Mamici de noiembrie - decembrie 2006(38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

LA MULTI ANI,LORYM
Sanatate multa ,fericire si un bb sanatos si frumos.

LAVINIA,
mi-a placut foarte mult rochita ta,esti o graviduta frumusica foc si rochita te prinde super....tu si sotul tau formati un cuplu minunat
MIRONA,
ce salteluta ti-ai comandat ,de unde?
Fetele doritoare de vizionarea buretelului de cadita....,eu l-am vazut intr-un magazin si daca vreti...,am sa dau o fuga pina acolo sa-i fac o poza si am sa va arat.Mie nu mi se pare ca ar fi asa...extraordinar.A folosit cineva acest burete?Care sint parerile despre acest produs,daca s-a discutat ...,sa nu ma injurati ...,la cite am pe cap ,mai uit si eu ...,ca de citit ...,citesc sigur.
IULY,
ce asemanare intre noi...si mie imi spun foarte des ca am baiat ,dupa forma burtii....si dupa cum spui si tu...,nu le intreaba nimeni nimic...,se baga in vorba singure si le las cu gura cascata cind le spun ca nenea dr a zis ca este fata!!Si cu buzele la fel,ca sint buzata ...,dar ele de unde stiu cum aveam eu buzele inainte de sarcina?!?Te doare capul...,cite stiu femeile astea ...si daca le contrazici...,oooo faci o gresala mare...!Si cu hainutele...eu i-am luat aproape tot in verde si galben,am si lucrusoare bleo si rosu dar primite cadou de ziua mea.
Ce draguta este fetita ta,jucausa foc !Super filmuletul !
ASIZA,
iti place burtica mea?Te pupic si multumesc de compliment
ELENA,
bine ai venit in grup,imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva...,sa dea d-zeu ca de acum inainte sa fie bine
ANK,
bine ai venit in grup

Mai dar voi chiar ma enervati....,pai eu ziceam ca va dau gata daca va spun ce am la cuptor...,dar voi ati inceput sa vorbiti de clatite si acum...o iau de la capat cu poftele.
Am mincat croisant de pofta chiar a doua zi,azi am luat aluat decare spunea RAMSAN si am sa fac curind ,dar azi am fost prea extenuata sa mai stau in picioare si mai mult...,simteam nevoia sa va mai vorbesc

dandusa 32 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Buna fetelor, ma chinui de zor sa ajung si eu la zi cu cititul dar vad ca nu aveti de gand sa mai luati o pauza ca sa fiu si eu pe faza cu tot ce vb.In legatura cu mersul la baie, dc nu sunt prea lenesa merg si eu o data pe noapte pt un tuss. Dar imi simt vezica plina din ce in ce mai des ziua cu toate ca nu beau suficiente lichide cat ar trebui, o fi pe creierul meu ceva cu mersul la baie sau chiar apasa bebitza pe ea.Lactatele si mie imi plac mult, dar nu beau decat vreo doua pahare de lapte dimineata si cine stie cum cand ma intorc de la munca. In weekend stau mai bine la capitolul asta.Fireste ca nu m-am putut abtine si m-am apucat sa fac si eu croissante ca tot aveam prin congelator niste foi.Le-am bagat la cuptor acu vreo 10 min, sper sa fie bune.Intre timp v-am scris si vreo cateva randuri si ma apuc sa citesc in continuare ca sunt doar pe la pag.5.bulisor 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Gabitza, elenavali si ank999! bine ati venit in nostru de burtici cu bebici si sa aveti parte de nasteri usoare si copii cumintei.

In max. 10 min termin si eu de pus pozele cu camera fetelor sa mai vedeti ce desene am mai facut. Oricum majoritatea sunt cele facute de Miro(sablonelele) - multumesc draguta.

Pa ma grabesc sa termin.

Mariana - 30+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dandusa imi pare rau ca te-ai procopsit cu otita, am avut si eu cand eram ceva mai mica si stiu cat e de dureroasa..multa sanatate si sa-ti treaca repede repede.

bun venit noilor fete..sarcini usoare in continuare si fara probleme

miro sa ai pofta

cuscra pe unde umbli iar si iar si iar????

alex..nu am dormit pentru ca noptile sunt din ce in ce mai greu de suportat din cauza burtii, a mersului la toaleta etc

dolores 28+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

miro o rugaminte..imi schimbi si mie medicul si spitalul??as schimba eu dar treb sa plec in momentul asta.

spitalul Polizu / dr. Maior

pupicei

poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

Ce am uitat sa va spun...,azi am incheiat sapatamina 33 si de miine avem 33 sapt si 1 zi.Super...,mai este putin si am sa-mi pupacesc printesa.
Am citit undeva ca faptul ca muncesti pina in ultimul moment...sau aproape de nastere...te ajuta sa nu intri in panica si sa te gindesti prea mult la momentul nasterii,sa te ia emotiile si asta asa este .Pina acum eu chiar nu am intrat in panica de nici un fel,nu sint viteaza...,dar nu am simtit nevoia sa-mi imaginez cum va fi si sa ma apuce un sentiment de frica.Asta este bine...,ce-o vrea d-zeu...,asta va fi!!

dandusa 33 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

DOLORES si CHRIS,
va multumesc pentru griji,sper sa pot dormi si eu la noapte...si probabil ca-mi va trece curind daca stau cumintica si iau si pastilutele.Va pupacesc

dandusa 33 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

lavinia ce frumoasa e rochita..si de tine nu mai zic...o dulcica

la fel si dandusa cu burtokul ei cel mare in costumasul cel roz

poze
poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Am reusit si am pus citeva poze - asta e camera Andrei momentan caci Sara inca doarme cu noi in camera si Antonia cred ca o sa doarma tot la noi in camera pina o sa mai creasca un pic.

Camera nu e foarte mare dar pt. scris si dormit e ok.

Pupici .Pa.

Mariana - 30+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Lorym

Lavinia_P eu inca mai dorm pe spate. mai dorm si pe parti. uneori cand dorm pe cate o parte am tendinta sa ma rasucesc mai tare, si atunci primesc niste suturi de ma trezesc.

elenavali bine ai venit in . dupa DPN se pare ca pe bebele tau il va aduce Mos Craciun.

ank999 bine ai venit in .

26 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput