Mamici de noiembrie - decembrie 2006(38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna seara,

Va multumesc pentru complimente,chiar nu ma asteptam sa fiu observata. Am 13 kg la activ,asa ca oricum eram elefantel,nu stat rochia ca pe tipa de pe net.

Dandusa,
De ce ti-a dat vitamina A+D2? Elevitul are deja vit. A si stiu ca excesul nu e deloc indicat.Eu am crema de fata cu vit.A si ma dau o data la 2 zile de frica.
Mai stie cineva ceva legat de aceasta problema?

Ma intorc sa citesc ultima pagina.

Lavinia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Lorym "La multi ani!" si tot ce-ti doresti.In sfarsit am reusit si eu sa ajung la zi cu cititul.Am scos din cuptor croissantele cu prune, le-am ars putintel dar sunt destul de bune avand in vedere ca-mi place tot ce-i acrisor.(aproape tot), sper ca pe cele cu fineti sa le fac mai bune caci tati mananca dulce de cate ori prinde ocazia.Acu ati inceput-o si cu clatite fetelor, off...o sa am ocupatie zilele urmatoare, dar mai bine dati-mi si mie o reteta pt galuste cu prune caci pe alea le mananc si mai bine.Mai stiti ceva de Adina, cum se mai simte, cand pleaca acasa?Dolores ce mai face Davidutz,tu cum te mai simti dupa toate alea pe care le inghiti si nu numai?Ruxandra_sb ai spus ca sapt asta mergi la eco sa ne tii si pe noi la curent cu noutatile.Iar am uitat de cuptor, va pup caci vine si tati acasa.Bulisor24+Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

mi-ati facut pofta de clatite. nu am mai facut clatite de vreo 2 ani. cand sotul meu imi facea curte, si a venit prima data la mine i-am facut clatite cu dulceata si cu branza sarata. asa l-am cucerit.
si acum tot mereu imi spune ca nu i-am mai facut clatite.
dar las ca ii spun sa ma scoata la restaurantul louisenhof, unde se mananca niste clatite de nota 10.

26 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

MIRONA- mi-ai facut o de clatite si m-am apucat si eu de facut dar cu finetti nici bine nu am facut prima clatita ca am si sarit pe ea

Asa ca fetelor va invit la clatite

ZINA-si eu am probleme cu gingivita noroc ca folosesc pasta de dinti sensodyneC si apa de gura,mi se mai amelioreaza un pic,curand o sa fac si eu o vizita la stomatolog pt.detartraj

IULY-vreau si eu la f.fain filmuletul

SARYTA-am vazut camera fetelor tare frumoasa si sara o scumpica foc

DANDUSA-multi sa treaca tot si hai zice ce ai la cuptor nu ne lasa in suspans asa

Bun venit fetelor noi in va asteptam la taifas

bamboletta 31+ bebelina Antonia
"poze"

www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

bulisor uite reteta mea de galuste cu prune:

fierb cartofi in coaja. dupa ce s-au racit ii curat de coaja si-i zdrobesc.
cartofii zdrobiti ii amestec cu faina si putina sare, cat sa iasa un aluat nu foarte tare.
prunele le desfac in doua, le scot samburele si le pudrez cu scortisoara.
aluatul il modelez in palme de forma unei sfere mici, in care pun cate o jumatate de pruna. galustele astfel obtinute le fierb in apa clocotita, in care am pus putina sare, pana cand se ridica la suprafata. apoi le scot si le dau prin pesmet si zahar.
daca iti place poti sa prajesti pesmetul in putin ulei, se lipeste zaharul mai bine.

26 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

eu de doua weekenduri ii tot fac sotului galuste cu prune.

acum m-am scapat si i-am spus ca voi faceti clatite, si bineinteles ca a inceput si el cu poftele, ca doar e si el gravidut. dar nu-i voi face clatite, ci tot galuste cu prune ca acum e sezonul. si asta bineinteles ca sambata.

26 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna seara fetelor......am uitat sa-i urez bine ai venit ank999....si sa-ti traiasca bebelina Erica Elena....si te asteptam sa ne impartasesti mai multe....
Ingerasa....biata de tine..prin ce stres ai trecut...cred ca de stresata ce ai fost nu ai citit bine instructiunile.......bine ca in final a iesit totul bine...dar la control nu ti-a luat tensiunea?
Gabitza....nu iti face probleme....asa am fost si eu la inceput si m-au ajutat fetele....chiar cand imi amintesc acuma ca nu am stiut nici macar sa postez un mesaj...eu citeam de aproape 3 luni forumul si abia prin iunie m-am inscris....
elena..imi pare rau pentru problema ta...chiar nu stiu de un asemenea caz....sper sa fii bine.....
Iuly...super filmuletzul...si pe mine m-a apucat o nostalgie...nu am fost de 2 ani la mare...asa de tare ii duc dorul...si mie dor si mie de balaceala.......
Irinabr.....ma bucur pentru bebe tau...bine ca e sanatos si vanjos...
Roxana....bine ca e bine Oana...si vad ca stiu copii cum sa ne mituiasca......
Miro........cred ca deja le-ai degustat nu?....lasa ca o sa te trezesti intr-o zi la usa cu noi..........
Madaluta...asteptam pozici cu camera.......
Dandusica....biata de tine...vai..cred ca eu te inteleg foarte bine...cand am fost mica de la 3 la 6 ani am facut otite foarte des...si chiar si la amandoua urechile deodata.....e foarte dureros...sper sa te faci bine.......uite aici sa treaca...
Danita...de ce trebuie sa tii regim?.....
Dolores....biata de tine...asa sunt si eu..de abia ma mai misc...si inca mai avem putintel....sa ne spui maine cum au iesit analizele...k?...
V-am pupat pe toate

alexandra 31 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

m_monique multumesc de reteta, cred ca in weekend o sa fac si eu o portie.Bun venit noilor burtici.Bulisor24+Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Fetelor, am pus niste poze pe care le-am facut duminica la Niagara. Am avut parte de o zi superba, insorita, nici prea cald si nici prea rece, in plus ne-am si rasfatat cu un curcubeu superb!
Am pus si vreo cateva poze de acum doi ani, cu vederi de sus de tot si de jos de tot :).
Asadar, Cascada Niagara!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Donia....multumim pentru poze...pentru mine a fost o adevarata incantare...parca am vazut un colt de rai....macar in poze...nu stiu daca voi avea vreodata ocazia sa vad asa minunatie....

alexandra 31 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput