Mamici de ianuarie - februarie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Anis, hi hi sa-i putzina apa

Aventura 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

Fetelor, stiu ca pic nu chiar la tema... ma scuzati, va rog!
Am scris mai devreme la voi aici, dar am vazut ca nu reusesc sa tin pasul ... mai ales cind trece W/e ... nu stiu cum faceti sa fiti asa harnicutse!

Michelle81, sa va fie Domnul alaturi!

Liuda, imi face o deosebita placere sa citesc mesajele postate de tine! Atit de realista si totusi f optimista! ... si atit de directa, apreciez asta!

Cred ca mai curind de la voi as pbtine raspuns la intrebarea mea.
Va rog, cine poate sa-mi raspunda!

Am fost la medic astazi, mi-a facut masuratorile cuvenite, si mi-a zis: Da ai un bazin mareeee!.... Da chiar e mare! Si masuratorile: 30 jos, 32 sus. :/ zice ca e cu 2 cm mai mult de norma de sus. ... Nu m-a ofensat ce a zis, dar de cine am intrebat - nu stie semnificatia acestei masurari si nici care ar fi norma asta si ce ar insemna. Nu am putut sa intreb medicul...

Va rog sa ma scuzati pentru off topic!
Sanatate tuturor!

Ludmila 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

ha ha ha sa ma laud eu ziua ma duc de 3-maxim 4 ori pe zi deci nu ma duc asa sa fac ca voi cu picatura
si noaptea nu ma mai duc deloc ci asta demult. ca vreo 2 luni eram disperata cat pe ce sa ma mut la baie pe saltea. Dar acum chiar nu am treaba
ceva hazliu.... de cand am ramas insarcinata am schimbat si colacul la wc pentru ca unu l-am rupt - ma duceam noaptea sombula cum eram la wc si ma aruncam pe wc si doar atunci din lovitura ma trezeam direct pe el. nu stiam cum am ajuns in baie dar ma trezeam acolo, asa ca.... .... riscul meseriei - orice placere costa bani - pe mine m-a costat mai multe capace de wc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mishulica mersi pentru apreciere
asa sant chiar si in viata nu tac niciodata, mereu glumesc si sant realista la maxim.
noroc de mine pe aici pe forumul asta ca va mai fac sa zimbiti, ca fetele astea daca ar putea toata ziua s-ar plange si de diagnosticele care le au cat si din cauza ca nu li s-a zis nimic rau la dr. Nu mai inteleg nimic. Daca ii zice de rau - se agita, se trateaza, daca nu ii zice de rau - iar e rau de ce nu i-a zis de nu stiu ce organ.
alo fetelor trezitiva..... greul este inainte.... daca acum ne plangem ce o sa mai scrim pe la 7-8-9 luni cand nu se stie cate din noi nici sa se ridice din pat fara ajutor nu o sa mai poata..... Asta e viitorul care ne asteapta... zile grele , nu acum ... acum e viata dulce - ajung si la unghiile de la picioare ca nu mai am mult si nu o sa mai ajung la ele. Bucurati-va... !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Aventura zic si eu prezent pt intalnire. deci am inteles bine: vineri la resta din spatele magazinului Eva, da???

Anis cum se simte cand sughite bebe???

Marina 21+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

liuda vad ca ai uitat ca sunt campioana elefantelelor am luat 16 kg ( sper !!!! ca nu m-am mai cantarit de ceva vreme ) in 22 saptamani ; acu merg la aqua-gim nu sa dau jos dar sa nu mai iau asa mult sunt super umflata am niste degete si picioare de elefant si partea proasta e ca imi urca si tensiunea ; azi merg la dr sa vad ce zice

catalina ar fi bine sa faci si acum o urocultura sa vezi daca isi face antibioticu treaba ar trebui sa iasa steril si o alta urocultura dupa ce termini antibioticu la o saptamana

asa as vrea si eu cateva zile libere de genul un medical mic dar cum spuneam e mai greu cand sefa e si medicu de familie

abia astept sa o vad pe bebelina mai am putin 1ora jumate si mergem la eco
va pup22+ alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Dragi burticutze,
am lipsit pt ca la noi incepe santierul...ne apucam sa renovam un pic (nu toata casa, pt ca nu ne permitem). Asa ca nu mai am acces la internet...Mi-a fost tare, tare dor de voi!
Sper sa reusesc sa ajung si eu la intalnirea de pe 15, desi nu depinde de mine ci de mesterii care lucreaza la noi si de mutarile pe care trebuie sa le facem prin casa. Pana la urma a ramas locatia "la mama"? La ce ora?
Dragelor, sunt intr-o mega-fuga pe aici si n-am mai apucat sa citesc sa vad ce faceti voi. Ser ca toate sunteti bine si bebeii la fel.
Va pup si sper sa terminam in 3 sapt cu santierul. Pana atunci voi mai intra de unde apuc - am uitat sa va zic ca si la job ne-au taiat accesul la internet...
Pup,
wanna & bebe din burtika 18 weeks and 3 days

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

aventura
,vreau si eu sa vin vineri,trece-ma in lista te rog!!!

catalinasi eu am luat uricol si simteam presiunea aia pe vezica,am zis ca e din cauza lui ca da pipi mult ca sa curete infectia.eu am scapat de infectia urinara doar cu uricol si spalaturi cu ceai de galbenele (nu musetel ca ala poate sa dea iritatii).

anis,chiar,zi-ne si noua cum se simte cand sughite bebe?
eu simt puiutul meu cum misca si jos,si in zona buricului,si mai spre stomac...nu prea imi place sa il zgandar,dar aseara ne-am jucat,il tachinam cu degetelele si el raspundea...

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine

pozute

Uite atat suntem de mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Dragele mele,

daca una dintre voi are timp si poate sa intre pe pozele comune si sa imi stearga niste poze pe care le-am pus prost in "my all photos", ca stau ca ala in fata portii si nu pot sa sterg sau macar sa le duc in albumul meu Ralu74. Si le-am adus in album si dublate....sunt tare.

Multumesc mult
Ralu 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele vroiam sa vin si io, da eu maine plec la casa de la Breaza.

Acum cand e inca micutz se simte ceva mai rar, mai incolo o sa se simta si de 2 ori pe zi.Cand sughite bebe, e ca si cand ti s-ar zbate un muschi in burticuta, dar asa pe un perimetru de 1 cm, si cand pui mana simti.Adica chiar seamana a sughitz, da fara sunet..
daca n-ati inteles ma m-ai gandesc eu cum sa va explic..

AniS 21+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput