Adela Popescu si Dan Bordeianu
Raspunsuri - Pagina 3
diadaniela spune:
Raza,o avea ,mai,dar restul.....
si mie nici nu-mi place cum joaca. mi se pare cam fortat,cam teatral.
oricum daca ma uit la serialele in care joaca sar peste fazele cu el.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Comi spune:
Uite ca mie imi place de Dan Bordeianu.
Chiar si ca actor. Poate ca nu este chiar stralucit, dar e tanar inca si are timp sa se perfectioneze (sunt multi actori cunoscuti care eu consider ca joaca prost: Florin Piersic nu mi-a placut niciodata, desi este un actor consacrat ... sau Cameroon Diaz care e asa artificiala!!)
Are niste ochi frumosi si expresivi si pare a fi genul de barbat sensibil, romantic si atent cu femeia de langa el (l-am vazut in cateva interviuri si mi-a placut mult de el).
De Adela mi-a placut un timp, apoi am observat ca incepe sa se schimbe .. si nu cred ca in bine. Sper sa nu faca greseala si sa inceapa si ea sa se dezbrace prin reviste (chiar, de ce oare fac femeile celebre asta?! toata lumea vede ca arata bine, chiar e nevoie sa dai jos hainele de pe tine?) Deci sunt de acord cu Raza de Soare. Daca o va lua pe calea asta, sigur va avea probleme cu Dan la un moment dat. Tin minte ca am un citit un interviu cu ea si a zis ca Dan nu e prea incantat de fustele scurte si de pantofii cu tocuri inalte. Deci, e clar :) ca nu e incantat deloc sa-i vada si altii iubita asa cum o vede doar el.
Dupa cum zicea si Ana-Maria, sunt frumosi si simpatici, dar parca prea multe telenovele cu ei doi ca protagonisti.
alayna spune:
Mie-mi sunt dragi,mai mult Adela decat Bordeianu,parca are o fatza de constipat
M-am saturat sa-i vad in rolurile principale,parca ar fi un singur film si au numai roluri de iubiti
Astept sa vad cum fa fi telenovela asta noua,parca luni incepe,nu?Parca se numste Iubire ca in filme
Imi place noua ei melodie,e si pe generic,o da des pe postul acasa,o stie cineva?
danavasile spune:
pai si in telenovela asta ei vor fi protagonstii principali ...si e deja prea mult ! i-am vazut odata impreuna intr-o alta telenovela era cazu sa nu mai repete istoria
sali spune:
Mie nu-mi plac.Ea mi se pare fandosita si deloc ingenua. Surse apropiate sustin ca amandoi au devenit,dupa succesul avut, fitosi. Fac mofturi la cazare, cer liniste ca sa poata repeta, de-astea.
Dpv fizic, ea mi se pare un produs fabricat, imbunatatit, la care s-a lucrat mult cu stilisti si tot restul.Amintiti-va cum arata in primul rol, era exact o adolescenta comuna, care nu frapa sau excela prin ceva.Recunosc, mare diferenta de look intre before si after.
El...hmmmm...are niste ochi superbi, cel putin la fel de expresivi ca ai unui vitelus foarte atent sa priveasca o poarta noua.Asta mai ales cand ii are inlacrimati, ca doar joaca in telenovele, nu?
De gustibus....
Apreciez insa seriozitatea cu care-si fac proaspata meserie(ma gandesc ca daca n-ar fi asa, n-ar mai fi fost alesi a doua oara) si puterea de munca, am auzit ca se filmeaza intr-un ritm infernal.
Ca si talent, am rabdare sa mai astept sa ma convinga ca il au.
....si nu stiu de ce, poate vi se pare fortata sau deplasata comparatia, ea mi se pare din rasa "Corina Danila", adica genul papusica dragalasa si dulcica dar care , de fapt, este exact pe dos.Si nu trebuie sa deschizi ochii prea mari ca sa vezi.
daniela_b spune:
Ea, mai este cum mai este (relativ dragutza, "digerabila" oricum) dar "el"...imi intrece orice "asteptare", nu stiu unde intra atita ingimfare intr-un trupushor atit de firav...
Noi ( cei din familie) ii zicem tzintzarul astenic, scuze fetelor care sinteti fani insa eu nu pot sa il urmaresc nici 3 minute, e atit de patruns de propria-i importanta si rosteste cuvintele ca si cum el este inventatorul lor...
Brr...
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
AYUMI spune:
quote:
Originally posted by Rosey
dar cati ani au ei?
Adela va face 20 de ani in octombrie,mi se pare;iar Dan,in luna noiembrie,va avea 31.
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
chiquitita spune:
Intr-adevar, Adela nu e o frumusete, mai mult s-a lucrat la imaginea ei. Imi place mai mult cum arata acum decat la inceput, dar nu e o fata frumoasa. Eu cred ca a impresionat mai mult ca era mai linistita asa, numai sa nu fie doar o fatada. Am observat si eu ca incet incet se dezbraca din ce in ce mai mult. A , si mi se pare un pic fortata "cariera" ei muzicala...
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
bibyrox spune:
Mie imi place foarte mult de ei. Mi se pare ca se potrivesc de minune si chiar nu se observa deloc diferenta de 11 ani dintre ei. Sper sa faca pasul cel mare cat mai curand!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby