Nu stiu unde anume sa deschid subiectul asta asa ca il deschid aici. Mai fetelor ca in ficare an am o dilema! Vine ziua LUI!
Cine ce idei de cadouri mai are, nu vreti sa ne dam cu parerea aici?
Scuze daca subiectul s-a mai discutat pe undeva.
Uite www.juridice.ro/forum/viewtopic.php?p=9532" target="_blank">AICI o idee de cadou. ![]()
Ceva legat de hobbyurile lui sau care stii ca il intereseaza in mod special si e si durabil.Eu i-am luat anul trecut 2 memory cards de 512 mb pentru aparatul foto digital si un hard drive portabil pe care sa si-l umple cu ce dorea.
Sabina
19+
mamica lui Aleksi Joel 
sotul meu este un pasionat pescar, asa ca primeste de ziua lui scule de pescuit.
mirela
Eu i-am luat un ceas de la Q&Q si l-am gravat pe spate la bijutier (acum 5 ani) tine f. mult la el. Anul trecut i-am luat un scaun pt. calculator de ala gen fotoliu. Anul asta sint mai saraca chiar nu ma duce mintea ce sa-i mai cumpar .
- cred ca lenjerie sexy pt. mine
Liliana si Dani
poze
quote:
Originally posted by rilbuc1
Uite www.juridice.ro/forum/viewtopic.php?p=9532" target="_blank">AICI o idee de cadou.
He, he, he rilbuc ai fost chiar haioasa! Cred ca un cadou de genul asta l-ar tine minte toata viata 
Aiska - la ceva de genul asta ma gandeam si eu, numai ca el lucreaza in IT si are de-a gadget-uri din aste de-mi prind eu urechile in ele. Mai studiez problema, poate un parfum.
Fetele tot mai astept idei... asa gandesc eu mai putin ![]()
Eu cred ca votez pentru chestiute personalizate.
Sau, intreb: vrei X, BA?
Si el zice: Da, FA...
eu anul acesta i-am cumparat sotului meu "jucarii" pentru pescuit, ca e foarte pasionat de pescuit.
intr-un am i-am cumparat o borseta de piele.
daca vrei un cadou mai haios, pe la magazinele jolidon sunt boxeri cu desene haioase pe ei. anul trecut i-am cumparat de acolo sotului meu niste boxeri cu "my perfec woman" de care e foarte incantat.
26 + cu 
Nunta noastra