Vine ziua lui!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Sotzului meu ii plac vinurile, asa ca de ziua lui i-am luat o cutie care contine un tirbuson, un dop de pluta cu varf si capat de inox si un desfacator. Cutiutza e din lemn, cu interior din catifea, ii zice "wine box". A fost foarte impresionat si a zis ca asta e un cadou adevarat (adica nu haine, parfum). Eu i-am adus-o din State si am pastrat-o pana de ziua lui, dar recent am vazut si la noi.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Alynutza, nu zici tu rau. Am vazut si eu seturile alea si nu arata rau deloc si nici dansul nu refuza un pahar de vin bun. Mersic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Va venii si ziua sotului meu. El este jucator de tenis si cred ca o sa-i iau o geanta de tenis speciala.
I-am luat deja o camasa Wrangler pe care i-am dat-o inainte de ziua lui, asa ca trb sa mai iau ceva.

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ma bucur ca ti-am dat o idee. Vezi, daca ai putea sa testezi dopul respectiv, eu nu l-am testat si e prea mare, nu incape pe gura unei sticle de vin, doar de sampanie eventual. Eu acum as vrea sa-i iau un ceas si sa-l gravez, dar inca nu stiu cu ce si ce marca de ceas...

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Acum fo 2 ani i-am luat o cana pe care am pus poza kupilului si a fost taaaaaaaaaaaare incintat. Nu va spun ca poza a fost lipita tare prost, asa ca acum are pete albe (cana e alba) si pe linga asta acum citeva luni am scapat cana in chiuveta si i s-a rupt toarta si el a lipit-o si o mai foloseste si acum .

Anul asta si-a cumparat singur cadoul: un telefon mobil nou - o jucarie noua pt. el de fapt

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Mergi la inceput