Mamici de noiembrie - decembrie 2006(38)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

dolores, dr h nu mai e la polizu, a plecat in tari mai calde, la euroclinic, sanador si polizu.

noapte buna tuturor, mamici si bebei!

chris 27+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Iesencelor ne vedem maine la cursuri

gata fug la somnic

bamboletta 31+ bebelina Antonia
"poze"

www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

donia, patut am gasit la Toys R Us la 167cad (erau mai multe variante de lemn ) si salteaua 50cad. tot de acolo.erau in promo de la Evenflo si scaun de masa, la 50cad de la 100 si ceva, as fi luat si eu , dar pana e sa stea in fund...mai este , asa poate mai prind alte promotii.a! am mai luat de acolo si setul de pat la 69cad si cearceaful de pus pe deasupra saltelei ( cu o parte impermeabila) la 20cad. peste el vine cearceaful propriu-zis. nu e bine sa pui cearceaful direct peste matelas ca e rigida si mai si transpira bebe.

zacusca de la bunica gasesc la toate magazinele romanesti, dar nou a parca ne place mai mult Pindjur (turcesc, ca zacusca noastra) pe care il gasesc la magazinul libanez Adonis si la cel grecesc Mourelatos.

acum m-am intors din oras, si am fost in centru exact cand s-a petrecut shooting-u la colegiul ala...naspa atmosfera...elicopetere pe sus, politie pe jos...brrr..., m-am bagat repede in orasul subteran ca si ploua si am luat unceai si am citit presa pana s-au mai linistit lucrurile.

Ktrinel si Ana Julia 30sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Pup dulce fetele mele gravidutze!
Mersi mult pt. urarile de ziua mea! Ieri dimineata sotul a trebuit sa ia laptopul la el si nu am putut vedea pina astazi urarile voastre.Ieri dim chiar ma gindeam ca fetele mele se vor gindi la mine si imi vor zice La multi ani! , dar nu credeam ca asa multe gravidutze se vor gindi la mine.Aseara cind a ajuns sotul au ajuns si invitatii si nu am putut deschide forumul sa ma uit , iar azi cind am citit aveam niste emotii.I-am aratat si sotului urarile si a ramas uimit.
Va pup dulce pe toate care v-ati gindit la mine!
Ziua de nastere mi-am inceput-o cu buchete de flori la 5.45 cind m-am nascut,apoi am mers si m-am tuns scurt, cum nu am fost niciodata tunsa, iar pina seara am facut curat prin casa iar cind au ajuns invitatii pe la 8 eram frinta dar am facut fatza desi ma durea putin burtica si spatele.Poze nu prea s-au facut ca mai mult s-a filmat dar am pus niste poze sa ma vedeti cu burtica si florile mele si cu noua tunsoare.

Chiar daca nu scriu zilnic sa stiti ca va citesc de 3 ori pe zi minim si sunt alaturi de voi la tot ce vi se intimpla si sotul meu desi trage de timp ca de elastic il tin la curent cu tot ce vi se intimpla.
Am trait alaturi de dolores ,chiar daca nu a stiut, tot ce i s-a imtimplat.Am stat cu mobilul in fata gindindu-ma sa o sun, dar m-am gindit la ce-am simtit eu in momentele alea cind vroiam sa fiu singura cu durerea mea, cel putin in primele 2 zile.Dolores sper sa nu te simti vinovata, asa cum m-am simtit eu. Asa a fost sa fie, sunt obstacole peste care trebuie sa trecem si sa luptam pt puiutii nostri.Trebuie sa fim tari si sa ne gindim ca va fi bine pina la sfirsit! OK?

Miro m-am gindit si la tine pe 8 septembrie si iarasi am vrut sa sun dar am zis sa nu intru cu ghetutzele in viata voastra

Intre timp pe 1 sept am sarbatorit 5 ani de la cununia civila.

Pt. printesa mea am mai luat diverse chestii: sterilizator si pompa de sin de la avent,aspirator nazal si tetine anticolici, perie par, si uncarusel muzical demential.Eram in metro si sotul nu s-a putut abtine cind l-a vazut si l-a luat, desi nu e chiar ieftin.Il puteti vedea aiciwww.shopmania.ro/magazin~online-jucarii~produs-lampa-crib-mobil~p-20258.html" target="_blank">carusel. Aici l-am gasit la 280 lei dar din metro l-am luat la 200 lei. E si lampa de veghe, are o gramada de melodii, proiecteaza si pe tavan.

Pt mine am gasit in metro prosopele mici la 35.000 pt. sini si am mai luat un prosop pt. fata, si mi-am luat si 2 pijamale cu bluza cu nasturi in fata: una de saten si una de bumbac.Pt. fetele din iasi: ieri am luat din moldova mall de la etajul 2 pijama de bumbac groasa cu nasturi in fata; este un stand numai cu pijamaele pe linga standul de la jolidon.Costa 490.000 si e tare dragutza.Mie imi va prinde bine pina la spital ca m-am saturat sa port hainele sotului.

Pt. fetele care nu au superstitii luati-va ce puteti acum cit mai puteti merge ca eu deja nu prea mai pot merge.Azi am iesit ca dimineata a trebuit sa merg sa-mi iau rezultaele la analize si m-am dus glont sa vad de pijama si cam atit am putut.Analizele cred ca sunt bune, cu calciu sunt la limita si voi baga tratament cu calciu dat de medicul meu, Mg e sub limita putin.

Acum ma duc la culcare ca ma scris mesajul asta pe bucati cit am avut acces la laptop.In sfirsit il inchei si eu la 2 noaptea.
Mi-am mai adus aminte ceva: ingeras si la mine toata lumea zice ca am baiat si eu la fel raspund: dar e fetitaOricum orice ar fi nu as vrea decit sa fie un pui sanatos.deci nu esti singura care se confrunta cu chestia asta.
Noapte buna gravidutze si miine mai vorbim!Cele care sunteti bolnavioare sa aveti grija de voi!

Lory 32 sapt Catrinel Rianna
ziua nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ce faceti fetele??
nu am apcaut sa citesc tot,mai mult pe sarite,ma bucur ca sunteti bine!

azi am fost la analize,curba de glicemie,bun siropul ala! m-au intepat de doua ori,inainte si dupa,dar cel mai rau a fost cu plictiseala o ora pe holurile clinicii!

bebelul catepodata are niste miscari enervante.parca as avea o ventuza inauntru,nu stiu cum face,adr parca se lipeste ca ventuza,nu stiu cum altfel sa explic.altadata sunt miscarinormale,chiar daca sunt mari ,se vad si prin piele..dar miscarile astea tip ventuza le simt tare aiurea.prefer vreun sut dureros decat asta.
intelege cineva ce zic?

24+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

aelita, tu nu esti in Romania, nu? demult vroiam sa te intreb asta..

Ktrinel si Ana Julia 30sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Dandusa, multumesc pentru compliment!
Din pacate nu am nici o idee cum se transforma miligramele in unitati la vitamina A. Pe de alta parte, fara sa stiu ceva sigur, ma gandesc ca de acum vit.A nu mai e atat de periculoasa, pentru ca organele bebelusilor sunt deja formate, nu prea vad ce rau ar mai putea face. Zic si eu...
Asa m-ai facut sa rad cu asta:

quote:
Dar chiar nu pot sa cred....,ati scris sapte paginii...!!!

Cred ca azi a fost una dintre cele mai prolifice zile pentru gravidutele noastre.

ramsan, si tu ai fost hazlie:
quote:
Salutare burtici! Wow..... in stilul asta pana nastem facem nu doar Odiseea o facem si pe Iliada la cat de harnice suntem cu scrisu'

danita, daca te consoleaza cu ceva gandeste-te ca tinem amandoua regim la covrigi: tu ca nu ai voie, eu ca nu am de unde. Compatimesc cu tine!
Wow, 9 milioane pe luna pe medicamente! Am ramas fara grai!

Katrinel, foarte bine ai iesit la pret cu patutul si salteua! Trebuie neaparat sa ajung si eu pe acolo zilele astea.
Am vazut si eu putin la stiri ce s-a intamplat in Montreal... ce nebunie! Mi se pare atat de atipic pentru Canada... Si tu chiar atunci te-ai nimerit pe acolo... bine ca ti-ai gasit un loc linistit sa astepti.

aelita, de mult n-ai mai fost pe la noi!
Si spui ca a fost bun siropelul ala de la testul de glicemie? Trebuie sa merg si eu zilele astea, iar medicul meu mi-a spus ca s-ar putea sa imi fie greata de la sirop, si ma cam apuca disperarea din cauza asta! E mult sirop? E gretos?
Ktrinel, tu ai facut testul asta?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata!!!

Asa cum va spuneam, aseara am fost sa ne vedem putzoiul! ...E bine mersi, in grafic cu toate cele, sta cu capul in jos deocamdata, insa medicul a spus ca pana se fixeaza se mai poate intoarce de 10 ori. Asadar, no worries...Mi-a mai dat, pe langa Elevit, sa iau Ca si Mg...Parca si unele din voi mai luati asa ceva, pe langa prenatale, nu????
La gimnastica a fost frumos, e prima data cand se tine si ora de teorie. A venit o doamna doctor tare draguta si ne-a spus o gramada de chestii interesante despre alaptare!

Merg sa citesc din urma si revin...V-am -at

Oana 25+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Buna dimineata!Ieri a fost "ziua pompierului" si datorita faptului ca sotul lucreaza in domeniu a trebuit sa merg la un spectacol de muzica populara.Toate bune si frumoase dar de cand a inceput muzica si pana aseara tarziu,bebika mea a miscat continuu(cu foarte mici pauze).Nici nu stiu cum sa va descriu miscarile,cert e ca erau si foarte dureroase.Oare sa nu-i fi placut spectacolul?A afectat-o in vreun fel?Poate zgomotul?Ideea e ca eu abia am reusit sa adorm dupa o portie de plans zdravana. exact asa mi se parea ca face.Acum doarme,inca se reface dupa ce ieri a ascultat "Ansamblul Ciocarlia"
Va

DENY32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dimineatza burticoase frumoase...

chris nu am stiu ca dr.H. nu mai e la Polizu.oricum merci mult de informatiile pretioase si folositoare

lorym iti multumesc si tie pentru ca ai fost cu gandul la mine, a contat fiecare gand, gest, rugaciune etc....sa ai si tu grija..merg sa vad pozele...

asiza sa ne zici si noua cele spuse la ora de teorie..asa in mare..pupicei, facut cafeaua??

dolores 28+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput