Vreau sa-mi pun sterilet si dupa ce m-am informat suficient asupra efectelor secundare acum sunt in dilema de care...
Doctorul meu ginecolog spune sa-mi pun Mirena dar o alt doctorita m-a sfatuit ca este recomandat femeilor dupa 35 de ani.
Voi de care v-ati pus?...si daca este posibil un link cu o clasificare a lor ( de cupru, cu hormoni sau nu etc.)
Cand se pune, in ce perioada a ciclului menstrual, dureri daca sunt etc.
Multumesc mult!
quote:
Initial creeata de Delia
Vreau sa-mi pun sterilet si dupa ce m-am informat suficient asupra efectelor secundare acum sunt in dilema de care...
Doctorul meu ginecolog spune sa-mi pun Mirena dar o alt doctorita m-a sfatuit ca este recomandat femeilor dupa 35 de ani.
Voi de care v-ati pus?...si daca este posibil un link cu o clasificare a lor ( de cupru, cu hormoni sau nu etc.)
Cand se pune, in ce perioada a ciclului menstrual, dureri daca sunt etc.
Multumesc mult!
Delia,Codrin si
Iris
Am facut un sondal "medical" pe la ginecologie si mi s-a recomandat Mirena in majoritatea cazurilor explicandu-mi ca materialul folosit este net superior si ca doza de hormoni este benefica la orice varsta.
In afara de Papanicolau am auzit ca se mai fac si alte teste.Aveti cumva idee de care?
Multumesc mult!
Delia,si eu am avut Mirena dar l-am scos dupa trei luni,aveam singerari care ma tineau cite doua saptamini plus retentie hidrica.Asa ca e mai bine fara,e clar ca hormonii sintetici nu imi fac bine.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05