Adela Popescu si Dan Bordeianu
Raspunsuri - Pagina 4
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Intr-adevar, Adela nu e o frumusete, mai mult s-a lucrat la imaginea ei. Imi place mai mult cum arata acum decat la inceput, dar nu e o fata frumoasa. Eu cred ca a impresionat mai mult ca era mai linistita asa, numai sa nu fie doar o fatada. Am observat si eu ca incet incet se dezbraca din ce in ce mai mult. A , si mi se pare un pic fortata "cariera" ei muzicala...
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
e fortata de-a dreptul!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ligeea spune:
Nici mie mu imi plac. Sunt ca o reclama perpetua .ce mai fac , ce-au mai zis ce-au mai jucat .Sunt numai un produs comercial care se vinde alaturi de ceea ce promoveaza. Daca n-ar mai fi vedetetute (ce diminutiv a gasit si eu ) credeti ca ar mai fi impreuna ?
I-ar mai uni ,,lacrimile de iubire sau numai ciorba de potroace ?
alinamoro spune:
La inceput imi placea si mie de ei, acum...asa cum zicea cineva, parca sunt mai fitzosi...
Am citit pe site-ul acasa tv ca din 25 septembrie apare romanul "Lacrimi de iubire" si din 20 octombrie in cinematografe va fi filmul "Lacrimi de iubire, mai mult decat o poveste".
Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
anky spune:
quote:
Originally posted by AYUMIquote:
Originally posted by Rosey
dar cati ani au ei?
Adela va face 20 de ani in octombrie,mi se pare;iar Dan,in luna noiembrie,va avea 31.
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
A implinit 20 pe 8 octombrie
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
daniella4 spune:
Mie imi place cum joaca Bordeianu. Nu am vazut telenovelele cap-coada, dar in cele cateva episoade in care l-am prins mi s-a parut ca dadea culoare interpretarii. Cel putin in comparatie cu ceilalti actori..
diadaniela spune:
sase!
a inceput marea telenovela!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
numeioana spune:
Supeeeer! Am vazut si eu aseara primul episod si m-am indragostit din nou de ei!!! Dar nici prin gand nu-mi trecea ca Dan are 31 de ani!! Adela n-a implinit 20 inca...pentru ca suntem in septembrie.
Ioana
Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!
ana_maria222 spune:
am vazut si eu.....e copiata 100% dupa telenovela "Como en el cine"....
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
ZIUA MEA
Pozeeee
Mancarica
diadaniela spune:
exact!
Dana