Mamici de noiembrie - decembrie 2006(38)
Raspunsuri - Pagina 25
![](images/user_woman.png)
dolores spune:
chris abia am gasit loc..la medsana abia in noiembrie iar la sanador la fel..singurul, dar sinmgurul loc disponibil mai devreme de noiembrie a fost pe 9 oct dimineatza....dar care e faza cu cartela?nu am mai auzit pana acum. ce-i drept e prima oara cand ma duc la euroclinic. te pup si merci mult de info
dolores 28+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores
oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bulisor spune:
Eu acum am ajuns la zi cu cititul, asa ca dolores vad ca ai rezolvat problema cu medicul.Cand ar trebui sa-mi mai fac o eco morfologica amanuntita cum a fost aia din sapt.20-22? Eu imi fac lunar la dr mea, dar eram curioasa dc tb sa ma programez deja pe undeva.Donia super faine pozele cu Niagara, chiar ma intreba sotul dc nu pui si ceva poze, el zice ca e super faina zona in perioada asta, culoarea copacilor si toate alea...(tanjeste din nou dupa o iesire saracul).Bulisor24+
Mara
dolores spune:
bulisor...pana la urma l-am gasit pe hergjelegiu si la euroclinic..ma va costa 2.800.000 morf.
iti multumesc
dolores 28+
David Cristian
poze
poze dolores
oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica
dolores spune:
90% zici? pai o sa vad maine ..ca m-a uitat pe bilet si sunt scrise doar niste coduri...merci
quote:
Originally posted by m_monique
dolores si eu am facut injectii cu gravibinon la inceput. vezi ca se da compensat 90%.
pe mine m-au durut putin injectiile, iar a doua zi dupa injectie trebuia sa pun compresa cu apa rece ca incepeam sa fac noduli.26 + cu
Nunta noastra
dolores
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
poze
poze dolores
dolores spune:
bulisor..cand am facut prima oara eco morf la 20/21 de sapt , medicul imi recomandase la 32 de sapt sa mai fac una.
intre timp mi-am schimbat medicul (poate ai citit) si vreau sa zic ca tot pe acolo pic...daca duminica fac 29 de sapt. pana pe 9 oct..iti dai seama...insa daca gaseam mai devreme loc..imi faceam..dar asa a fost sa fie..te pup
dolores 28+
David Cristian
poze
poze dolores
Donia spune:
bulisor, inseamna ca trebuie sa merg din nou la cascada cand se vor colora copacii. Intr-adevar, culorile toamnei sunt superbe, artarii cu frunze rosii ma innebunesc, nu alta!
Sotul tau a fost in vizita? O sa mai veniti?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Laura13
Mironadau o
. Deocamdata pe forum dar daca ajungi in Iasi sau e prin Timisoara promit ca nu va fi numai virtuala!
nu te simtii datoare - suntem aici sa ne ajutam - si tu tocmai ai facut-o ... cu acel calcul - mai stii? Contabila mea a ramas cu gura cascata ... hi hi hi. Asa ca merci si eu.
![](pupic.gif)
Saryta am vazut si eu in sfarsit pozele cu camera pictata - SUPERB. imi place. Si ma bucur ca si tie iti place.
marcelac e fain buretele - la noi inca nu am vazut asa ceva. La cat costa - daca nu reusesti sa-l usuci ca lumea - poti sa il si schimbi ... macar o data pe luna - asa ca il declar - SUPER FOLOSITOR.
danita daca esti tu bine - primesti un
![](pupic.gif)
Ktrinel bine ai revenit - s-a simtit lipsa ta.
Stiti de cine m-a apucat azi dorul ??? De Fatima. Oare ce mai face ea? Si mamica ei?
Raluca_u bagi o tutra pe la timi?
![](pupic.gif)
Dolores nici pe tine nu te-am mai tzucat de mult.
![](pupic.gif)
fetelor - am lacrimi in ochi - de cand visez la asa ceva pentru bebelina mea. Azi mi-a implinit iubi meu visul - m-a dus in magazin si m-a lasat pe mine sa aleg ceea ce am vrut eu pentru patutz. Ia uitati-va si voi ce patutz i-am tras la Kara.
Husa pentru saltelutza inca nu am terminat-o - promit maine niste poze.
![](pupic.gif)
Miro
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Donia spune:
Mirona, e absolut superb patutul! Parca ma invita si pe mine la o tura de somn!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
dandusa spune:
Dar chiar nu pot sa cred....,ati scris sapte paginii...!!!Pai eu deabia acum am ajuns si sper sa reusesc sa citesc repede si apoi sa va scriu si eu...,cite ceva.
dandusa 33 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa
m_monique spune:
fetelor azi am vorbit cu Adina la telefon. e tot in spital. nu mai face perfuzii si spera ca in week-end sa o lase acasa. 26 + cu
Nunta noastra