Mamici de ianuarie - februarie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 13
CoraHope spune:
Fetelor!
Am nevoie de un sfat...spuneti-mi despre pozitiile de dormit...Nu-mi pot gasi pozitia nicicum...pe burta nu mai merge, pe spate nu am aer...pe lateral nu-mi gasesc pozitia optima...
Mersi,
Cora
Daconst spune:
quote:
Originally posted by CoraHope
Fetelor!
Am nevoie de un sfat...spuneti-mi despre pozitiile de dormit...Nu-mi pot gasi pozitia nicicum...pe burta nu mai merge, pe spate nu am aer...pe lateral nu-mi gasesc pozitia optima...
Mersi,
Cora
La mine merge bine pe lateral cu perna intre picioare si am mai vazut in reviste ca la burtica mai mare poti sa-ti pui o perna si sub burtica cind stai pe o parte.Am incercat si mi-e bine si asa.
Pe spate nu e deloc indicat.
Dana 23+

Catalina spune:
Liuda, nu te mai plange ca nu esti campioana. Eu cu Dana suntem. Ea cat zice ca a luat si eu cu 10 kg la 23 de sapt. Sa ne fie de bine.
Michelle, ai grija de tine si de bebe si da-ne de veste cand poti, ne gandim la tine.
Cata 23+
Helenutza23 spune:
Liuda esti criminala!!! ![]()
![]()
na, uite ca ii raspund delfinutei, si nu-s barbat, sigur, dar are noroc ca la firma la noi se renoveaza si am avut pe cin' sa intreb.
delfinuta deci am intrebat pe mesterii care renoveaza la firma la care lucrez si mi-au spus ca daca vinaromul de dinainte a fost unul de calitate nu-ti mai trebuie amorsa, poti da direct cu alt vinarom peste. altfel, tre amorsa.
spor la treaba!
17+
delfinuta spune:
Liuda uite ca au mai intrat doua fete in clubul nostru ,al elefantelor: Dana si Catalina..
Deja ma simt din ce in ce mai bine.![]()
Cora cu dormitu cred ca toate avem probleme. Io una n-am mai dormit ca lumea, adica sa ma odihnesc si eu toata noaptea, de cand n-am mai putut dormi pe burta. oricum incearca pe o parte, recomandabil pe partea stanga ca asa sta bebe cel mai bine si ai sa te obisnuiesti pana la urma.
Helenutza23 spune:
quote:
Originally posted by Daconstquote:
Originally posted by CoraHope
Fetelor!
Mersi,
Cora
La mine merge bine pe lateral cu perna intre picioare si am mai vazut in reviste ca la burtica mai mare poti sa-ti pui o perna si sub burtica cind stai pe o parte.Am incercat si mi-e bine si asa.
Pe spate nu e deloc indicat.
Dana 23+
si io, si io! ia vedeti ce perna meseriasa http://www.comeparty.co.nz/pregnancypillowmaternity.htm
cred ca o sa imi confectionez si eu una asemanatoare!
17+
Liuda spune:
problema e alta - eu pana in saptamana a 16 nu am pus nici un kg. Si acum in 22 am 7 kg. nu vi se pare prea mult in timp prea scurt
delfinuta spune:
Helenutza saru mana! Acu problema e ca nu stiu cat de bun a fost vinaromu dinainte...deci cel mai bine dam si amorsa..
Daconst spune:
quote:
Originally posted by Liuda
problema e alta - eu pana in saptamana a 16 nu am pus nici un kg. Si acum in 22 am 7 kg. nu vi se pare prea mult in timp prea scurt
Eu am pus 5kg intr-o luna...asa ca nu ma mira nimic.
Oricum conteaza si cum erai inainte de a ramane gravi.Ca cica cele mai slabute(n-a fost chiar cazul meu)pun mai multe kg.
Desi nu ma consoleaza asta incerc sa stau calma ca pina la sfarsit n-o fi chiar asa rau.
Dana 23+

delfinuta spune:
Eu in primele trei luni am slabit 2 kg, ca mi-a fost rau, nu mancam nimic si stateam doar pe perfuzii..Grosu asta de kg l-am depus de vreo 6 sapt incoace..