actul sexual sau cum arati tu sa se incordeze unii muschi si mai ales uterul. Asa ca faci tu sau nu faci simti tu sau nu dar daca te simti bine se secreta in plus unii hormoni care incordeaza uterul si codatii nu "strica".
pupici si bafta la

Liuda si burta 22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

m-am programat si eu la iosup tocmai pe 9 oct. o sa fiu sapt 26- 27. Si mi-au zis ca au numai video.
e 2.900.000. lei vechi

sraluca22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

Raluca, stai linistita si nu te alrma cu infectia, poate fi urinara pt ca de cele mai multe ori asa se intampla, eu abia am terminat tratamentul cu antibiotice din acelasi motiv, asa ca ... stai linistita...

Feletor, ati atins un subiect delicat pt mine si ma bucur...mie mi-e frica sa , DE CEEEEEEEEEEEE ????????????????
Abia daca fac ceva o data la 2 saptamani, ma tot gandesc ca poate patesc bebelushele mele ceva, cred ca sunt cu nervii, nu ???
HELP HELP !!!!!

PUPICI !!!

Flavia Alexia si Daria 19+

Mergi la inceput

fetelor daca doctorul nu v-a atentionat si nu v-a interzis stati cumintele si faceeile gti-va treaba si nu va mai stresati pentru ca natura a facut totul in locul vostru.... si a pus bb la adapost si nu puteti sa ajungeti cu scula (ma scuzati) la ei. Daca colul e in regula - bafta la pat, ca e bun contra durerilor de spate pentru femeile gravide. Intrebati medicul ca sa stati linistite. Dar de regula daca nu a interzis inseamna ca nu e pericol.

Liuda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Flavia si eu am atins subiectl asta in capitolul trecut si tot asa povesteam ca am rarit apreciabil. Doctorul zice ca nu trebuie sa ne facem griji in privinta asta daca nu avem vreo problema..Insa vad ca depinde de la cuplu la cuplu daca se simte bine cu ideea sau nu. teoretic se pare ca e ok!

Mergi la inceput

acum 2 zile am dat start la cartofii prajiti si o parte din noi au mancat aceeasi mancare.
azi daca ne mai incurajam un pic dam starul la . si ne trezim ca o parte din gravidute fac acelasi lucru in aceasi zi.
maine ne povestim cum a fost.... ca doar de cartofi am povestit si a doua zi cum erau....

Liuda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simkat spune:

Feteloooor, m-ati naucit, sunteti multe si nu am reusit sa retin decat cateva nume!
Cand aveti timp sa scrieti asa de mult? Vreau si eu sa am timp, dar nu pot si nici nu sunt genul care sa scriu fara sa citesc ceea ce ati mai scris, iar cand reusesc sa "termin" de citit, tocmai bine trebuie sa ma intorc la "munca" (nu am decat la servici net). As vrea sa vin si eu la intalnire dar trebuie sa merg sa il iau pe BB cel mare de la mama soacra (il duc dimineata si il iau seara). Nu stiu cat o sa mai pot asa, fiindca sunt deja .

Apropos, stie cineva cam de cand pot sa imi iau medical? Stiu ca daca ai probleme cu adevarat poti sa iti iei oricand, dar asa... fara prea mari probleme? (adicatelea sa nu bata prea tare la ochi).

Mami@Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Eu zic la fel, ca nu aveti de ce sa va faceti griji din moment ce nu aveti "rosu" de la nenea doctoru', dar fiecare face cum considera si cum simte ca e mai bine! Decat sa iti stea neuronu' lipit pe tavan ca poate faci ceva rau la bebe,in timp ce , mai bine ramaneti la giugiuleli de adolescenti la prima intilnire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simkat spune:

Liuda, ai dreptate cu , numai ca eu nu prea mai am chef dupa ce ma trezesc la 7, plec cu baiatul in alt cartier (eventual in brate ca nu vrea sa mearga dimineata, iar sotul fuge cu masina), stau 8 ore la serviciu, merg la mama soacra sa-mi recuperez marfa si ajund in jur de 19,30 - 20 acasa, dupa care incep sa alerg prin casa: mancare, spalat, calcat, curatenie (nu le fac pe toate in aceeasi zi) si mai ies si cu cupilu afara, ca de.. el nu intelege, ca e mic. Cand vine sotul, in jurul orei 22, iti dai seama ce scantei mai ies!
Dar este si o parte buna, ca ma mentin in forma si sunt mereu activa!Ce spuneti de asta?

17+ & Raducu (19.02.2004)

Mergi la inceput