Vine ziua lui!
Raspunsuri - Pagina 2
Alynutza spune:
Sotzului meu ii plac vinurile, asa ca de ziua lui i-am luat o cutie care contine un tirbuson, un dop de pluta cu varf si capat de inox si un desfacator. Cutiutza e din lemn, cu interior din catifea, ii zice "wine box". A fost foarte impresionat si a zis ca asta e un cadou adevarat (adica nu haine, parfum). Eu i-am adus-o din State si am pastrat-o pana de ziua lui, dar recent am vazut si la noi.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
saddie spune:
Alynutza, nu zici tu rau. Am vazut si eu seturile alea si nu arata rau deloc si nici dansul nu refuza un pahar de vin bun. Mersic 
bufi spune:
Va venii si ziua sotului meu. El este jucator de tenis si cred ca o sa-i iau o geanta de tenis speciala.
I-am luat deja o camasa Wrangler pe care i-am dat-o inainte de ziua lui, asa ca trb sa mai iau ceva.
Bufi
Alynutza spune:
Ma bucur ca ti-am dat o idee. Vezi, daca ai putea sa testezi dopul respectiv, eu nu l-am testat si e prea mare, nu incape pe gura unei sticle de vin, doar de sampanie eventual. Eu acum as vrea sa-i iau un ceas si sa-l gravez, dar inca nu stiu cu ce si ce marca de ceas...
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
Karina spune:
Acum fo 2 ani i-am luat o cana pe care am pus poza kupilului si a fost taaaaaaaaaaaare incintat. Nu va spun ca poza a fost lipita tare prost, asa ca acum are pete albe (cana e alba) si pe linga asta acum citeva luni am scapat cana in chiuveta si i s-a rupt toarta si el a lipit-o si o mai foloseste si acum
.
Anul asta si-a cumparat singur cadoul: un telefon mobil nou - o jucarie noua pt. el de fapt ![]()
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine ![]()