Munte - recomandari hoteluri/pensiuni
Sunt in cautarea unui loc unde sa poata fi organizata o iesire in grup (in jur de 55 de persoane din care vreo 10 copii) intr-un week-end. Nu vrem un hotel foarte foarte mare, am prefera fie un hotel, fie o pensiune pe care sa o ocupam cu totul.
O idee a fost cheile gradistei, dar am inteles ca restaurantul de acolo e destul de mic si o masa festiva ar fi greu de facut acolo.
Pe net gasesc destul de multe hoteluri si pensiuni, dar parca fara o recomandare nu-mi vine sa merg acolo, mai ales ca am mai luat teapa asta cu netul si alta data, una gaseai pe site si alta la fata locului.
Asa ca astept sugestii (preferabil cu link-uri spre site-uri sau macar cu poze) de la locatii unde ati fost si v-a placut.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Raspunsuri
mihatocae spune:
Incearca http://www.cfh.ro/... Noi am fost acolo si conditiile si mancarea sunt fff bune. Este asezat la marginea unei padurici unde puteti organiza drumetii cu copii (daca mai e vreme frumoasa).Aveti insa in vedere ca cel mai apropiat oras este Sibiul (depinde cu ce scop organizati deplasarea).
Mickyyy spune:
merci de sugestie. Chiar ieri mi l-a mai recomandat cineva , si ma gandeam serios la el.
Nu ma intereseaza sa fie in apropiere de oras, ci sa ai cu ce sa-ti umpli timpul pe acolo.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
nana_sim spune:
Poate vi se potriveste Cabana Plaiu Foii. Este intr-un loc de o rara incantare a ochiului, la poalele Pietrei Craiului, la 11 km de Zarnesti. Mancarea este buna si preturile ok. Nu stiu exact cate locuri au in total dar pot sa aflu. Noi am fost in weekendul trecut pe acolo si am luat preturile actualizate, tel etc.
Mickyyy spune:
Multumesc nana, dar deja am gasit, undeva langa sighisoara. daca vreti o sa va povestesc cum e saptamana viitoare, ca mergem chiar in week-endul asta !