Prichindei martie-aprilie 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 2
zuzunaki spune:
Mai am o schema de alimentatie dintr-o carticica despre produsele Bio.O postez cand o traduc.
Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina
andira spune:
Of, am scris un mesaj mai lung si s-a sters.. o iau de la capat:
Mamacita, Zuzu, Alessia - multumesc pt urarile de sanatate!
Mamacita, Alina - multam de info, sa vad cand ajung la primarie. Banii se dau pe loc sau vin prin posta?
Iri si Nati
andira spune:
Danuta - mare nesimtit colegul tau...
Insa acelasi lucru am patit si eu cand eram in 6-7 sapt cu Nati, un coleg m-a intrebat uitandu-se la burtica daca sunt insarcinata. Am facut pe inocenta, ca nu stia nimeni, dar habar n-am cum si-a dat seama.
Si nu, nu trebuie ca ambii parinti sa aiba RH neg. Mama mea are Rh neg, tatal meu RH poz. La Ionut la fel, tatal RH neg, mama RH poz.
Si am impresia ca si la Pisi la fel - a zis ea ceva de vaccin, dar ca Matei a luat totusi RHul ei - de unde deduc ca tatal lui Matei are RHul poz
Iri si Nati
andira spune:
Si acum de Nati.
Se pare ca nu de la pisoi sau de la ce as fi mancat eu a facut alergia, ci de la laptele praf. Azi i-a dat soacra-mea 90ml de lapte, si mi-a spus (eu nu eram acasa) ca dupa ce i-a mancat s-a inrosit toata, iar i-au aparut pete si a varsat tot. Ce nu inteleg e de ce acum, pt ca ea a mai mancat din acelasi pachet acum o saptamana si nu a avut nici o reactie.
Am venit acasa urgent, am alaptat-o, si totul a fost ok.
Mi s-au inecat insa toate corabiile, nu mai imi arde de nimic stiind ca ma intorc la servici si o las acasa, asa micuta, sunt efectiv deprimata.
Azi a adormit la san dimineata, si dormea asa frumos.. Am stat lipita de ea vreo 20 min, pt ca stiu ca asa doarme cel mai bine. La un moment dat m-am miscat putin, a deschis ochii, a vazut ca sunt acolo, a zambit si s-a culcat la loc...
Mamacita - ii dau Zyrtec, 5 pic / 2 ori pe zi, si Ca gluconic 5 ml / zi, timp de 5 zile.
Spuneti-mi si mie, voi ce lapte ati folosit? (ma refer la mamicile care au dat altceva, nu Milumil)
Iri si Nati
andira spune:
DanutaT - acum am vazut ca ai ca DPN data de nastere a Irinei
Iti doresc sa ai un bebe sanatos si norocos, si cel putin la fel de cuminte cum a fost Irina
Iri si Nati
caramella spune:
Am reusit cu greu sa citesc din urma,nu pot intra deloc pe comp cu Alicia langa mine,butoneaza de ma inebuneste si urla daca nu o las,asa ca prefer sa nu deschid compu decat sa stea ea cu ochii in el.
Vanessa are si ea un forum pe care il fregventeaza ,plus pe mes cu prieteni,Adi cand vine de la servici,top si el,cu vorbaria mai putin el cu chestii cu programe.Eu mai la urma printre picaturi.
Weekend-ul asta am lasat-o pe Alicia iar la buni,nu a intrebat de noi,a fost cuminte,a mancat foarte bine doar cu somnul s-a cam dereglat in sensul ca doarme foarte mult,ieri a dormit de la 8 seara la 10 dimineata dupa ce dormise ziua precedenta la amiaza 2 ore.Cand am vorbit la telefon cu ea a zis 'ceau mama' ,imi venea sa o mananc,iar cand am sunat la interfon la bunici,buni i-a zis ca vine mama si tata si ea s-a repezit la telefon 'ao mama'.Cand ne-a vazut ca intram pe usa mi-a alergat in brate si m-a pupat ,apoi la tasu,nu mai stia ce sa faca de fericire zicea incontinu 'mama,tata'.
Mi-au placut mult temele dezbatute nu mai reiau din urma,vizita la stomatolog mi-a dat si mie de gandit.Maine pe lumina voi studia si eu dantura Aliciei daca pot.mie mi se pare alb-albastruie,un control avizat insa nu i-ar strica .
Cu grupele de sange insa nu am inteles bine ,la rh ma refer ,eu am 0 rh neg,sotul A rh poz,Alicia A rh neg.De la voi am inteles ca rh neg se poate doar din ambii parinti cu negativ sau nu am inteles bine?
MAMACITA am vazut pozici frumoase,Alexut tare scump si expresiv,mamica eleganta.Mi-au placut hainutele,in special caciulitele,am sa caut sa iau si eu Aliciei,mi se par foarte practice,tin minte ca si eu purtam asa ceva prin generala ,era o moda si cu o banderola subtire impletita asortata la culoarea caciulii pe frunte.Sper ca e bine acum cu burtica si eu apelam la supozitor la nevoie,tot asa avea dop tare apoi era moale,dar nu putea sa-l elimine si se chinuia.Acum vad ca e ok nu mai sunt probleme.
DANUTApupam burtica si pe Mihai.Ce mitocan colegul respectiv,din pacate sunt destul de multe specimene din astea am intalnit si eu.
Carmen si Alicia.
pisicuta si matei spune:
Andira eu cred ca este ori intoleranta la lactoza sau in cel mai rau caz alergie la proteina.Eu zic sa incerci cu lapte hipoalergic,noi am folosit o luna de la NAN si era ok.Cum am mai zis si cand am cautat pentru Simonela,poate sa apara oricand chiar daca a mai mancat inainte.Poate prima data i-ai dat o cantitate mai mica(si se pare ca in cazul intolerantei unii pot manca pana la o cana cu lapte dar nu mai mult) sau poate ca nu a avut corpul inca o reactie,pana a identificat substanta,si acum la a doua intalnire cu substanta s-a hotarit ca nu ii place si a avut reactia.Intelegi tu ce am vrut sa zic
Legat de Rh eu nici macar nu stiu ce RH are sotu si nici el nu stie.Dar medicul meu a insistat sa imi fac oricum si apoi si eu am zis cand am nascut sa ii ia din cordon pentru test ca sa fiu sigura ca e ok.Eu una am iesit negativ din doi parinti pozitivi,probabil ca are cineva din familie totusi negativ dar nu stiu cine
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ligia13 spune:
andira, imi pare tare rau ca aveti probleme, ofof saraca Nati! Uita ce zice pisicutza merita luat`in considerare(pisi), suna destul de logic, nu trebuie neglijat aspectul cu o posibila intolerantza la lactoza.
Noi am folosit cu success Beba, am fost f multumita de el, Radu l-a acceptat bine de la inceput.
Hai nu fi demoralizata, ca esti o mamica vigilenta, si vei afla care-i problema.
zuzu, multumim! Am vazuto pe printesa. E minunata
caramella, da e baiate mare la voi pe computer. Tine-te tare. ok, ceau. Pupam vorbareatza!
mamacita, ai reusit sa dai de Daria?!
Eu si Raducu (22.04.2005)
andira spune:
Io nu inteleg: si adica laptele meu nu are lactoza?
Si de ce saptamana trecuta cand am mai incercat cu Milumil (aceeasi punga) n-a avut absolut nici o reactie?
Iri si Nati
ligia13 spune:
andira, din cate am citit eu, dar f putin, este ca studiile au demonstrat ca desi laptele de mama evident are lactoza, intolerantza la lactoza nu se manifesta niciodata la laptele de mama.
Eu si Raducu (22.04.2005)