Mamici de noiembrie - decembrie 2006(38)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

pupici de noapte si multumesc de griji !
alex .... dau pupic si tie ca nu mai e virus la mine ;) a plecat deja :)

D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Danita.....ma bucur ca esti mai bine.....si eu te pupic...

alexandra 31 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DANITA,
sa stii ca se da Materna compensata...,vorbeste cu medicul tau si spune-i.De restul de bani ii poti lua ceva lui bb,nu?
KTRINEL,
urechea dreapta ..,mai precis,ce ma bucur ca ne-ai mai scris si noua cite ceva.Multumesc de compliment,dar tu cind ne mai pui si noua poze noi?Hai sa te vedem !
CLEO,
azi am vazut jucaria lui Lizi cea dragalasa(caruselul) in Metro si stii cit era? 240 LEI NOI.Ce fetita mare ai...,felicitari!!!
PITIKOT,
ca o completare,tu poti sa-ti pastrezi numele tau dupa ce te vei casatori,asa am facut si eu dar pentru ca plecam din tara la scurt timp si viza de SUA era deja luata si....altele,dar s-ar putea sa te doara tare chestia asta.Mama mea care a divortat de tata si si-a schimbat numele dupa divort era nevoita sa dovedeasca de fiecare data ...,cind era nevoie ca eu si fratele meu sintem copii ei..,pentru ca noi purtam numele tatalui si era o nebunie totala.Au fost momente in viata cind a regretat ca si-a schimbat numele dupa divort in numele ei de fata.Sper ca m-am facut inteleasa...,te pup
MIRONA,
super patutul si lenjeria este superba...,nu am inteles daca ai facut-o sau ai cumparat-o.Si cit te-a costat patutul?
AlEXANDRA,
nu ma mai doare asa tare...,am tot pus picaturi care sint ca si calmante si am luat si pastilutele ...,o sa treca curind.

dandusa 33 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dandusica .....multumesc ptr raspuns , o sa ii spun dr daca vrea sa imi faca o retepta compensata ... dar ce mai conteaza cei 300.000 lei ptr o luna ......cand au fost luni cand am depasit 9 mil pe medicamente .....asa ca o sa incerc ! thx de info !
pusici la toate fetili !!!

D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

AM REUSIT!!!
SA VA CITESC!!!
Si am si raspuns...,ehehe super harnicuta,dar sincer nu mai pot sta in fund ca bb da de zor din picioruse si trebuie sa fug la nani.
Azi am fost prin Metro si am luat lenjerie completa pentru bb cu patru aparatori ,pernuta si pilota la doar 40 lei noi.Am stat sa ma gindesc daca sa iau roz sau verde...si am stat ....si am stat,pina la urma am zis...ce-o fi o fi...,Claudiu a insistat ca el are o fetita si ca daca este baiat ii taie putza!!!Este primul lucru pe care-l iau roz ,pina acum am luat numai culori neutre care merg si la fetite si la baietei.Am luat si pampersi.Salteluta de la Domusflex este 100 lei noi si arata super ,din cite mi-am dat eu seama, seamana cu cea a lui Cleo.Probabil a ei este mai scumpa ...,dar si asta arata super si este foarte mare in inaltime.Cred ca am s-o iau .
Mii de scuze ca nu am reusit sa fug la magazinul cu buretele cel dragalas...,m-a salvat MARCELA...cu poza.Este exact cu ce stiam si eu.
Azi a venit sotul sa ma ia de la servici si nu oricum...,cu masina.De cind a avut accidentul acum cinci sapatamini....,noi nu am avut masina si a fost tare greu fara ea.A durat patru sapatamini sa o faca si azi era in culmea fericrii ca are masinuta acasa,drept pentru care miine fugim la marfa in Buc .Vom pleca miine dupa amiaza ,stam la mama o noapte si apoi ne intoarcem la C-ta.Deci vineri seara ...,probabil ca am sa intru sa va citesc sau sa va scriu...sa nu va faceti griji de mine,vom fi bine.

Va pupacesc pe toate si deabia astept sa ne intoarcem cu bine.

dandusa 33 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

va pupam atat eu cat si davidutzu meu...noapte buna, pe maine.

dolores 28+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

la mine este aproape ora 22,in romania este ora 23 si sigur nu mai e nici una dintre voi treaza care sa stea pe net.am citit tot ce a-ti prestat pana acum.........respect fetelor......aveti o viteza la degete....ALEXANDRA,ma pierdusei?nu prea ti-e bine acasa,nu prea ai stare,dupa cum ne spui.dar ce mai spui de mine,ca eu stau acasa de cand aveam 2 luni.si crede-ma ca sant o temperamentala innascuta.sotul meu imi zice mereu intr-o romana stricata........deci scriu exact cum spune el..........du esti un mare ardei in guru.are o problema cu cuvintele astea doua:<gura si _uru>..el si acum dupa aproape 4 ani,imi zice .......pupa-ma in guru(adica sa-l pup pe gura)......eu rad de ma dau pe spate......precizez ca vorbeste foarte bine romaneste,stricat dar dragut tare.hai, ca uite sar de la una la alta.

dupa cum spuneam cu statul acasa.am ramas insarcinata(prima data nestiind ca am gemeni),am mers pana la aproape 2 luni la servici,apoi am avut o saptamana concediu,dupa care mi-am luat concediu medical vreo 3 saptamani(timp in care mi-a fost atat de rau.....ingrozitor,intre timp aflasem ca am gemeni),apoi am intrat in concediu de maternitate mai devreme(frühkarenz,pt cine stie germana).nu m-a afectat in nici un fel asta(ma refer la statul acasa,iar financiar nici atat,dimpotriva am primit mai multi bani).in primul rand dormeam foarte mult si clar nu as fi putut munci,iar raul de care povestesc ca imi era......nu am vomitat deloc,poate ca ar fi fost mai bine sa vomit.......aveam o stare permanenta de rau.si uite asa au trecut zilele,a venit apoi vara,vreme frumoasa,plaja,piscina,mie imi mergea bine si ma puteam plimba singurica prin oras............pana acum in august ,pana cand am inceput sa ma misc foarte greu..........spitalizarea..........ambulanta..........si acum uite-ma ajunsa pana acum...........mandra de mine,de sotul meu si mai ales de harbujeii astia doi care-i port in burtica si ii si vad chiar.dar sa va spun ce ma doare intre picioare.........ma doare de-mi vine sa plang nu alta.nu mai stiu exact(scuze) cine spunea ca o dor oasele bazinului.ma dor si pe mine de mor nu alta,mai ales noaptea,merg ca o rata leseasca.......merg de parca plec la lupta........sumo,ce mai.am pus vreo 15 kg.........sper sa le dau jos.dar cum sa fac sa pun si eu niste pozici,dar numai voi sa ma vedeti,mamici de noiembrie-decembrie.nu de alta,dar am o "prietena" in romania care ma cauta si in ...ma iscodeste,ma cauta pe forum....faze de astea care nu-mi plac,mai ales ca ea nu stie in ce conditii am ramas eu insarcinata si nici nu prea as vrea sa afle.nu am eu moaca faina,dar credeti-ma,se poate si mai rau.

despre faza cu baia bebeilor............cred ca o sa ma incred in instinctul meu,care acum lipseste desigur.am primit multe idei de la voi si va multumesc la toate care mi-ati raspuns.

ce m-as baga si eu la o intalneala cu voi,mama-mama.........tare-i rau sa nu ai pe nimeni pe langa tine........am eu ceva-ceva....dar nu sant multumita.un suculez,o pizza,o plimbarica.....tare mi-e drag de voi si va pup pe toate cu foc.noroc cu sotul meu care ma face sa rad vorbindu-mi pe romaneste,si nu pot sa nu rad ca e mortal.

noapte buna si ne vedem dimineata la cafea?la cat va treziti voi de obicei,cele care stati acasa si deschideti netul?eu sant prezenta oriunde si oricand.

29 + cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

m_monique multumim pentru vestile despre Adina - speram sa fie bine si s-o lase acasa. E bine ca a scapat de perfuzii. Doamne ajuta sa fie bine si de acum inainte.

fetelor - ma bucur ca va place patutzul pregatit Karinei.

dandusa - patutzul este al Adnanei-nepoata mea - facut special pentru ea. Au mai crescut in el inca 3 copii. Este dintr-acela care se poate face si tzarc si mai tarziu sa se dea jos gratiile pentru a deveni pat de domnisoara.
Acum a venit randul bebelinei mele.
Salteaua cumparata este din burete si nu e invelita - deci eu fac o husa cu fermoar. Atat. Lenjeria cea galbena am cumparat-o astazi si ne-a costat 1,2 mil. Contine- cearceaf, perina, pilota, perinita pentr masa de infashat, si lateralele 4, vatuite cu legaturi pentru a putea fi prinse de gratar.

va pupa fata pe toate si fug in pat ca azi ne-am trezit dis de morning sa mergem dupa saltea - la pranz nu am dormitat ... ca aveam de croit si inseilat - iar acum ... imi cam pica ochii in gura.
v-am pupacit si pe maine.

Miro32+ cu
am o nepoticã talentatã, si o BB-linã zbenguitã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

korina urata faza cu "prietena".
Sfat:
1. ori iti pui pozele pe contul tau - intr-un album privat si ne trimiti pe mailul comun o invitatie sa le vedem.
2. ori pui album privat in contul comun - si doar noi cele ce stim parola putem intra si le viziona.

si increde-te in instinctul tau - sigur te vei descurca cu ei ... si ei cu tine

Miro32+ cu
am o nepoticã talentatã, si o BB-linã zbenguitã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna seara burtici

Ce harnicute mai sunteti am citit tot dar nu prea am apucat sa raspund azi

KOKORINA-eu o sa-i fac baie bebelinei in dormitor cred ca e mai bine asa pana creste un pic,e mai comod si avand in vedere ca tu ai doi o sa-ti fie mai usor

MADALUTA-f.util ce ai postat pe mine m-ar interesa si restul conditiie de acordare a indemnizatiei

CHINICO- 16-18 grade?in casa?cred ca inghet cu totul si eu si bebelina eu mai putin de 22 grade nu o sa am in casa

CLEOMONI-felicitari pt grasunica si asteptam sa ne povestesti cum a fost la nemtalai

MIRONA-super patutul si lenjeria

Am plecat la somnic v-am pupat

bamboletta 31+ bebelina Antonia
"poze"

www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput