Forum de discutii sau de colectare de fonduri?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Pai, carolina, cam asa se intampla cu umanitarele noastre daca trebuie depusi baniin contul unei terte persoane. se scaneaza extrasul de cont, se pune pe net, se verifica.



Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Scanarea extraselor de cont se va face si publicarea lor cu urmatoarele mentiuni.
1. Se vor vedea toate sumele atat incasate cat si retinute (acestea sunt doar comisioanele bancii si dreptul lor scrie clar comision)
2. Pentru sumele incasate vor fi vizibile doar
a. sumele incasate si soldurile zilnice
b. Numele si prenumele deponentilor care au solicitat in mod privat ca numele lor sa nu fie facut public nu va fi vizibil.
c. Donatoarele (-torii) care au mentionat ca nu au nimic impotriva ca numele lor sa fie vizibil vor beneficia de aceasta publicare respectiv numele si prenumele respectiv CNP-ul lor va fi vizibil
d. Donatorii(oarele) care la inchiderea actiunii nu si-au manifestat nici acordul nici dezacordul privind publicarea datelor personale vor beneficia de aplicarea initialelor in dreptul sumelor dar de precizarea CNP-ului pt o corecta identificare ulterioara.

Nota:
Nu este nici o suparare daca sunt persoane care isi spun rezervele daca au obiectii si/sau observatii e firesc si la urma urmei normal, insa in egala masura in afara organizarii si derularii de ajutoare cu respectarea datelor private dar cu o transparenta maxima, nu exista acum o alta modalitate rapida de a putea sa permitem derularea unor astfel de modalitati de manifestare a sinceritatii si compasiunii ce pornesc din inima pentru cazuri triste si nedorite indiferent cine ar fi in cazul respectiv.
De aceea eu port un imens respect pentru aceste gesturi, imi readuc aminte de cazurile trecute si nutresc speranta ca viitorul sa aduca mai putine momente triste si mai multe fericite.
Imi asum raspunderea 100% pentru toate derularile prezente pentru Romania in conturile deschise si publicate special pt aceste ajutor. Intra in obligatia mea in mod integral si singular atat derularea cat si publicarea tranzactiilor pe aceste conturi.
Finalitatea este una singura. Intreaga suma se va duce acolo unde ii este destinatia. Doar acolo si intreaga suma.
Daca sunt neclaritati, intrebari sau orice gen de informatii care pot sa ajute nu ezitati sa le puneti. Va voi raspunde in mod cert.


Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

si eu am primit PM de la Anamaria dar nu continea nici un nr de cont;

cum am mai avut schimburi de email cu ea, nu mi s-a parut de loc exagerat sa primesc PM-ul, chiar daca nu imi era adresat explicit mie; am apreciat si apreciez daruirea ei pentru aceasta cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Culmea stiti care este? Ca multi se bucura ca au ceva concret de ajutat. Sigur, multa lume are nevoie de ajutor, dar parca atunci cand e cineva "de-al tau" la ananghine, ai o multumire aparte.
Pe mine nu ma deranjeaza modul de colectare al fondurilor, asa cum este acum. Si nici faptul ca pe forum se cere ajutor. Ca si la alte subiecte, daca vrei citesti, daca nu, nu. Si nu te trage nimeni la raspundere. Nu stiu daca-i necesara recompensa prin simboluri, eu nu o agreez, dar asta-i alt subiect. Care s-a discutat.

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

vroaim sa spun decat atat..am donat si inca mai donez ..nu am verificat daca au accepul sau nu al admin..am privit pozele copiilor si nu am putut sa raman indiferenta!!
atata tot..si ma retrag!!!
asa cum am facut'o de fiecare data!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!


"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

quote:
Originally posted by Amaya

Caroline, sincer, nu cred ca te obliga nimeni sa donezi pentru un caz in care nu crezi. Dar macar nu mai pune sub semnul indoielii o actiune menita sa ajute o fata intr-o stare critica. Numai faptul ca desprecopii.com s-a implicat in aceasta actiune este o garantie in sine pentru multa lume.

Oana 18+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"



Nu cred ca asta-i o solutie.
Vreau sa donez si vreau sa cred ca donatiile noastre ajung acolo unde am sperat noi.
O fac cu tot sufletul si mi se pare normal sa mi se puna la dispozitie nu numai numerele de cont, ci si extrasele lor.
Nu doresc sa stiu numele donatorilor, dar doresc sa stiu numele beneficiarilor. Sa le vad figurand intr-un act emis de o banca, sau daca nu, sa mi se dea toate detaliile privind retragerile de fonduri.
Nu vorbesc de rapoarte ci de acte originale scanate.

Daca ati facut deja asta, dati-mi si mie un link sa ma pot uita si eu.

Si n-ar fi o idee rea daca odata cu cererea si numerele de cont ati atasa si linkul unde se pot vizualiza extrasele.

Asta pentru a evita orice suspiciune.

Sper ca nu deranjeaza pe nimeni cererea de transparenta in manipularea fondurilor. Daca da, imi cer scuze anticipat.

Cu respect,
Caroline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Caroline daca vrei sa faci o donatie o faci daca nu sari acel mesaj si treci mai departe.

Daca vrei o donatie si sa verifici conturi inainte, o faci in privat cu cel ce are numele de cont si numerele si ceri dovezi.. nu public sa atragi atentia si sa dezvolti o cearta...

Fara suparare dar eu cred ca aceste intrebari pot fi rezolvate in privat cu cei ce sunt legati personal de aceasta actiune umanitara... vrem doar sa o ajutam pe Mirela (Barbye), sa aiba o mica speranta pt o viata mai buna.

Pe viitor daca nu ai incredere in cei ce organizeaza aceste forme de coletionari de bani, scrie direct persoanei care are nevoie de ajutor, si cand respecitva (respectivul) va avea timp te va lamuri sau trimiti banii direct la el...

Toate cele bune si haideti sa nu ne certam si sa incercam sa ajutam o fata care are nevoie de ajutorul notru... sa ii redam speranta si visul vieti.




Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

quote:
Originally posted by Gabbriela
Daca vrei o donatie si sa verifici conturi inainte, o faci in privat cu cel ce are numele de cont si numerele si ceri dovezi.. nu public sa atragi atentia si sa dezvolti o cearta...



Nu ma cert cu nimeni, nu dezvolt o cearta ci cer o explicatie.

Atata timp cand cererea banilor se face public, nu prea pricep de ce cererea de transparenta in gestiunea fondurilor trebuie sa se faca in privat. Poate ca exista vreun motiv si nu-mi dau eu seama.

Gabriela, scuzele din mesajul anterior iti sunt destinate si tie.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Asa cum s-a promis aveti cate o inimioara.
Vreau sa precizez ceva extrem de important. Imi manifest neputinta si sentimentul de nedreptate pentru cele care mi-au cerut sa scriu anonim in locul Idului sau a numelui lor. Pentru ca nu am putut din acest motiv sa atasez inimioara cea mica in dreptul lor.
Insa tin sa le precizez ca inimioara aceea bate chiar si asa pentru ele.
Cu toata sinceritatea.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

vorba lunga e saracia omului. Caroline: Marius, Oana_B, papadie si Liana30 fac permanent update la donatii.
Mi se pare foarte transparent. DAca ai alte sugestii, mai constructive, te rugam sa ni le propui.
Poate ca e insa nevoie sa acordam mai multa increderea unor oameni pe care ii cunoastem de ani de zile - si sa nu aruncam vorbe doar de dragul contrazisului.

o seara frumoasa in continuare,




Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput